Vai jūs vēl esiet spējīgi piedāvāt īstas un patiesas jūtas?

Vai, šajā piedāvāto plaša spektra izklaižu industrijā, arī kāds vēl ir palicis, kas var piedāvāt īstas un patiesas jūtas, vai šis lauciņš jau ir izsmelts? stop stop tikai ne kopjamie onkuliņi un tie, kuri iespaidojušies no nezināmas un apšaubāmas literatūras! Vīrieši vēl ir spējīgi mīlēt sievieti, tā dvēseliski, ne tikai dzīvnieciski? Jo mani, kā sievieti plika kopošanās neuzrunā... tā pilnīgi godīgi un atklāti!

VenBer  Nu protams, ka ir sajēga !
Kāpēc gan lai es ko piedāvātu tai, kas mani galīgi nesaista !

Stika  >12:29. Edgar37 - kàpēc māni sevi?😳
45 gadi, mati sirmi, bērnu nav, raksti, ka notekti vēlies bērnus, bet komentē, ka "neuzrunā sēdēšana pie vienas sievietes sāna". Tad ko, domā, ka atradīsi sievieti, kura būs gatava dzemdēt Tev bērnus, bet Tu jādelēsi pēc tam tālāk un citas Tevi gaidīs atplestām rokām?? dd😀
Nu pasapņo vien tālāk. Kopā ar Torpēdi.😃😃

Vaukskis  ..Varbūt; nez, kā lai to pārbauda, ja pret svešu sievieti tādas jūtas sen nav izjustas ?!

janisb  Kas ir "īstas un patiesas jūtas"? Definīciju studijā lūdzu :D

C_hloe  kaut kā man pēdeja laikā "salikās", ka patīk mums visu sarežģīt

kvarts  Ja no attiecībam izņemam naudu, tad 90% sieviešu nekas cits neinteresē, ja no attiecībām izņemam seksu, tad 90% sieviešu neko citu piedāvāt nevar. Šie nav mani vārdi, bet es tiem piekrītu.

C_hloe  17:46 nu redz, mēs esam atraduši to procentu sieviešu, kuras var veiksmīgi realizet barteri iemainot seksu pret naudu un izveidojot attiecības.
Kas ir ar pārejiem 10%?

Anita73  Kāpēc notiek tāda neforša "piekasīšanās" pie katra vārda? Domāju, te ikviens ļoti labi saprot, par kādām jūtām ir runa, bet tā vietā, lai izteiktu viedokli par jautājumu, sāk apspriest, kuras jūtas vēl ir patiesas, par aprūpējamajiem un vēl sazin ko. Ok, varbūt autore kaut kā ne tā noformulēja jautājumu, bet doma jau ir skaidra, un viņai nevar nepiekrist. Tas ir fakts, ka ļoti daudzi cilvēki paliek kā klaiņojoši suņi vai kaķi, kuriem pilnīgi, atvainojos, pie kājas viss, kas ir saistīts ar mīlestības jūtām vienam pret otru. Galvenais - instinktu apmierināšana. Pieļauju, pat vārdu nepajautājot un, satiekot uz ielas, domā - kur es viņu redzēju.

av2  jaaa, tik taalu nu esam. Gaudojam te, ka nav loves, nu nav....A passsas? Taa vietaa , lai miileetu passas , kaccaajat te pravas nonstopaa ! Nu...miilat, miilat..., a? Nu bet nopietni, palasiet tak passas savas anketas - prasiibas, prasiibas, noteikumi uzstaadiiti utt. Uz ielas , tiessam , iepaziities, un iemiileeties ir vienkaarssaak.

Edgars37  17:15
;D...nu un ko lai tev atbild;D??? Nu ja bus lemts, ta sedesim mes abi ar Torpedi Liepajas pludmale, sapnosim par zirgastem un lasism Rudziti;D;D;D.

17:52
Anita, kada vel instinktu apmierinasana;D? Vot es gribu pajautat - Vai kadam no seit esosajiem ir bijis sekss/koposanas/parosanas bez mazakajam simpatijam, tas ir jutam, nu kam? Man ne un, domaju, ka nevienam te. Es nevaru iedomaties nevienu jakli, kam stav uz visam, ne vienu deveju, kam plesas uz visiem, tomer kads siets, tas ir jutas, eksiste, vai ne, lai uzkaptu/iedotu? Cik tas sieta acis ir lielas/mazas, par to var diskutet, bet ne jau, ka sada jutu sieta nav. Tad par ko tad isti ir si tema;)?

nedolce_negabana  Edgars37 šī tēma ir tieši par to, ko Tu apšaubi, ka kādam stāv uz visām, kā Tu izteicies... Pienāk nemitīgi piedāvājumi nodarboties ar seksu tūlīt, tagad, šovakar:) Par cik man ir ārkārtīgi attālināta bilde, nedomāju, ka tā izraisa kādas jūtas:D

kuuliitis  Paveic kaut ko ievērīgu,tad skaties uz to otru-vai šim jūtas sākušās uz Tevi.Kā citādi tās radīsies?

Edgars37  22:13
...foto izraisa/neizraisa interesi, ko ari var pieskaitit pie jutam, ne ta;)? Tapat, Tu nevari apgalvot, ka individs uzsaukumu seksam nosuta visam, kas ari ir maz ticams, vai ne;)? Tatad - individam tomer darbojas filtrs, kur, ka minimums, ir viens kriterijs - foto, kas vinam ari izraisa izjutu - sutit/nesutit;). Galgala, ari suns neapcura visus stabus, un pat necensas to darit...vai ne ta;)?

nedolce_negabana  22.36
Interese nav jūtas. Filtrs arī nav jūtas.

Edgars37  22:40
...interese ir jutu sakums/pamats, vai ne;)? No sejienes - saja konteksta interesi ari var traktet ka jutas, piekriti;)? Filtrs ir atlase, pret kuru jutas veidosies;).

nedolce_negabana  22:57
Personīgā pieredze liecina, ka interese ir pamats, lai nodrāztos:D Jūtas ņe pri čom. Es joprojām runāju par vīr. dzimtes pārstāvjiem:)

Edgars37  23:05
...kape ne pri com;)? Interese tak ir;).

C_hloe  Es tak biju domājusi, ka ne DG ir vīrietis;)
Edgar, kļūt par mīļāko pirdāvā arī profiluem bez bildēm, vai vnk no**āzties.
Jebkurā gadījumā, ja skatamies šādā rakursā, tad tas ir pazomojoši un (maigi izsakoties) nepatīkami.
Klasiskāku piedāvājumu gribas, ar tālejošākiem mērķiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu