Vai baidāties pazaudēt savu neatkarību ?

Tie, kas ir vieni (bez partnera)? Kad cilvēks ir viens, viņš dara, ko grib, nedara, ko negrib😛, iet kur grib un citādi pakārto dzīvi SAVĀM interesēm, jo ne arvienu nav jārēķinās. Pavisam citādi ir, kad ir partneris, jo tad jārēķinās ar viņu, jāpielāgojas, utml.
Jums ir bail pazaudēt savu neatkarību?

vai17  Mazliet...

Liepa53  Personīgi man vienai zūd motivācija kautko darīt ar brīvību.

olita112  nu, ja 35..37 gados ...ir vēlme pēc kaut kādas mistiskas neatkarības, tad to sauc vienkārši-vecpuisis vai vecmeita...un visticamāk ar putniem)))

Felde  Esot kopa ar kadu,mainas prioritates,un nekas nav jazaudee,ja vien blakus ir tiikams,milams,velams cilveks! Kadas raizes pazudis,kadas naks klaat,bet arii vienam esot-nemitigi kas mainas!

olita112  dārgā Stika, es šobrīd vispār par tevi nerunāju....nepārcenties)

olita112  Man , šķiet, par to saucamo neatkarību(bailes par to), patiešām, var runāt tie, kas bijuši ,,frontes līnijas ,, abās pusēs...un ne jau īslaicīgi.Varbūt šī ir reize, kad salīdzinājumos rodas patiesība.

LaskovijMerzavec  Tad jau Tev der precēts mīljākais!
Kad var - satiekas, pārējais laiks ir katra rīcībā!

Tessa  nu nav ta, un es, kak ni kruti, nevaru dariit, ko gribu, iet, kur gribu, jo tik daudz darba, ka to vnk nevar atljauties. Viena zinja ir laba-darbs ir manas intereses, tb intereses parauga par darbu un man gribi negribi ar to jarekjinas.
man domat, tie, kuriem nedeg pakaljgals vienalga pec ka, izvelas liidzvertiigu, bet to jau arii te augstak teica. nevaru iedomaties blakus histerisku nervozu kandidatu, kuram man butu japielagojas, jo vinjsh, redz, sava paurii kko citadak ir izdomajis.

Epifanija  nē, nebaidos, gribās jaunas vēsmas savā dzīvē, kopā jautrāk, kaut uz pasaules malu!:)

janisb  Ir vai nav partnere ēdu ko gribu eju kur gribu, dzeru kogribu, izklaidējos kā gribu, viņai ir iespēja pievienoties vai izklaidēties pa savam. "bailes pazaudēt neatkarību" ir stulbākais formulējoms kas dzirdēts :D

siikaa16  Nē, nebaidos.

Vaukskis  Jā, es baidos, bet ne tik ļoti kā nobažījies par sociālekonomiski nodrošinātas turpmākās dzīves iztrūkuma iespējamību !

Edgars37  17:53
...tad driz kads potenciali uzturamais jau klauvesies pastkastite un stastis, ka savu neatkaribu del tevis ir gatavs upuret uz procentiem...nu 150, minimums;D, jo tiesi tadiem ir vajadziga tavas neatkaribas ierobezosana, lai nodrosinatu dzivi ari sev;D...no tavas kabatas;D

RSQuattro  Kas tās par muļķībām, ka esot ar kādu kopā tiek zaudēta neatkarība...

AivarsN  Ar labu sabiedroto,var paveikt vairāk un brīvajā laikā jaukāk izklaidēties. Bet ko darīt tad,ja sabiedrotā vietā trāpījies ir okupants? Tas vērojams ne tikai starp cilvēkiem,bet arī starp valstīm. Nav vairs modē okupācija tūlīt un pa tiešo. Jo rūpīgāk tā slēpta,jo sekmīgāk darbojas. Un tieši no tās arī cilvēki baidās attiecībās.

ube  He, nez kā tas būtu, ja kāds mani okupētu?

kvarts  Baidās tie, kas šajā situācijā vadās pēc principa - i ribku sjestj i nahuj sestj... tātad cilvēks , kas meklē otru , lai viņu izmantotu.

burleska  18:43 ne tikai par to... Bet arī cilvēks var izrādīties smagi slims, un tad, teiksim, gads laimīgas dzīves var rezultēties ar kopšanu daudzu gadu garumā... Kad tā ir kopēja jaunība ar kopējiem bērniem un tml., Tu saproti, kāpēc to dari, tas ir Tavu bērnu tēvs vai māte. Bet, ja attiecības jau ir cilvēkiem pēc 50, tad vari kļūt par situācijas ķīlnieku, kad sirdsapziņa neļauj rīkoties savādāk, un otram cilvēkam sanāk atdot neadekvāti daudz. Tas tikai viens no variantiem, kad skaists sākums var izvērsties bēdīgi pat ar ļoti labu cilvēku.

riebekle  Kāpēc lai nesaglabātu arī laulībā vai attiecībās to neatkarību? Jā, ir mazliet jāpieskaņojas otram, bet nav jāpakārtojas. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu