Kā jūs iedalāt cilvēkus?

Ir daudz dažādi veidi kā iedalīt cilvēkus, lai kaut kā sakārtotu vai varbūt atvieglotu domāšanas procesu. Teorijā, domāt nozīmē dalīt daļās, kas savukārt paver iespēju izšķirt detaļas. Jo detalizētāk spējat sadalīt, jo vairāk nianses varat uztvert kaut kādā tēmā. Piemēram vienkāršs cilvēks dalītu: bagāts/nabags, gudrs/dumjšs, šefs/padotais, skolots cilvēks varbūt: sangviniķis/holēriķis/flegmātiķis; vai astroloģiskie: auns/ļauva/zivs utt. Vai piem., redzes / dzirdes atmiņa. Jautājums, kā jūs konkrēti, iedalāt cilvēkus ikdienas dzīvē? Un kādu ieguvumu dod šāds dalījums?

Edgars37  09:12
...ja, vot mani tiri ieintereseja, kas ir tas Rudzitis un ko Rubenis var uzrakstit par seksu😃😃😃, pasam izlasit nepiedavat, jo man tam vnk nav laika-atzistos uzreiz😃

armyman  Normāli, sakarīgi, prātīgi cilvēki un cilvēki, kas ir pārāk augstās domās par sevi, pārgudrie, lepnie. Man aptuveni šāds iedalījums.

C_hloe  esmu dzirdējusi un man ir teikts - krievu val - nash chelovek, svoj chelovek - bet es ta pat neesmu jutusies.
It ka patika Raganas sadalījums, bet atcerējos šo.... un sapratu, ka es viņus nedalu. Viņi paši sadalās, jeb drīzak dzīve
ir tie, ar kuriem ceļs kopā ejams nedaudz vai daudz, un tie, kas paiet garām nepamanīti.
dzīve mūs visus iedala :)

ULTRA  Pieslienos madaa.8.37

_Krasula_  Nesaskatu saikni dalīšanai ar domāšanas procesu.
Nekā nedalu-dzīve pati sadala: radinieki, draugi, paziņas, darbabiedri, hobija biedri, īpaši tuvie.

Epifanija  uzrunā un neuzrunā, arī droši vien pēc horoskopa, jā, tik banāli, bet ir dzīvē pierādījies un ne vienu reizi vien..

solvitas  Vot iegāju Epifānijas profilā apskatīt, kas tad viņa ir pēc horoskopa, izrādās tāda pati uguns kā es. Bet nu bildītes tur bija jaunas un jāatzīst, ka Epifānija pa gabalu un brillēs izskatās labi!

Epifanija  solvitas tu mani sasmīdināji par to - pa gabalu... pagaidām jau neviens vēl nav tā cienīgs, lai pielaistu tuvāk... :D bet, paldies, ne katra sieviete ir spējīga izteikt, ko pozitīvu par citu, it sevišķi par izskatu, bet tas jau mums ugunīm netraucē, apzināties savu vērtību, esam kaislīgas skaistuma cienītājas un ar labu gaumi...

riks086  "Ir divu veidu cilvēki. Vieniem es patīku, otri var iet dirst" - tādu uzrakstu reiz redzēju Mārim Zanderam uz t-krekliņa. Man šis dalījums iepatikās :)))))))))))))))))

Edgars37  12:00
...oooo, tocno jaunas izliktas👍😃, ja, tani augsejaja izskaties vislabak💕👍😃, vismaz pec manas saprasanas😃

olita112  Cilvēkus ievērtēju dažādās dzīves situācijās-kā viņš reaģējis, kā uzvedies, kā izteicies.. Un tad kaut kāds sadalījums, secinājums rodas gan...Bet tas nav ,, uz mūžu,, , jo viss ir mainīgs....nekādus rāmjus nelieku!

edding  Kādā ziņā jādala. Jāstāda sarakstus? Man ir draugi, radi, paziņas, kolēģi.

Piparkuka  Pirmais iedalījums- radi, bērni, draugi.
Un tad laikam- simpātiski vai nesimpātiski. Pēc sajūtas, ieraugot vai sarunājoties, vai dzirdot. Tā jebkurus var iedalīt- kolēģus, pārdevējus, paziņas, šejienes cilvēkus, uz ielas satiktus cilvēkus utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu