Vai jūs vēl esiet spējīgi piedāvāt īstas un patiesas jūtas?

Vai, šajā piedāvāto plaša spektra izklaižu industrijā, arī kāds vēl ir palicis, kas var piedāvāt īstas un patiesas jūtas, vai šis lauciņš jau ir izsmelts? stop stop tikai ne kopjamie onkuliņi un tie, kuri iespaidojušies no nezināmas un apšaubāmas literatūras! Vīrieši vēl ir spējīgi mīlēt sievieti, tā dvēseliski, ne tikai dzīvnieciski? Jo mani, kā sievieti plika kopošanās neuzrunā... tā pilnīgi godīgi un atklāti!

Edgars37  07:04
...nu labi😃, ka tur riktigi ir ar to piedavasanu, godigi, nezinu😊, tape ar butu mulkigi talak spirinaties preti😊...paspirinasos preti kada cita tema👍😃

preilene  Bet Tu pati tiešām spēj piedāvāt īstas un patiesas jūtas? Visiem?

Manuprāt, jūtas nevar piedāvāt. Vai nu Tu kaut ko jūti pret kādu, vai nē.

Es nevaru piedāvāt jūtas – “nāciet, ņemiet, manas jūtas - iegūs pirmais, kurš atnāca vai arī tas, kurš solīs vairāk”. Nu nē. Noteikti būs tādi, kuri nāks un ies, jo man jūtu pret viņiem nebūs, bet būs kāds, kurš paliks – kaut kad.

garinsh207  Jutas nak un aiziet,- iekari ,kaisli nomaina vilšanas,skumjas,dusmas,naids,rutina- butibā atkal nav dabuts tas,par ko cerets,sapnots.Jūtas visas ir patiesas un kā vilni visu sagrauj,ne tikai smilšu pilis un akmens molus.

Flints  ”Epifanija”! Manuprāt, ”Lapukoks” sniedzis ļoti trāpīgu un izsmeļošu atbildi: ”Jūtas nevar "piedāvāt" kā tirgus preci. Satiekot īsto cilvēku, jūtas veidojas kā atbildes reakcija.” Un patiesībā pēc iepriekšminētā ieraksta visa šī dziļi saturīgā diskusija varētu arī tikt pabeigta. Pārējiem taču nebūtu jājūtas vainīgiem par to, ka kāds vai kāda šīs jūtas nepiedzīvo vai neizraisa citos. Vēl vēlos cienījamai autorei uzvaicāt, kas viņas vērtējumā un tēmas kontekstā būtu jāsaprot kā ”nezināma un apšaubāma literatūra”?

kjirsis_X  ehh Epifānij.. varbūt Tev atnest trīs spaiņus zvaigžņu gaismas ? man jau gan liekas ka piedāvājuma/pieprasījuma līknes jomā īsti nedarbojas.

Anita73  Edgar, ir viens ļoti rupjš krievu teiciens, kurš sākas ar vārdu "не путай". Droši, ka zini. Ieraudzīja, iepatikās, pārgulēja - tur no jūtām, par kurām raksta autore, nav ne smakas. Un tādu, kas vadās pēc šāda principa, gan ir daudz. Aizej vienā nedēļā uz klubiņu, iepatikās viena caca un viss notiek. Nākošajā reizē tā jau būs cita caca. Ar kādu, iespējams, vēl kādu reizi sanāks. Tā ir fiziska iekāre, nekas vairāk. Dabū savu devu un atkal kādu brīdi staigā laimīgs līdz nākamai "copei". Kur tu te saskati kaut ko no mīlestības jūtām. Taču Tev acīmredzot, to nesaprast...

Edgars37  20:06
...vot ta ari vajag uzreiz teikt, ka runa iet par milestibas jutam, lidz kuram, piedod, bet puspuds sals kopa vispirms jaized, pirms par tadam vispar var iepiksteties;), un nevis bubinat pa puspagastu, ka kads kaut ko, luk, nav ta sapratis;D! Ibo - istas un patiesas jutas ari ir stiepjams jedziens, var but ari ista un patiesa fiziska iekare;) - ka kurs uz to paskatas;)

Edgars37  21:21
...ja bija domats puspudam;) - tad elementari un neskavajoties, vismaz nekadu sudzibu lidz sim nekad nav bijis;)

Anita73  Edgar, īstas un patiesas jūtas nav bezgalīgi stiepjams jēdziens, vismaz ne tik, lai par tādām uzskatītu gadījuma sakarus ar sievietēm, kuras vienkārši likās iekārojamas un bija abpusēja vēlme pārgulēt.

Edgars37  21:33
Ja tev skiet ta, lai butu ta;), a man skiet savadak...un ko tagad;)? Par milestibas jutam, ja tas bija si topika vadmotivs, atkartoju - to nobriesanai ir vajadzigs laiks un, visdrizak, tas nobriest ta pa istam tikai reizi muza un pret cilveku, ar ko ir loti daudz saisui;) Parejais, kas neietilpst sajas jutas, ir parejais un ari tas var but ists un patiess...vismaz ta uz so visu skatos es;)

neko  Respektīvi rezumējot, sāpe par to, ka gribas īstas patiesas lietas, bet tā lai būtu tagad un reiz nevis pēc "kopā apēsta pus puda sāls. Nu - katram savi "slapjie sapņi".

Rodnijs  Tie, kas meklē vispirms cilvēku un tik pēc tam seksu, tur varētu būt potenciāls atrast tādu. Cilvēku - tas nozīmē kādu, ar ko var savienoties emocionālā līmenī, kad Tu saproti un Tevi saprot. Tas sanāk tā, ka abi cilvēki it kā salāgojas - viņu iekšējā pasaule kļūst tik līdzīga, kā spoguļattēls. Saplūst. Viens vārds, un otrs jau jūt, ko, kā, kāpēc gribi teikt. Tas ir pavisam cits līmenis attiecībās. Bet ja domu pasaulē cilvēki atšķiras, tad nevar panākt tādu saikni - nesaprot viens otru pietiekami dziļi. Un protams tas nevar pastāvēt ja ķermeņiem nav saiknes. Vīrietim - maksimāli vīrišķā enerģija un sievietei - sievišķā. Tā, lai pa vidu dzirksteles šķīst.

Edgars37  22:14

Tiesi ta;D! Ja mums nelietigi noskauz mums pec visiem kanoniem pienakosos atro seksu;D, tad fig vinam ari atras istas un patiesas jutas;D...vot ta;D;D;D!!!

nedolce_negabana  22:38
Neviens neko neskauž - dodies uz Lienes ielu un drāzies, cik ātri vien vari:D

Anita73  Neko, "pēc kopā apēsta pus puda sāls" - tās jau ir attiecības ar cilvēku ar kuru esi gatavs to pus pudu ēst, un tādās attiecībās noteikti jau ir pieslēgušās mīlestības jūtas. Kāds pus puds ir ēdams ar gadījuma sakaru partneriem, kuri mainās, jo vienkārši patika un gribējās tikai pārgulēt, neko vairāk?

C_hloe  Kamēr kā primārais tiek izvirzīts fiziska iekāre, tikmēr attiecību joma degradēs.
Un šie te iepazīšanās forumi atradīs sev vietu. Tikai līmenis nošļuks līdz gribu . Lv līmenim, tikai patiesā nozīme tiks maskēta ar “nu sàkumam tad vienu seksu un - skat! Varbūt jūtas radīsies.
A pamatu pamatā ir pats - tā nemirstīgā cvēsele, kura alkst ko vairāk, kurai jārūpējas par savu fizisko ķermeni, nevis jāpārvērš par... citu vajadzību apmierināšanas objektu un pakļaušanu pilnīgai nolietošanai dažu sekunžu kaifa gūšanas vārdā.
Domāšana jāmaina, vērtības jāatrod. Pašā sākumā, pirms otrs cilvēks vēl ir sastapts. Uzrakstiet savas prasības un pretim savu atbilstību savām prasībām. Varbūt, ka pašam vēl ir kur augt ( virs kràniņa līmeņa)

Edgars37  22:43
...tadin Apsveicam ar Skaidribas iestasanos👍😉!
...bet ko tu mani suti uz to Lienes ielu😃, manija tada vai ka😉? Galgala, es tak tev seksu neesu prasijis😉

Piparkuka  Protams- patiesas, īstas jūtas. Un tikai tā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu