Vai vērtējat potenciālo partneri pēc viņa līdzšinējās ģimeniskās pieredzes esamības?

Šeit lielākā daļa nav 20+, bet gan cilvēki brieduma gados, no kuriem daudzi meklē partneri tuvu 40 g vai vecāku.
Tāpēc Jums jautājums: vai vērtējat potenciālo partneri tādā vecumā arī pēc kritērija, vai viņam (-ai) ir bijusi ģimene, kā arī ir bērni?
Un vai uzskatàt, ka ja vîrietim vai sievietei 40+ nav bijusi ģimene un nav bērnu, ka viņi ir neveiksminieki vai ar dīvainībām jeb uzskatiet, ka viņiem vienkārši nav paveicies un tas nav būtiski priekš Jums?

garinsh207  Skirto laulibu milzigais % ,uzturlidzeklu piedzišanas grutibas liecina- diez kas nav ar to atbildibu ,prsktiski nevienā gimenes attistibas ,drizak degradacijas posmā

Gunitaa  Epifanijai taisnība. Mana mamma apmēram reizi gadā satiekas ar 1 sievieti, - viņas bijušo kolēģi, ar kuru kopā nostrādājusi daudzus gadus. Tad lūk, tā sieviete kopā ar savu vīru izaudzinājuši un izlutinājuši tīro "memmes dēliņu", kuram pag.gad palika apaļi 40 gadi. Par godu jubilejai viņi beidzot pierunājuši viņu izvākties no vecāku ligzdas un īrēt pašam savu dzīvokli. Bet vecpuisis šogad jau pārvācies dzīvot atpakaļ pie vecākiem :D, jo vienārši neprot saimniekot viens. Un māmiņai neviena līgava nekad nav bijusi pa prātam līdz beidzot vecpuisis vairs pats nevienu negrib savā dzīvē ielaist un neko vairs nemeklē.

Edgars37  23:19

...un kas mainas no ta;D, butiba jau nemainas un rakstits a melns uz balta;D! Vai parejas cinu biedres piedos sadu neuzmanibu, mani jau vairs neinterese;D.

23:16

...ahhh, ka tev gribetos, ka ta butu;D

Vispar jautri, az miegs pargaja;D

Torpedo  nu ja, pēc VR teorijas sanāk, ka sieviete izsumj no ģimenes vīrieti, kā trešo lieko, jo savu - bērnu viņa ir dabūjusi. Vīreitis kompensē zaudējuma sāpēs ar "sievieti, kas nekad nepieviļ" - alkoholu. Tas ļauj sievietei ieņbemt Upura lomu un apvainot vīrieti vēl arī bezatbildībā - nu, viss kā labākajos detektīvos!

aija_69  (c) ar sievieti pēc 35, bet bez bērniem es nekad neielaistos..
Jā, bērni ir liela pievienotā vērtība. Bērni dzīvē ir mūsu Skolotāji. Veidojot jaunas attiecības pusmūžā, man ir ļoti svarīgi, lai partnerim būtu ģimenes dzīves pieredze.

Manā vecuma grupā bērni ir jau sen pieauguši, patstāvīgi, viņi ir gandarījuma un prieka avots. Ekstrēmā situācijā arī atbalsta punkts.

Paziņas 40+, kas ir izvēlējušies neveidot ģimeni, sabiedrībā ir atraktīvi, interesanti u.tt. veiksmīgi cilvēki. Šāds dzīves modelis ir viņu izvēle.

Edgars37  23:46

...tev gramatplaukta VR;(??? Man Eriha fon Mansteina memuari;)

Vaukskis  Es noteikti painteresējos par to, vai ir bijuši kādi tuvi sakari, kas nonākuši varbūt pat līdz ģimenei, pat bērnu radīšanai, taču es necenšos pēc tā strikti vērtēt tādēļ, ka atceros, ka šajā mirklī negribu, lai pēc tādiem pašiem kritērijiem vērtētu mani. ..Suns zina, ko ēdis ! :) Kā ir, tā ir, bet jāsaka, ka aizdomas par to, kāpēc un kāds varētu būt iemesls, kāpēc līdz šim cilvēks ir bijis brīvs, vienmēr piezogas, lai gan gribās atgaiņāties !

Tessa  interneta noteikti nemekleju. neuzskatu.

C_hloe  Lai saprastu, kā funkcionē pretējā dzimuma smadzenes, to, ka tās funkcionē atšķirīgi, ir jābūt kopdzīves pieredzei. Un man ir svarīgi, lai ir pieredze bērna kopšanas un audzināšanas procesā. Arī tas vairo izpratni par attiecību sarežģīto institūtu.

dodekaedrs  Bērnu esamība vai neesamība ir katra paša izvēle. Varbūt pat - katraS pašaS izvēle un apstākļu sakritība, veselības stāvoklis utt.
Ar ko labāka māmule, kurai katrs bērns no sava tēva, par sievieti, kurai dzīvē nav gadījies sastapt vīrieti, ar kuru varētu kaut par vienu kopīgu bērnu padomāt?

av2  ja 45 gados ne reizi nav preceejies cilveks, nav beernu, nu ko lai saka, diivainiisi.....
Reizeem te lasu, ka sieviete, nu peec 45 pat, noteikti gribot...beernus. Tiessam? Pamodies, vai kaa???

rinkulis  Lai arī var veikt kaut kādas klasifikācijas pēc dzīves pieredzes, katrs gadījums jāanalizē individuāli.
Bet katrā gadījumā ilgstoša būšana vienam, nebūs tas fakors, kas veicinās jaunu un paliekošu attiecību izveidošanos, kaut gan izņēmumi arī mēdz būt.

preilene  Noteikti ir nozīme. Noteikti vērtēju. Protams, ir izņēmumi, bet pa lielam tas kaut ko par cilvēku stāsta.
Ja vīrietim 40+ ir jau trīs šķirtas laulības un 5 bērni – nu nē. Tāpat ļoti aizdomīgi skatīšos, ja šādam vīrietim līdz šim nav bijušas ilgstošas attiecības. Man arī ir svarīgi, kāda ir vīrieša attieksme pret savu iepriekšējo ģimeni – vai rūpējas par bērniem. Tiem, kas izvairās no alimentu maksāšanas, iešu ar līkumu. Tiem, kas necienīgi izsakās par bijušo sievieti, arī metīšu līkumu. Jo es negribu, lai pēc kāda laika šādi izturas pret mani.

AivarsN  Ja pusi mūža neko prātīgu nav strādājis,tad maz ticams,ka strādās turpmāk. Tāpat,ja nav vismaz mēģinājis izveidot ģimeni,tad arī to nedarīs. Pēc vairākām neveiksmēm būs uzkrāta pieredze un izdarīti secinājumi,kā nevajag darīt,uzvesties,lai nākamais mēģinājums būtu veiksmīgs. Cilvēki mēdz būt ļoti atšķirīgi. Dažam varbūt ļoti grūti atrast piemērotu cilvēku,jo ir ļoti savdabīga,nestandarta pasaules uztvere un domāšana,pat ne sliktā nozīmē. Galvenais,nezaudēt cerību un viss izdosies.

druskupagrozishos  aija_69 23:49
Ja tie, kas 40+ izvēlējušies neveidotos dzīvotu celibātā un nepretendētu uz publisko pensiju vecumā galā, tad varētu teikt cik viņi "sabiedrībā atraktīvi, interesanti utt. veiksmīgi cilvēki". Ir daudz patīkamāk lidinaties no vienas saposušās sievietes pie otras vēl vairāk uzcakotas (jo katra jau gaida un cer) nekā emocionāli balstīt vienu. Un pēc tam vēl nozākāt sievietes ar bērniem - cik sliktas bildes, kā viņi nabadziņi no ģimenes izstumti utt. Pamēģiniet lasot komentārus par sievietēm vārdu sieviete aizstāt ar vārdu vīrietis, tad ātri pamanīsiet cik daudz necieņas pret sievietēm tiek pausts.

medusbite3  Nav labi, ja vīrietis izsaka necienīgas piezīmes par bijušajam sievietēm , kā arī ja viņam ir sliktas attiecības ar saviem bērniem un viņu ģimenēm..

Edgars37  09:48
...nu bet redz, ka tadi staiguli no vienas pie otras te ir ciena, jo viniem ir a t t i e c i b u p i e r e d z e😃😃😃(izcelums mans).

Saku, man te patik arvien vairak un vairak😃, radu un tulkoju ari darba kolegiem angliem, tie a rec vederus turedami👍😃

garinsh207  Ari angliem nav nekas labaks,tapat milzigais % procents,iepazišanas portalu vel vairak un pasažieru vel vairak- un grib to pašu dabut- laimi,seksu,milestibu un milako .
Un vel ari FB naca klajā ar pazinojumu- taisišot pat specialu sadalu tiem,kuri meklējas.
Atslegas vards- meklē...
Bet atrast var tikai problemas un senes,neatkarigi no vietas,kur meklē.
Bet nu mekletajiem tagad bus klat vel viena problema- tipa atrada,un tad jadzešas no oho,bet tagad bus jastreso par to,ka tas otrs ir FB...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu