Publiskās atklāsmes virtuālās vietnes diskusijās- testeris, potenciālā partnera izvēlē realitātei.

Virtuāļu publiskās atklāsmes iepazīšanās saita diskusijās (tai skaitā arī Ohujiņa DG, IG un PA sadaļās), ir satriecoši pateicīgs materiāls- testeris potenciāla partnera izvēlē reāliem randiņiem, nopietnu un nenopietnu attiecību veidošanā, tā arī precību nolūkos uz tālāk vēlamo plānojumu laulībām realitātē.
Ja būtu mana teikšana, tad es iepazīšanās saita lietotājiem ar norādi anketā *vēlos iepazīties*, noteiktu kā ar likumu: 2-3 reizes mēnesī pievienot komentus publiskajās diskusijās vai arī sevi "atrādīt" kā publiska ieraksta autoram, (it īpaši PA) kas tiek uzskatītas par aktīvākajām sadaļām. Ja abpusēji intīmi PK sarakstē saita lietotājiem ir iespējams noslēpt savu patiesi reālo būtību, tad publiskās atklāsmes "atkailina" personalitāti pilnībā, kas būtu noderīga norāde visiem iepazīšanās saita lietotājiem vēlami potenciāla partnera izvēlē.
Kādas virtuālas atklāsmes publikācijās jūsu skatījumā būtu noteicošās, kas liktu pieņemt neatgriezenisku lēmumu, lai atteiktos piedāvājumam saskarsmei realitātē ar
šo publisko atklāsmju autoriem?

bika  Katram ir sava pieredze, lai kāda tā nebūtu.
Katram ir taisnība, skatoties no savas redzes prizmas.

tādēļ jau nebūsim pavāri, kuri uzvārās un atlikušie uzcepās, vai otrādi.
;)

Minkans22  Kāpēc Jūs šo portālu saucat par Ohujiņu???

solvitas  Piepe, tāpēc jau te Torpedis komentē zem kaut kādas kreisās bildes, bumpastikam arī karikatulra, tessai matu aste profilā, riebeklei tikai lūpas, Marmorkaralienei pūce utt. Reti kurš atļaujas ar seju komentēt. Es šo foto esmu atstājusi, jo man tagad tāpat ir savādāki mati un līdz ar to uz ielas neviens neskries klāt un nestāstīs, ka atpazinis. Būs man arī jāieliek taurenīši profilā.

LaskovijMerzavec  Laikam neviens no komentāriem nespēj iespaidot...

Un jā, dalja no PA mani pazist un zina, kas es esmu, ko ziemā ēdu utt...varu atljauties muljki mētāt arī...

Tessa  solvitasa, ko nu muldi atkal. man savu bilžu ar visu seju te papilnam bija.

Torpedo  Es jau esmu pieņemis neatgriezenisku lēmumu - man te neviena nekad nav interesējusi un neinteresēs arī nākotnē, jo, pat neņemot vērā absolūti nesimpātisko "uz vīriešiem rejošo kuču pozīciju", man te visas vnk daudzreiz par vecu. Aiz to man nekas nav jāpietēlo un varu absolūtu brīvi izpausties, rakstot to, ko tiešām domāju un kā jūtu

gertrude  no sērijas ,,es jūs piespiedīšu mīlēt Raini´´. interesanti, ko PA spiestā kārtā rakstītu tie, kuri vēstulē spēj atsūtīt tikai smailiju, bez tam, katram rakstniekam ir vajadzīgi arī lasītāji.

anis  Ko nu daudz sapratīsi-rakstos ir viena lieta,bet cita bilde ir sarunā! Bet par profila bildēm-cik tad bieži pēc reglamenta ir jāmaina? Man stāv ilgi -neko mainījies neesmu... Kas grib parunāt -atraksta un tad jau redz...

Minkans22  Veca piepe- tā nav nekāda atbilde par liriku...

Paula6  Komentāri jebkurā oho sadaļā parāda tikai niecīgu % no patiesās cilvēka personības, bet nu par aktīvākajiem gan nedaudz vairāk. Nākas pasmaidīt par vienu otru, kuru atpazīstu uz ielas, kafejnīcā, muzejā vai teātrī pēc redzētajiem foto:)))

Jurijs1962Augums163  2018-04-28 23:51 Daudz ko parādā, un man pašam ir ļoti labs priekštāts par daudzām, daudziem pateicoties viņu viedokliem PA. Tikai, kā jau teicu, visi, visas kas raksta sapratuši/šas viens otru un jau neiteresē viens otru, a vairākums reģistrēto OHO vienkārši nekur nepiedalas un nepiedalīsies , daudzie pat nezina par PA, DG eksistenci.

Agusta  VECA_PIEPE 22.35
:D Kuri tā rīkojas, tie arī šo, Tevis uzrakstīto, komentu nelasīja. Tikai bliež pēc deguniem :D

Lenita  Domāju, ka diskusijas kaut ko "runā" par cilvēku. Vismaz papildina sausos anketas datus. Kaut vai pavisam vienkāršs kritērijs- redzot "vājprātu" pareizrakstībā, nešķiet, ka tas varētu veicināt izvēli par labu kādam kandidātam.

Jurijs1962Augums163  12:12 "malacita" ! "labs" kritērijs ! Adolfam Hitleram bija laba pareizrakstība, a Mātei Terēzai - nē :(( 1 labs, 2 slikts cilvēks

Lenita  Negribēju aizskart kādu konkrēti. Ir arī izņēmumi- piem., ja cilvēkam valoda, kurā viņš izsakās, nav dzimtā valoda.

Edgars37  Nem vera, ka diskusiju temati te ir ierobezoti un sauri, un, sijajot te potencialo partneri, tev vismaz 80% citu kriteriju paslides gar degunu. Nu izvelesies tu te veci, kas, piemeram, bus ar visam cetram par kopdzives instituta regularu praktizesanu - ievaksies vecis pie tevis, strebs alinu, ierikos savu seirinu noliktavu tava skapi... Cik ilgi paies, ka bus jasak akal te kandidaturas sijat;D! Bet ta, tak bus bijis seit izsijajies ka viena no labakajam kandidaturam;D.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu