Publiskās atklāsmes virtuālās vietnes diskusijās- testeris, potenciālā partnera izvēlē realitātei.

Virtuāļu publiskās atklāsmes iepazīšanās saita diskusijās (tai skaitā arī Ohujiņa DG, IG un PA sadaļās), ir satriecoši pateicīgs materiāls- testeris potenciāla partnera izvēlē reāliem randiņiem, nopietnu un nenopietnu attiecību veidošanā, tā arī precību nolūkos uz tālāk vēlamo plānojumu laulībām realitātē.
Ja būtu mana teikšana, tad es iepazīšanās saita lietotājiem ar norādi anketā *vēlos iepazīties*, noteiktu kā ar likumu: 2-3 reizes mēnesī pievienot komentus publiskajās diskusijās vai arī sevi "atrādīt" kā publiska ieraksta autoram, (it īpaši PA) kas tiek uzskatītas par aktīvākajām sadaļām. Ja abpusēji intīmi PK sarakstē saita lietotājiem ir iespējams noslēpt savu patiesi reālo būtību, tad publiskās atklāsmes "atkailina" personalitāti pilnībā, kas būtu noderīga norāde visiem iepazīšanās saita lietotājiem vēlami potenciāla partnera izvēlē.
Kādas virtuālas atklāsmes publikācijās jūsu skatījumā būtu noteicošās, kas liktu pieņemt neatgriezenisku lēmumu, lai atteiktos piedāvājumam saskarsmei realitātē ar
šo publisko atklāsmju autoriem?

Tessa  interesanti, kursh no abiem, Hitlers vai Tereze Jurim ir labs cilveks? :DD

Epifanija  te jau PA ir baigi daudz ko izvēlēties, precētie, vecie onkuliņi un trimdā izsūtītie, te var tikai uzsist klaču un "izvilloties" ar babuļiem :D

Edgars37  16:41
...atsevisku socialo iemanu uzturesanas vietne;D

Epifanija  lai neaizmirstos pareizrakstība un iemaņas izteikties, paust savu viedokli, normāls cilvēks, ja vēlēsies iepazīties, nekad neizmantos iepazīšanās vietnes, tas taču ir absurds, ja neteiktu vairāk.. un vēl PA? kaut kas traks! vairs uz soliņa nevarēs pasēdēt un papļāpāt, izvilkšot esenci no katra teiktā un piespraudīs pie staba.. ej takš tu!:))

Edgars37  17:18
;D...a tak ir kas so visu uztver, ka izradas;D, loti nopietni, az ka sava veida lakmusa papirinu kandidatu atsijasana;D;D;D...nu bet vai te nav jautri;D;D;D???

Vaukskis  ..Ka izsakās un noniecina vīriešus ar zeķēm sandalēs, ka ņirdzīgi izturas pret talciniekiem, ka uzskata, ka ir gudri un tā dara Oho.lv publiski dēvējot par OHUJiņu, nevis Oho vai vismaz Ohoiņu bez vārda saknes izmainīšanas, zinot vārda semantisko nozīmi Latvijas valodu situācijas apstākļos un to, ka te oficiāli pulcējas pieaugušie apzinātā vecumā, ka bieži sauc citus par tirliņiem, muļķiem un vēl rupjākos vārdos, kā nav pieņemts darīt publiski pieklājīgā vidē un rakstu darbos literatūras stundās, jo man patīk ieturēti cilvēki, kuri neizturas pret citiem tā kā vīzdegunīgi pat tad, ja zina, ka pēdējie alojas vai nezina, tikai maļ savu maļamo. Ka..,ka.., ka..- tā varētu ilgi turpināt .

Edgars37  18:25
...ar cilvekiem ir jaruna viniem saprotama valoda, ar normalajiem - normali, tirliniem, mulkiem - attiecigi, utt. Runas veids attieciga vide pasaka par vinu tikai to, ka vins sai videi ir piemerojies;). Piemeram, pie stacijas belasu grazoss virietis nebut neizsaka to, ka ednica vins sniceli ari tures pirkstos, vnk, vins piemerojas apstakliem;). Tape ari saku, nu nevar viru/sievu skatit pec Oho...nu nevar;D.

Vaukskis  To vajadzētu uztvert ne tik vien kā personiski, tā kā ir virkne citu portāla lietotāju, kuri ir vienisprātis ar manis uzskaitītajām atklāsmēm, un- it kā bez tiem nebūtu gana- vesels lērums tur ārā, kuri piekrīt un balso ar abām rokām par atbaidošajiem uzstādījumiem.. . Nu, man žēl ! :(

Vaukskis  VECA_PIEPE, pārprati ! Ar būšanu vienisprātis biju domājis nevis to, ka daudz piekritēju ir nevis maniem uzskatiem un mani līdz ar to varētu sumināt, bet gan tām uzskaitītajām atklāsmēm, kuras tad nu būtu noteicošās, lai es atteiktos no piedāvājuma satikties. Rezumējot, faktiski nenonācu pretrunā ar iepriekš rakstīto un ne tikai žēlojos, bet centos pēc sirdsapziņas atbildēt uz diskusijas pamatjautājumu, kas plašāk aprakstīts pašā sākumā, nemānīties !

MrJones  ´´publiskaas atklaasmes´´,,..publiskaas saskarsmees,,,..publiskaas dirshanaas,,......hmm mmja,,......vai tiesham tas paliidz pie IEPAZIISHANAAS???
..es taa nedomaaju..!
Diemzhel, Piepe, tu kaa publiski aktiivaa persona,,.citiem personiigi esi pilniigi vienaldziiga,,.ja saproti, ko es domaaju..? Totaals bullshits,,..jautaajumu drikjeleeshana, komenteeshana,..tas vispaar neatiecas uz iepaziishanos,,..taa ir tikai iluuzija ja domaa, ka radi iekaarojamas sievietes teelu....nonsenss...!
A vot,,.tevis pashas nievaatais SKAIPS,,.virtuallnjiks ir tieshi novedis pie REAALAAM ATTIECIIBAAM,,...Traki,ne..?!!

edding  Priecājies, ka anketā nav tāda punkta. Tad uz Tavu pusi neviens pat nepaskatītos. Tagad varbūt po ošibke, kāds tomēr uzraksta. Kurš nezina, ka ir PA, DG un tavi palagi.

av2  DG , PA ir lloti labs kandidaata info avots. Daudz ticamaaks par pirmajaam veestuleem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu