Vai vērtējat potenciālo partneri pēc viņa līdzšinējās ģimeniskās pieredzes esamības?

Šeit lielākā daļa nav 20+, bet gan cilvēki brieduma gados, no kuriem daudzi meklē partneri tuvu 40 g vai vecāku.
Tāpēc Jums jautājums: vai vērtējat potenciālo partneri tādā vecumā arī pēc kritērija, vai viņam (-ai) ir bijusi ģimene, kā arī ir bērni?
Un vai uzskatàt, ka ja vîrietim vai sievietei 40+ nav bijusi ģimene un nav bērnu, ka viņi ir neveiksminieki vai ar dīvainībām jeb uzskatiet, ka viņiem vienkārši nav paveicies un tas nav būtiski priekš Jums?

Labrador  Lai ieinteresētu LV sievieti šajā vecumā kategorijā, obligātais priekšnoteikums - jābūt precetam, vēlams plikpaurim, ar lieko svaru, jādejo un jārunā to, ko sieviete gribēja dzirdēt.

Labrador  Ir cilvēki, kuriem dzīves prioritāte ir karjera. Un, lai agrā jaunībā uztaisītu bērnu, daudz prāta nevajag. Bet oho tāda rīcība tiek dēvēta par atbildības sajūtu. Discovery ir raidījumu cikls par labi pelnosu, ekstremālu profesiju pārstāvjiem. Visu, kā likums, ir vecpuiši. Un tādi mana skatījumā ir galvas tiesu pārāki par dailjmuldoshiem jakljiem, kuriem ne profesijas, ne izglītības, bet liels bērnu skaits uzcept dažādām sievietēm. Un kredīti līdz kāpām.

Susure  Par nenosodīšanu, Torpēdi, galīgi nepiekrītu. Zinu gadījumu, 2 brāļi, vecākais gudrais un labais brālis, bet jaunāko ai kā māte nosoda un sunī, nekas nav labi, ko viņš rada. Par aklu mātes mīlestību, kas piesedz bērnu noziegumus vispār neizteikšos.

Susure  15 gadus un dzīvo ar 1 partneri neprecējies? Kaut kā neticu tur mīlestībai un vēlmei uzņemties atbildību, vēl vairāk, ja ir kopēji bērni.

Kurts69  ja 40+ nav iepriekšējo attiecību pieredzes, tad tas ir dīvaini..., un neveiksmīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu