Kopēja cīņa pret

VR sav;a grāmatā "Ģimene" raksta, ka ģimenē vīram un sievai KOPĪGI jācīnās pret sievietes Dzemdi (dabisko vēlmi iejemt katru bērnu no sava tēva sugas izdzīvošanas spēju palielināšanai, kas ģimenē izpaužas kā neuzticība vai vēlme izstumt vīru no ģimenes vai vismaz degradēt par Dēlu (novest kādā atkarībā, lai pati nonāktu Upura lomā un vienalga izšķirtos) un Dievieti (pazemības un upurēšanas (metariālās un emocionālās) pieprasīšana).
Un sievietei ir jāapzinās, ka kopīgi jācīnās pret šiem 2 ļaunumiem, kas izārda ģimenes, un jālūdz palīgā vīrs, jo viena viņa tos uzvarēt nevar.
Tajā visā ir kkas, ko arī jūs atzīstat par pareizu?

leopardine  Rinkulis, vai tu ar tādu pašu aizrautību arī analizē kāpēc veikalā paņēmi jogurtu sarkanajā nevis zilajā trauciņā un kāpēc nopirki zilās kedas nevis brūnos zābaciņus. Kādi arhetipi tevi vadīja? Pilns tagad ar šiem analizētājiem, bet tādu, kuri rozeti varētu pieskrūvēt vai skapi pārvest jāmeklē ilgi un pacietīgi.

edding  Ne VR lasu, ne mani šī "problēma" satrauc. Varbūt mūsu kosmonaute Tevi spēs apgaismot. Gaidam.

leopardine  Torpedo ar kādu nr. tu bibliotēkā pierakstījies uz Jūlija Krūmiņa grāmatu? :))) Rudzīša mērķauditorija visā krāšņumā - trūcīgi bibliotēkas apmeklētāji vecumā ap 50, ar apspiestu ego un nerealizētiem sapņiem.

edding  Torpedo. Tu interesējies un diemžēl vecuma galā esi viens un bez perspektīvām. Kur starpība?
Pārējo Tev Leopardine apskaidroja.

Mailija  Torpedo,nu protams katrā sevi cienošā sievietē ir tā Dieviete,bet TĀ jau arī ir piesaistījusi to vīrieti.Ja jau tās Dievietes nebūtu sievietē,tad jau viņa būtu mierā ar jebkuru vīrieša attieksmi un vienalga kādu vīrieti un attiecības veidotu tikai priekš tā lai radītu un audzinātu bērnus un par pārējo būtu nospļauties.
Vēl gribēju piebilst,ja sievietei attiecībās mīlestība ir jāpieprasa un vīrietis to uzskata par upuri,tad nu nafig tādas attiecības!Tas ir tikai pašsaprotami ja abu starpā ir tā emocionālā atdeve!Ja gribi ko saņemt ir arī jāmāk DOT!!

fargo  "mani izbrīna tava pozīcija. VR tak iestājas par konservatīvām vērtībām, par ģimenes saglabāšanu bērna interesēs, par diviem varas centriem ģimenē un pret Tēva lomas noniecināšanu mūsdienās un viņa izspiešanu no ģimenes ar dažādiem paņēmieniem"

to var mēģināt darīt dažādi. ceļot pašu cilvēku(viņa vērtību sistēmu, izpratni), vai piemēram celties uz kāda cita rēķina. vr izdabā vīrieša ego. un izdabāšana nepadara stiprāku. kristietības pozīcija vai saprātīga psihologa kā jp pozīcija ir censties uzlabot personu ar pašas personas spēkiem, nevis močīt tuvāko(pat ja tikai savā apziņā), bet koncentrēties uz savām nepilnībām.
un vīrietim piemīt tāds potenciāls, no Dieva un dabas dots, kas var uzraut apkārtējos tā, ka visiem apkārtējiem dzīves uzlabojas. kā māju ceļot, vīrietis ir pamati, ja tie ļengani, sienas būs arī nekādas, viss nams būvēts uz smiltīm. es uzskatu, ka sieviete ne ilgi vilcinoties iekļausies vīrieša radītā ģimenes labklājības gultnē, bet atspēriens ir tur, nevis pātagot sieviešu vājības. kaujas zaudē ģenerāļi, tāpat par baraku mājās atbildīgs ir vīrs.
tas nenozīmē, ka vr minētās negatīvās īpašības nav uzmanības vērtas. vnk ir tāds likums, manuprāt, zelta - vīri lai pamāca vīrus, bet sievas lai pamāca sievas. runa nav par globālām lietām, kuras skar visus. bet kas attiecas uz dzimumu - tā lomu, vērtībām un vājībām, vīrieši(tēvi) lai māca puišus un zēnus un ir par piemēru un tāpat ar sievām un meitām.
ko vajag, padarīt atkal vīriešus stiprus. un lietas sāks laboties vnk pasakaini labi un pareizi.
tāpēc jau liberāļu galvenais mērķis ir bijis vīrietis kā ģimenes galva, kā sacīts(lai arī citā kontekstā)"Es sitīšu ganu un avis izklīdīs." tāpat ar gimeni. satriec vīru un ģimene sabruks. tas arī notika. tas ir jāmaina.

olita112  Tā grāmata vispirms ir jāizlasa un tad jānovērtē un jāanalizē kopumā, nevis jābesās par kaut kādām no konteksta izrautām frāzēm. Šķiet vienai daļai te ir tā- Nelasīju, bet viedoklis man ir..)))

Pilat  edding pati neredz, cik ir nožēlojama? Kā viena sieviete var sevī nest tik daudz žults?
Rudzīti noteikti nelasīšu, necienu kā vīrieti, kā cilvēku.

studentka  Neesmu dzirdējusi par tādu sieviešu"dabisko vēlmi ieņemt katru bērnu no cita". Par tādu vīrieša dabisko vēlmi iebāzt n-tajos caurumos gan bieži dzirdēts.
Un kas tad Dievietei par vainu? Viss tikai mīļotā labā un ģimenes stiprināšanai.:D
https://www.youtube.com/watch?v=vcDLP2XxXn0

Sallija2  Kāpēc ir jācīnās pret ko dabisku un gadu tūkstošos pārbaudītu? Kāpēc Dieviete sievietē ir izskaužama? Vai tas ir slikti, ka vīrietis ciena sievieti un dāvina tai uzmanību un rūpes? Man ir viens krievu draugs un viņš vienmēr saka, ka latviešu sievietes, tas tik esot materiāls! Gudras, skaistas, izdarīgas un spēcīgas, bet latviešu vīrieši viņam šķietot tādi nekādi. Laikam tāpēc nav brīnums, ka šāda grāmata ir tapusi tieši Latvijā un to ir uzrakstījis latviešu vīrietis.

Es patiesi priecājos, ka mans draugs ir no Somijas un viņam nav nekādu problēmu gan iepriecināt mani, gan dāvināt dāvanas un palīdzēt man. Viņam tas šķiet dabiski un pašsaprotami.

olita112  Pilat, kāpēc necieni kā vīrieti? Esat pazīstami?

Sallija2  olita112, par ko to Rudzīti cienīt? Tie taču bija viņa vārdi, ka sievietes vajagot sist! Viņam pašam ir smagas psihiskas problēmas, kuras vajadzētu ārstēt.

Marija_Anna  Vai ar savu galvu nav mēģināts domāt? Teorijas jums saceps un bestsellerus sarakstīs arvien jauni apgaroti ģēniji.. Un tad tauta metīsies visas teorijas piwmērot savam izmēram. Ja ķidāt ķidāšanas pēc, tad es izvēlos tikt ārā no sienām. Saule , smaržas, kustība, ne psiholoģisku trilleru analizēšanā.
To , ko var pateikt dažu raksru sērijā, izstiept pa n-tajām grāmatām samudžinātās līdzībās, nu tas jāprot. Par to tad naudu arī maksā.

Rondijs  Esmu pāris VR citātus redzējis, tas viss, vairāk nav nācies saskarties. Bet pēc citātiem spriežu, ka viņš ir nomaldījies, saputrojies vienkāršās lietās. Nesaprotu, kādēļ būtu viņa teorija jāizskata, vai tad tiešām trūkst labu, normālu, teoriju kur viss izskaidrots vienkāršiem vārdiem? (Ja nu vienīgi aprobežojas ar latviešu autoriem, tad pieņemu ka varbūt arī tā ir)

neko  KOPĪGI jācīnās pret sievietes Dzemdi (dabisko vēlmi iejemt katru bērnu)
---
Nesaprotu kāpēc pret to būtu jācīnās, ja tā ir primārā lieta kāpēc vīrietim sieviete vispār ir vajadzīga.

Eneile  Grāmatu lasījusi neesmu. Bet, spriežot pēc dzirdētajām intervijām, man izskatās, ka Rudzītis vīrieti pozicionē kā vāju, radījumu, kurš nav spējīgs uzņemties atbildību par savu rīcību. Savukārt, sieviete tiek pozicionēta kā histērisks, neadekvāts radījums, kurā vienīgā vēlēšanās ir kādam uzkundzēties.

neko  Piedevām pati koncepcija "cīnīties pret" ir pilnīgi bezjēdzīga. Jebkurā jomā. Ja cilvēks likvidē kaut kādus šķēršļus lai kaut ko sasniegtu, izvedot. izdarītu - tam ir jēga. Bet bet vienkārši "cīņa pet" ir tikai laika nosišana ar ko var nodarboties ja nu galīgi nav ko darīt.

coldlands  Kur rodas interese lasīt šādas grāmatas? Tā jau kaut kāda impotence iestājusies, ja uznak vēlme cīnīties ar dzemdēm.
Vai tad pasam prata nepietiek, saprast, izanalizēt, kur radās tā plaisa attiecības starp tantu, un onku?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu