Aprēķina laulības ir visstiprākās?

Brīvdienās mammas draugi, pāris ap 70 atzinās, ka savulaik apprecējušies tīra aprēķina dēļ, t.i. vecāku spiesti, bet nekad neesot to nožēlojuši... Bet kā tad ar slaveno "bez mīlestības nedzīvojiet"?

Guru  Kādam sanāk laimīga dzīve, bet kādam tikai mocības.

edding  Nu labi, miljonāri mums nepiedāvāsies, bet arī attiecībā uz jebkuru potenciālo dzīvesbiedru es parēķinātu, vai no tā man būs kādi plusi. Netaisos nestrādāt un uzsēsties viņam uz kakla, bet kaut kādiem labumiem noteikti būtu jābūt. Ja nē, tad kam man to vajag.Un domāju, ka arī vīrietis apsver, ko iegūs metoties ar kādu kopā. Un tas ir normāli.
Tādi, bez jumta virs galvas, strādāt negribošie, skopuļi man 100 gadus nav vajadzīgi.

Rondijs  "bet kaut kādiem labumiem noteikti būtu jābūt" bet sekss jau arī pie labumiem skaitās, vai arī tikai materiālās vērtības?

edding  Es domāju ko taustāmu. Tad sekss laikam neskaitās, jo tas būtu pilnīgi ar jebkuru pliko-nabago.

Marija_Anna  Leopardīn , un ko tava draudzene darīs, ja nedod dies, kungs izlems nomainīt modeli? Izprasīs alimentus? Kā jau teica - ja viss ir , kāpēc nerealizēties pašai un uz tā pamata vismaz sagatavot sev arī rezerves variantu - ja nu kas notiek slikts. Kaut vai ar biznesu.
Būs depresija ne no skaistas dzīves , bet no dzīves vispār.
Un tas būs vēl sāpīgāk.
Par tēmu - ja aprēķina laulības pāraug mīlestības laulībā, tad var arī tos daudzos gadus nodzīvot. Citādi gan ne katram tas ir pa spēkam.

ube  Izmantotā var justies tad, ja neko nesaņem pretī (ne jūtas, ne ko garīgu, ne materiāli). Kaut kas no šī visa var kļūt par motivāciju būt kopā.

rabinovics  gan jau var arii bez miilestiibas...man draudzene aizgaaja pie naudiiga ridzinieka kus visus vinas kreditus nomaksaaja un pie sevis uz Riigu dzivot panema...sakumaa vel man vina sms sutija ka neviens kaa es neesot skupstijis, ka es vinai pa galvu maisoties...bet beigaas saka rakstiit ka saak pret to naudasmaisu juutas paraadiities...jaasak ticeet viriesu sakaamvaardam ka sievieti vajag izdraazt , gan jau miilestiiba peec tam atnaaks

LaskovijMerzavec  /... nosmej, te nu tauta cepjas par tēmu par ko nevienam nav isti saprašanas... tik cik pec nostāstiem, visām ir bijuši piedāvājumi no miljonāriem.../

JUSTA  Svarīgi, lai aprēķini nenobrūk:(

Mia__Mia  Jo mīlestība ir darbs, nevis rozā billes iemīlēšanās periodā. Tā kā pilnīgi iespējams scenārijs. Ja ir cieņa, draudzība un līdzīgas vērtības, kā arū rūpes vienam par otru un stabilitāte, mīlestība var rasties un būt daudz noturīgāka nekā šitie visi klikšķu signāli, kas pārsvarā klikšķ zem jostasvietas.

fargo  14:58

kāda motivācija? es tāpēc saku, tai ir jābūt pašā cilvēkā. nav obligāti jāstudē. bet ja viņai nav nekādu interešu, tad tikai rutīna arī vien atliek.
es zinu, ka ir cilvēki, kuriem ir garlaicīgi. tā, pa īstam. es to nevarēju saprast agrāk, nevaru arī tagad. bet tā ir, tas notiek. pārāk daudz dzīves. un nezina, ko ar sev doto laiku vispār iesākt.

un cilvēkam ir jāgrib risināt problēmu, mēs te varam parunāt un tā, kā par piemēru.

edding  Ja par klikšķiem, tad tas vispār nav nopietni, pus klasei bērnu vai nu nav tēva vai ir patēvs. Tie ir tie klikšķu rezultāti. Būtu meičas rēķinājušas, varbūt nebūtu devušas kamu popala.

Rondijs  "Es domāju ko taustāmu. Tad sekss laikam neskaitās, jo tas būtu pilnīgi ar jebkuru pliko-nabago."
heh, tad varbūt beidzot atradām vienu būtisku pamat-atšķirību starp sievietēm un vīriešiem. Jo vīrietim sekss ar iekārotu sievieti skaitās pie labumiem, un kā vēl skaitās. Pie kam, taustāmiem labumiem. Kamēr sievietei nē. Cik loģiski, bet tajā pat laikā -absolūti dīvaini.

Rondijs  Un tad vēl kāds te reizi pa reizei iepeld, un uzdrošinās teikt, ka sievietes un vīrieši ir vienādi, bla bla bla. Jāsmejās..

neko  Rondijs: "Jo vīrietim sekss ar iekārotu sievieti skaitās pie labumiem, un kā vēl skaitās."
Arī sievietēm skaitās. Izņemot dīvainās un ļoti nabadzīgās:)

endding: "Tie ir tie klikšķu rezultāti. Būtu meičas rēķinājušas,..."
saderam ka vairākums rēķināja, tikai kļūdījās aprēķinos?

Tinte  19.33
Sexu uz maizes neuzsmērēsi un rēķinus nenomaksāsi.

Luusila  Rondij, arī sievietēm sekss ar iekārotu vīrieti skaitās pie labumiem. (Uzsvars uz "iekārotu".)

Laskovij Merzavec, tu saki, ka visām ir miljonāri piedāvājušies?! Jopcikarārā! Kur mans miljonārs?! Kur ir, es prasu?!

Rodnijs  "ar iekārotu vīrieti skaitās pie labumiem". Es tomēr nebūtu tik drošs par to, jo tur ir sava loģika apakšā. Sievietei sekss ir pašsaprotams, tā nav vērtība, jo viņa no dabas ir "iegūstamā" (par to liecina arī ķermeņa formas - kurš kuru iegūst?). Tā, kuras dēļ vīrieši stājas rindā un sacenšas, kuram tiks kura dāma, un vai vispār tiks, notiek cīņa, ir konkurence. Kamēr uz līdzvērtīgu, vienkāršu vīrieti nekādu rindu nav. Tāpēc jau arī sievietes par seksu var prasīt naudu, jo vienmēr ir kāds, kas grib viņas iegūt. Turpretī vīriešiem tāda veida bizness gandrīz nepastāv.

neko  Rondijs: tu te tagad tā filozfē it kā nekad nebūtu (neticu ka neesi) redzējis kā tantes onkuļus medī, kādas tik intrigas nepin lai iekaroto gultā ievilktu kaut uz reizi, ja ir iekārots:)

Nu naudu prasa ne jau par seku, bet par to ka sieviete pēc tā seksa pati aiziet ne uz ko neretendējot:)

ube  Par visu var filozofēt līdz brīdim, kad ceļu šķērso kāds, kas norauj jumtu....tad ir vienalga cik bagāts vai nabags, cik vecs vai jauns, brīvs vai precēts....utt. Zinu, zinu nav pareizi....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu