Kopēja cīņa pret

VR sav;a grāmatā "Ģimene" raksta, ka ģimenē vīram un sievai KOPĪGI jācīnās pret sievietes Dzemdi (dabisko vēlmi iejemt katru bērnu no sava tēva sugas izdzīvošanas spēju palielināšanai, kas ģimenē izpaužas kā neuzticība vai vēlme izstumt vīru no ģimenes vai vismaz degradēt par Dēlu (novest kādā atkarībā, lai pati nonāktu Upura lomā un vienalga izšķirtos) un Dievieti (pazemības un upurēšanas (metariālās un emocionālās) pieprasīšana).
Un sievietei ir jāapzinās, ka kopīgi jācīnās pret šiem 2 ļaunumiem, kas izārda ģimenes, un jālūdz palīgā vīrs, jo viena viņa tos uzvarēt nevar.
Tajā visā ir kkas, ko arī jūs atzīstat par pareizu?

Marija_Anna  Kāds zin, VR ģimenes dzīvē viss ir izcilībā? Jābūt kaut kādai atbildībai par savu teoriju. Pierādītam praksē, ka tā ir dzīvotspējīga un labvēlīgi ietekmē sievieti, vīrieti , ´ģimeni , sabiedrību. Ja pašam mājās viss nav sakārtots, tad kā var mācīt citus.
Tātad - bizness.

Tessa  tam Rudziitim tak nav pilns rubulis. Torpeda, beidz lasiit apshaubamas gramatas, es saprotu, ka taja vieta to ir daudz, bet labak palasiitu kko deriigu. Ko Jānis saka par to visu?

saulite34  VR sav;a grāmatā "Ģimene" raksta, ka ģimenē vīram un sievai KOPĪGI jācīnās pret sievietes Dzemdi (dabisko vēlmi iejemt katru bērnu no sava tēva sugas izdzīvošanas spēju palielināšanai, kas ģimenē izpaužas kā neuzticība vai vēlme izstumt vīru no ģimenes vai vismaz degradēt par Dēlu (novest kādā atkarībā, lai pati nonāktu Upura lomā un vienalga izšķirtos) un Dievieti (pazemības un upurēšanas (metariālās un emocionālās) pieprasīšana).
Un sievietei ir jāapzinās, ka kopīgi jācīnās pret šiem 2 ļaunumiem, kas izārda ģimenes, un jālūdz palīgā vīrs, jo viena viņa tos uzvarēt nevar.
Tajā visā ir kkas, ko arī jūs atzīstat par pareizu?[c]


Kad šo tekstu izlasa,tad grāmata vairs pat interesi neizraisa.

olita112  MarijaAnna, no kurienes jums šie izcilie spriedumi par Rudzīša ģimeni? Laikam, kaimiņos dzīvojiet....)

Rondijs  Labāk jau pastāsti, kāds izmisums tev lika pievērsties viņa daiļradei? Citādi grūti saprast, kas/kāds ir viņa klietns, kurš stāv tajās rindās pēc grāmatām?

Tessa  kapec olita112-ta tik ljoti satraucas par VR reputaciju? až interesanti.

edding  pilat, tev kas, no gultas izkriti sapriecajusies, ka paroli pekshni atcerejies?

olita112  Rondij, ja tas bij domāts man, tad sajūta, ka dažs -nelasījušais -norok autoru ar visu grāmatu, tāpat kā Rondijs pašlaik cenšas ,,norakt,, mani...Nekādu izmisumu, nekādu Rudzīša daiļrades pielūgsmi neesmu paudusi....nesaprotu, kā kaut ko tādu vispār varēja salasīt tajos pāris konkrētajos jautājumos, konkrētajiem nikiem....

Rondijs  nē, tas bij Torpedo

Epifanija  autors cenšas, cik spēj tikt vaļā no galvas tarakāniem, bet iegādājies lasāmvielu, kas tos tikai pavairo.. to li eščo budet, zeme atveries!:D

Minkans22  Es Torpēdim ieteiktu palasīt Jura Rubeņa grāmatu "Viņš, viņa un sekss."

riebekle  Neiedziļināšos tajās VR tēmās, kaut kāda sava patiesība noteikti tur ir, bet man šķiet, ka nekad nav jācīnās pret kaut ko, bet gan - par kaut ko. :)

Piparkuka  Atkal kaut kāds nezināms VR?!! Pat nav vērts lasīt.

Edgars37  Te nu ir briniskigs piemrs, ka bezdarbiba degenere;D.

Ievinjata  Vārdu salikums "cīņa pret sievietes dzemdi" man saistās ar to šausmu stāstu par atrašanos ar ledu pildītā vannā, bez kāda no iekšējiem orgāniem. Negribētos ar Torpedo kādudien saskrieties linoleja pīpēšanas aizlieguma iestādē.

olita112  Man radās jautājums-Vai Torpedo citēja vārds vārdā, vai interpretēja teikto no sava skata punkta?..kā teikt-pārstāstīja pēc savas domas un saprašanas...

Eurika  100 % piekrītu Solvitai un Mailijai ! Precīzi teikts !!!! Esmu ievērojusi tendenci , ka viss normālais (veselīgas,mīlošas attiecības,ģimene) tiek pārvērsts par ko nenormālu ! T.i. ka tas NAV normāli ja vēlies lai vīrs tevi mīl,iepriecina un ir uzticīgs , gādā par ģimeni. Kaut vai šī pati tēma kas tiek te apspriesta.

VECA_PIEPE  uz to:
"... Tā jau kaut kāda impotence iestājusies, ja uznak vēlme cīnīties ar dzemdēm... (c)"
#17:03

Ilgi smējos šito izlasot.:D
Varu tikai piebilst, ka ir dzirdēts par cīņām ar baltajām pelītēm, daudzu sīku cilvēciņu ķeršanu bikšu kabatās, utt. Moška Rudzītis savas halucinācijas grāmatās apraksta?,...bet, ja tā, tad impotence točen ir jau iestājusies.

ieva03  Ak,Torpēdiņ,atkal sacēli vētru! Tikai vienu gan neizprotu,kādēļ gan jācīnās ar sievieti,sieviete vienkārši ir jāmīl,tas arī viss,tikai žēl,ka mūsu vīrieši to aizmirst,un savu neuzmanību pret sievieti,un savu EGO tagad grib attaisnot ar kādiem te salasītiem VR murgiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu