Aprēķina laulības ir visstiprākās?

Brīvdienās mammas draugi, pāris ap 70 atzinās, ka savulaik apprecējušies tīra aprēķina dēļ, t.i. vecāku spiesti, bet nekad neesot to nožēlojuši... Bet kā tad ar slaveno "bez mīlestības nedzīvojiet"?

Rodnijs  neko, dabu neapmānīsi. Tieši tāds pats tas mehānisms ir visur novērojams, gan pie kukaiņiem, tauriņiem, gan vilku barā, gan cilvēkiem. Par mātīti ir sāncensība, viņa ir tā, kuru medī , kurai izpilda dejas utt. Par tām tantu medībām, pieļauju la tā ir leģenda, kas pensijas vecuma tantes negrib palikt vienas;)

Luusila  Rati grāvī atkal (20:17). Tu runā par sievietēm, jeb par pērkamām mačkām? Ir atšķirība, galu galā.

Epifanija  tad jau sanāk, ka te visiem ir aprēķinu laulības, bet mīļākie palīdz nest to jūgu..
kā gan citādi var, ja nav mīlestības, tas ir tikai laika jautājums, arī uz atkarībām...

Duhovnijs  Agri vai vēlu bet cilvēki saprot ka ar aprēķinu dvēseles caurumus neaizgāja un tad metās visādus sūdus "mācīties" dvēseli glābdami un "garīgumu" meklēdami

av2  nee, apreekkini lauliibu jomaa.... nav priekss manis. Ja jumts abiem neaizbrauc, nevajag vispaar. Citaadi , nu vismaz no vienas puses taa buus otra prasta zzeelossana.Vai beegssana no...."maximas".

hashashiin  bez mīlestības nedzīvojiet, tā gan - mīliet sevi, savu izvēli un cilvēku, kuru esiet izvēlējušies! arī tad, ja tas bijis aprēķins (tas slēptā veidā būs klātesošs vienmēr, pat kad iemīlēšanās ķīmijas ietekmē to nespēsiet ieraudzīt, liegsieties)

solvitas  Cilvēki ar katru dienu kļūsg arvien atkarīgāki no naudas. Ja kādreiz varēji dzīvot savā būdiņā, audzēt dārzeņus dobīte, turēt lopiņus kūtiņā, kakāt sirsniņmājiņā un ūdeni pasmelt no akas, tad tagad cilvēki dzīvo pilsētās, par ūdeni jāmaksā, kanalizāciju arī, tad vēl pat par lietus ūdens novadīšanu jāmaksā, apsaimniekošana, nekustamā īpašuma nodoklis un tad vēl pusalgu nodokļos jāatdod, bet cenas kaut vai maximā ar katru dienu aug uz pārtikas produktiem. Tur jau depresijā un bezmiegā var iedzīvoties, logiski, ka cilvēks pirns precēties sāks domāt kāda tad būs dzīve maniem bērniem. Un kurš tad grib saviem bērniem sliktu? Tā kā te tas viss ir tik nestabils un bez garantijām, ka vācu pensionārs škiet kā medusmaize, jo tā pensija salīdzinot ar Latvijas situāciju jau ir stabila un pietiekoša un Vācijas valsts garantēta. Turklāt, pat ja onkulītis nomirst, atraitnis turpina saņemt viņa pensiju. Tāpēc jau visi bēgļi bēg uz Vāciju.

LaskovijMerzavec  Solvitass... un kas Tev aizliedz dzivot lauku budiņā un kakāt sirsniņmājiņā???

Torpedo  Jā, baigi sakārojās pakakkāt sirsniņmājā! Cik tomēr tas bija romantiski!

solvitas  LaskovijMerzavec, vai tad tu nezini, ka tagad visas sirsniņmājiņas tiek iekļautas reģistrā un par tām būs jāmaksā nodoklis. Nedrīkstēs vairs kur vien gribi to uzsliet. Tā kā ja nu vienīgi mežā ar lāpstu pa kluso varēs kluci norakt, bet tur arī var uz policiju uzskriet un dabūt sodu. Nekādas bezmaksas atvieglošanās vairs nebūs!

Piparkuka  Nu agrāk taču visi, gandrīz, precējās dzimtu dēļ- tika salikti, sarunāti un tml. Un bija jādzīvo.
Domāju, ka iemīlēt var jebkuru, ja tikai pie tā piedomā un piestrādā!:)

fata  Mana omīte arī teica, ka laulības aiz aprēķina esot visstiprākās, pie nosacījuma, ja aprēķins izrādījies pareizs...

av2  jaa, pie noteikuma, ja abi maak...reekkinaat, tas arii.

fata  Rēķināt protams jāmāk, ja aprēķins tiek veikts ar cipariem un skaitliskā izteiksmē, bet pieļauju, ka aprēķinu iespējas ir daudz plašākas un dažādākas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu