Vai jūs vēl esiet spējīgi piedāvāt īstas un patiesas jūtas?

Vai, šajā piedāvāto plaša spektra izklaižu industrijā, arī kāds vēl ir palicis, kas var piedāvāt īstas un patiesas jūtas, vai šis lauciņš jau ir izsmelts? stop stop tikai ne kopjamie onkuliņi un tie, kuri iespaidojušies no nezināmas un apšaubāmas literatūras! Vīrieši vēl ir spējīgi mīlēt sievieti, tā dvēseliski, ne tikai dzīvnieciski? Jo mani, kā sievieti plika kopošanās neuzrunā... tā pilnīgi godīgi un atklāti!

hiacintee  nu grib negrib jāpiesauc Viesturs Rudzītis. Precīzāk, viņa kompleksais skatījums uz attiecībām. Pa lielam droši vien iespējams, bet vai tie, kas grib, ir tām gatavi? Jo attiecības nav prece, nepatīk, ņemam jaunu. Ja pats nezini, nestrādā ar savu "es", tad no tā plaukta paņemas vieni un tie paši, tikai citā iepakojumā.

raima  Jā, reizēm spēju :)))))))
Jūtas ir gan pozitīvas, gan negatīvas :D
Jaunības maksimālismā gan spilgtāk parādījās, tagad vairāk tolerances, reizēm vienaldzības :)

Bellatrixa  ha, kad tēvs mammai mājās nesa tās sarkanās rozes, un tas bija pēc 40 gadu vecuma sasniegšanas, laikam bij viņam pajautāt šo jautājumu :D
ai da nu... labāk jau iet ārā baudīt pavasari :)

Edgars37  13:55
...nu tagad skaties pastkaste, jabut pilnam ar jutu piedavatajiem😃! Un ja Tev pec nedelas vel pie saniem nebus kada jutas piedavajosa ohoveca😮...nu ta es nezinu😠😃!!!

MrJones  Nu,,...taa ir taada fignja...juutas (patiesas juutas) nepiedaavaa, vinas vnk., uzrodas,...ir...,kaut kaa, negaidot, un tad piedaavaashanas process vnk., izpaliek, jo nevienam citam vairs nav ko piedaavaat :) ,,...ja runa ir par jaakljiem-paarleceejiem, vai parasti niezoshajaam kaajstarpeem-vulgaris, ka tik kaut kaa, ka tik ar kaut ko....nju,,..tad jau taas nav juutas, taada koposhanaas izklaides peec,,....dveeseliski, dziivnieciski ari var buut iekljauts vienaa juutu paketee,,...un tad ja ir pilns komplekts, kaajas nepasliid,...i juutas i viss paareejais, bet taadi ljaudis prieksh citiem vareetu nebuut tik interesanti, jo vinjiem jau viss IR!! :)

fargo  dzīves fokuss ir kaut kur pavisam citur.

Ljekainiitis  Piedāvā tām, kuras bez noteikumiem ir gatavas pieņemt. Jeb pēc tautas vārdiem vismaz divās versijās:
1. Kā sauc, tā atsaucas.
2. Kāda cibiņa, tāds vāciņš.

LaskovijMerzavec  Sieva jautā vīram - Vai Tu mani mīli?
Virs - Mīlu es - šnabi un mau*as, bet ar Tevi mums viss ir pa nopietno!



/... bet šādi jautajumi uzreiz atsauc atminā “Milestības formulu” ... ona prigjot s kuznjecom.../

lapukoks  Epifānij, mani kā vīrieti arī plika kopošanās pa lielam neapmierina. Ir vajadzīgs vēl kaut kas. Šis "vēl kaut kas" Tavā skatījumā ir jūtas. Es to sauktu nedaudz savādāk, bet tās ir detaļas.
Jūtas nevar "piedāvāt" kā tirgus preci. Satiekot īsto cilvēku jūtas veidojas kā atbildes reakcija. Varētu pat teikt, ka cilvēks ar savu klātbūtni šīs jūtas izprovocē. Tad nu pamēģini ar savu esību izprovocēt jūtas tādā cilvēkā, pret kuru jūtas būtu Tev pašai. Ļoti iespējams, ka šādu cilvēku jāmeklē ārpus OHO vai citiem soctīkliem, bet tas jau ir cits stāsts.

siikaa16  Protams, ka esmu spējīga. Man bez tām nav attiecības.

Geisha  Mana tante savu īsto mīlestību satika tikai 60 gadu vecumā. Ja tik jūs būtu redzējusi kā onka pie viņas zārka raudāja.
Tas jaunais skaistais ķermenis ir tik īsu brīdi dots un tad cilvēks nemanot sāk novecot - te pļeška sāk šķilties, te gravitācija nemanot uzbrūk, te hormoni trako, te rokas vairs krūzīti nenotur, te spiediens ceļas un krīt,.....bet tā sirds vienalga paliek jauna, dvēselei nav vecuma. Mīlestība var atnākt gan bērnudārzā, skolā, brieduma gados vai vecumdienās. Galvenais, ka mīlestība atnāk un nones to jumtiņu.

VenBer  Epifānija ! Piedāvā vienu un to pašu! Vai tas būtu seksis? Un tad jautājums, vai tad seksis mēdz būt bez jūtām ? Ja jau kāds Jums to piedāvāja, tad jau viņam bija kāda simpātija, lai to darītu, tad jau bija arī kādas jūtas ! Tas, ka Jums tas nebija pieņemami, tas jau nenozīmē, ka nevienam no Jums nebija jūtas !

VenBer  Nu jā Epifānijai vajag Aplidošanu pusgada garumā, Komplimentus nevīstošos, atzīšanos Ļubestībā, gredzenu mīšanu Zagsā vai baznīcā un tikai tad viņa savu dārgo "ziediņu" ļaus saplosīt kādam loceklim ! :)

neko  Piedāvāt? Mīlestību? Sievietei kas pat dzīvē redzēta nav? Tur jābūt ļoti nekaunīgam, lai tā melotu:)

VenBer  Jā tas ir normāli ! Un jā mēs redzam atšķirību !
Tev es nekad neko tādu nepiedāvātu !
Varbūt skarbi, bet fakts !

neko  "vai jūs kādu atšķirību starp sievietēm arī redzat"
redzam, redzam; tāpēc jau vienām raksta tikai nogribējušies onkuļi kam vienalga ar ko, bet citām tiek daudz plašāks piedāvājumu klāsts:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu