Vai vērtējat potenciālo partneri pēc viņa līdzšinējās ģimeniskās pieredzes esamības?

Šeit lielākā daļa nav 20+, bet gan cilvēki brieduma gados, no kuriem daudzi meklē partneri tuvu 40 g vai vecāku.
Tāpēc Jums jautājums: vai vērtējat potenciālo partneri tādā vecumā arī pēc kritērija, vai viņam (-ai) ir bijusi ģimene, kā arī ir bērni?
Un vai uzskatàt, ka ja vîrietim vai sievietei 40+ nav bijusi ģimene un nav bērnu, ka viņi ir neveiksminieki vai ar dīvainībām jeb uzskatiet, ka viņiem vienkārši nav paveicies un tas nav būtiski priekš Jums?

medusbite3  Daži ar a t t i e c i b u p i e r e d z i saprot staigāšanu, bet citi- spēju veidot noturīgu ģimeni

Edgars37  10:55
...un kur ta, piedodiet, iepriekseja noturiga gimene palika😃😃😃???

10:51
...viss cikinieka, esam jau pamperos👍😃

10:53
...normala pasaule neviens neviena profilu nepeta, tam te nav laika😃

medusbite3  11:04 Nevajag mētāties ar pārsteidzīgiem secinājumiem (katrs spriež pēc sevis)

Kaprize  Viss "atkarājas". Ja vīrietim ap 40 bijušas 3-4 ģimenes - nē, paldies. Ja nav bijusi neviena - arī nē, paldies. Ja nerūpējas par bērniem - nē, paldies. Ja ir bijusi klasiskā vecumposma krīze, kas nav pārvarēta un izturēta, citi reāli iemesli, kāpēc cilvēks reiz izšķīries, tad tas ir normāls, uz attiecībām orientēts cilvēks, kas, cerams, pārvērtējis kļūmes un ir kvalificējams kā izskatāms kadrs.

Edgars37  11:11
...nu ta ta ari uzreiz vajadzeja teikt😉...kam bijusi kopdzive, to var attaisnot jebkura gadijuma, kam nav bijusi-nederigs uzreiz😉. A ta te rakstas gari un plasi, lidz beigas pasai vairs nav ko atbildet un tads 11:11 purkskis vien sanak😃

draboss  Man 40, nav bērnu, statistiski apm 75% mani ieskaita dīvaiņos - nenormālajos, 8% dīvaiņos - normālajos, pārējās uz to neiespringa.

Kaprize  Darbos, kas tieši tevī ir dīvains, kāpēc esi 40gados vecpuisis?

Edgars37  11:23
...nja😃, izskatas, ka, atvainojos par izteicienu, babulu😃 rindas iestajies tads ka mazs haoss😃, nu jau izskatamajos kvalificejas ari nelidzsvarotie vecumkrizu upuri, ka ari citu realu😃 iemeslu mocitie-bezpajumtnieki, hroniskie bezdarbnieki un lidzigie😃...klust atvien interesantak👍😃😉

druskupagrozishos  Tev piedots tiks, ja nevarēji, bet mūžam ne, ja negribēji. Sāk, vienam ērtāk

burleska  Ideālā variantā brīvs vīrietis ar pāris nopietnu un pietiekami ilgstošu attiecību pieredzi (nenopietnās neskaitīšu :) ) un bērniem.

Edgars37  15:19
Burleska, a ka lai pareizi tad noformule-15 gadi attiecibu pieredze, bet precesanas nav bijusi(instinktivi neciesu kazas😃). Skiries neder, jo nav prece bijusi. Nu tik ka neprecets, manuprat😮😃?

burleska  Edgar, manā tekstā nekas nav ne par precēšanos, ne šķiršanos, vārdsakot, kontekstu neuzķēru :) Bet, jā, ja nav precējies, tad ir neprecējies :D

Geisha  Ja vīrietis ir spējīgs nodzīvot ģimenē vismaz 10 gadus tad tas jau ir +,
Ja vīrietim ir bērni un viņš uztur korektas attiecības ar bērnu māti un uzvedas ka Tēvam piedien ar bērniem tad tas ir ++.

Ja vīrietis nezina kur viņam ir kādi bērni dzimusi un sievietes maina biežāk kā zeķes tad manā skatījumā tāds vīrietis nav neko vērts.

kvarts  Diezgan daudz un dažādi škēpi lauzti,bet viens lien cauri visam- sieviešu egoismam robežas neredz... ar tādu attieksmi vienīgais ko var dabūt ir barankas caurums.

Piparkuka  Nevis, ka viņiem nav paveicies, bet, ka man ir paveicies satikt tādu, kam nav bijusi ģimene un nav bērni! Tas varbūt ir retums, nezinu, taču tas ir tikai liels +.
Ja skatāmies uz vīriešiem.
Ja uz sievietēm...hmmm, nu drīzāk tas būtu mīnuss, ja nav jau bērni.

Vaukskis  Palasot dažādos šejienes viedokļus, īpaši sieviešu rakstīto, vispār negribās nekādus partnerus, nekādus citus cilvēkus no malas sev piesaistīt, kur nu vēl meklēt nezinot, kādu uzskatu cilvēkam uzdursies, tikai darīt neko vairāk kā izdzīvošanai nepieciešamo, jo potenciālo dzimumpartneri atrast- vismaz šeit-izskatās ir tikpat grūti, ja ne vēl sarežģītāk, kā kautrīgam cilvēkam bez pazīšanās tikt labā darbavietā ar pirmo reizi mūžā, kur iesniegtajā CV ir jāuzrāda jau esošā (nez no kurienes gan ?) dokumentāli pierādāmā darba pieredze.. . :((

Anita73  Katram par šo ir savs viedoklis, savas iekšējās izjūtas, ko viņš spēj no otra attiecību pieredzes pieņemt un ko nē, un tās ir viņa nerakstītas tiesības. Tā ir katra personīgā darīšana, un ir gan muļķīgi, gan bezjēdzīgi nosodīt viņa viedokli. Īpaši, ja cilvēks to nepozicionē kā vienīgo pareizo un nemoralizē visus, kas neatbilst viņa uzskatam par to, kuri ir "derīgie". Ja zākājas par viņaprāt "nederīgajiem", tas ļoti daudz ko liecina par pašu cilvēku... Vēl jo vairāk, ja zākājas pat neskatoties uz to, ka neviens viņaprāt "nederīgais" nemēģina lauzties viņa dzīvē un piedāvāt sevi. Ja es uzzinu, ka konkrētais vīrietis, kurš varbūt man ir simpatizējis, par nederīgu uzskata sievieti šķirteni, kurai ir 40+, es nekad pat neiedomāšos mēģināt viņu pārliecināt par pretējo, kur nu vēl izrādīt, ka man ir kaut kādas simpātijas. Pilnīgi garām. Es arī nebūtu priecīga, ja man mēģinātu savu uzmanību izrādīt vīrietis, kura iepriekšējā attiecību pieredze man nešķiet pieņemama, lai mēģinātu ar viņu kaut ko veidot. Kas tieši man liek būt piesardzīgai - jau pieminētie gadījumi - vīrieši, kuriem ir bijušas vairākas attiecības un katrās ir pa kādam bērnam, arī tie, kuri izvairās no atbildības par savu bērnu. Vēl nekad nesaistītos ar vīrieti, kurš pieļauj tikai tādu "brīvdienu" attiecību modeli un tikai tā arī dzīvo.

Epifanija  nav jau tik traki, Vaukskis, kas meklē tas atrod un ja mēs sievietes - ēteriskās būtnes, tā visu ņemtu galvā, ko raksta vīrieši, tad jau jūs sen dzīvotu vieni paši uz šīs planētas, jo dažreiz jūs sarunājiet tādas glupības, ka pat mati ceļas stāvus, protams ne tai labākajā nozīmē..

Discreta  Vērtēju gan, bet ne kā neveiksminiekus. Dzīvē visādi mēdz notikt. Domāju, ka cilvēkiem ar līdzīgu dzīves pieredzi ir vairāk kopīga un viņi var labāk saprasties. Runājot par vīriešiem pēc 50, kam nav bērnu, viņi ir egoistiskāki. Ja tāds apņem par sievu sievieti ar bērniem, mazbērniem, viņš nesaprot, ka viņa skrien apciemot savus mīļos. Ja vēl kaut ko nopērk, tad tracis garantēts.

Susure  Vērtēju vai ir dzīvojis kopā ar sievieti un cik ilgi, vai dzīvo kopā ar māti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu