Kādi ir Jūsu izvēles kritēriji...

Sievietei ir izvēle ar kādu vīrieti tikties un būt kopā. Ja tu vienmēr izvēlies nepareizos vīriešus - nevaino tajā citus,bet vien sevi. Tas pats attiecās uz vīriešiem .

garinsh207  Kadi paši- tadas attiecibas,jeb lidzigs pievelk lidzigu un dod lidzigu rezultatu.
Jo lielaki mulki- jo viss mulkigak sanak ceretas laimes vietā,jo gudraki- jo vieglak un patikamak sanak.
Tatad atliek tik veidot sevi,pilnveidot sevi garigi un fiziski,ja gribas attiecibas labakas.

kuuliitis  Sakopusies,smalka,slaida,baltā blūzītē,nesmēķē..pārējais pēc intuīcijas,sajūtām.

Piparkuka  Un??!! Kur ir pamācība, būtība, ceļš- kā tad pareizi izvēlēties.
Šoreiz es teiktu, ka tēma ir 0, jo nepasaka neko. Jeb jautājums ir- lai tagad izstāstam kritērijus?!

Zinu, ka mani kritēriji izvēlei bija pareizi un perfekti atbilda īstenībai: labs vīrs un tēvs. Tā izvēlējos un tā dabūju.
Domāju, ka man patreiz nav īstu kritēriju, tāpēc nevar vien izvēlēties:))

C_hloe  13:51
runā tas, a attiecību nav :) lieliski. lai pat vēl piekrītu, ka līdzīgs pievelk līdzīgu, noteikti nepierītu, ka tas ir nelaimju cēlonis, jo katram ir sava izpratne par laimi un stāvokli kādā viņs grib būt.
Tu līdz šim esi apliecinājis vienu - tev līdzigu nav :) jo neviena nepievelkās.... varbūt kaut kas īsti nav kārtībā ar tavu vēdu interpretāciju? un nevajag attaisnojumu, ka tu neesi radīts attiecībām, jo esi bezatbildīgs un egoistisks :) tas nav attaisnojums

Eurika, katram savs dzīves ceļš ejams un sava mācība apgūstama. Un kļūdīties var/drīkst ikviens, gan pie izvēles, gan pie vainošanas... jauājums - cik ilgi tas turpināsies :)

AivarsN  Ar gadiem kritēriji palielinās,bet kandidātu skaits sarūk.

LaskovijMerzavec  Priekš sevis ir secināts, ka nav vērts tērēt laiku un enerģiju vainīga meklēšanā...

Nu tāpat, kā ejot pa mežu, paklūpi aiz saknes... protams, var domāt, ka vainīga sakne, ka tik neveiksmīgi izaugusi vai arī vainot sevi, ka nebiji pietiekoši uzmanīgs un neskatījies, kur kāju licis.

Man patīk trešais variants... vnk piecelties, nopurināt no gružiem drēbes un iet tālāk...

Anita73  Man arī patīk Merzaveca trešais variants.

kokto  Takā tāds sakņu paviljons ! Ja jau ir tik lielas izvēles iespējas tad īsti nezini ko gribi !

furnitura  Nu nav nekādas tur izvēles - kas ir dabūjams, to jāņem. Jāpielauž sevi, ja nepatīk.
Protams, gadās varianti, kad nu nekā nesanāk sevi pielauzt... Bet tie ir izņēmumi.
Ja jau varētu izvēlēties, tad visas gribētu skaistos un bagātos, tipa, bredus pitus. Bet tie nesanāk visām.

garinsh207  Pievelkas gan,nevajag jau to uztvert- nu tik virs,sieva,bet kā cilveku loku apkart un tuvumā- draugi,pazinas,milakie .
Lidzigi apzinas limenī- tadi ari pievelkas.un tapec mulkigi ir splaut savā spogulattelā.

Vaukskis  Sākotnējie izvēles kritēriji- lai uzreiz negribās mukt kaut kur projām un aiz garlaicīguma, nezināšanas ko darīt labāk neliekas iemigt, lai izkļūtu no situācijas. Jāvadās pēc sajūtas.. !

C_hloe  1:36 cilvēki mums visiem apkārt ir. Kolēģi, draugi un paziņas. Tev pašam nešķiet, ka brauc auzās? Runājam šeit par partnerattiecībām, kuru Tev nav. Mīļākās arī nav. A viss cits ir dzīve. Viss cits ir ikdiena, jo neesam jau vientuļa sala. Izbeidz demogoģiju un beidz maldināt cilvēkus! :D

Edgars37  07:05
...loti gribetu redzet, ka tu uzturetu partnerattiecibas ar savu antagonistu😃. Un no kurienes grabi, ka 01:36 nav ne partnerattiecibu, ne milako😃?

C_hloe  Edgar, tak es viņu zinu. Un šitie pesteļi gadiem. Iepazīties var uz velo celiņa un gulēt ar draugu, tam draugi ir domāti. Viņš nav domāts attiecībām, bet seksu grib, pie tam pa draugsm - brīvi un nepiespiesti. Noseksoja un laimīgi izšķīrās. Viņš līdz baltkvēlei ir nokaitinājis op pasažierus. Viņam tik viena intetese - haļavnijs sekss bez saistībām :)
Tāpat kā daudziem, tikai pārējie neslēpjas aiz vēdu vieduma.

Edgars37  09:03

A, nu ta tev labak zinams😉! Ja seksa bez saistibam cienitajs-pardross puika😃, ja kas noies greizi, pasam bus visi izdevumi jasedz😃. Bet runa, ja, tiri ta neko👍😃.

C_hloe  9:28 Nenoies greizi :D, jo meklē tadas, kuram neko nevajag, kas pašas par visu maksa un pasas vizu apzinās.
Viņs savu teoriju balsta uz patiesībām, tikai apvij ar meliem. Pie tam visa apakšā ir fakts, ka viņam nav izdevies un tas ir tas, ko viņs katram pasaka - Tev neizdosies. Ai, nav vērts.

Edgars37  10:10
...nu lai butu ta😃, kaut ari es tam neticu😃.
😃😃😃...a, ta tas, tev neizdosies, ir ka galejais arguments pargulesanai ar vinu😃😃😃??? Ne, nu gan...😃😃😃.

garinsh207  Chloe atkal emocijas plosa- vnk paskatoties uz saviem partneriem,tad vina krut emociju varā- nu kapec tadi,nevis tadi,kadus gribas,par kadiem sapnots.Tapec dikti nepatik tas - lidzigs pievelk lidzigu..

C_hloe  Ja, jā, mani mūždien emocijas plosa, viss ko vari pateikt :D
ko Tu mūždien muldi to, ko nezini? Ko Tu vispar zini par maniem partneriem? Cik viņi, kadi viņu un visu citu?
Problema ir tajā, ka Tu sapurgā labas lietas. Ka tu skrien pakaļ cilvekiem kaukdams vienu un to pasu meldiņu - tu esi nelaimīgs un nekas tev nesanaks. Bet sanāk, daudziem sanāk, kam ir pareizās vertības un lietu izpratne.
garin, tas, ka tev nav atbildības sajūtas, vēlme dalīties ar otru, pakartot savu dzīvi otram utt, nenozīme, ka apkārt visi ir nelaimīgi idioti.
Vislielākā attiecību problema ir tā, muūsdienās, ka tas pamats ir sekss.... to es esmu teikusi un atkartošu - sekss nevar būt par attiecību pamatu.
Un ko es pievelku, Tev jau nu vajadzēja redzet :D tie bija tie sakarīgie cilvēki :D :D :D

burleska  Edgar, ir tāds tipāžs, kas apbur ar savu harizmu. Un Tu esi sapinusies un nezin ko gatava darīt, lai paliktu ar viņu kopā :D Pat gulēt bez saistībām un maksāt par to :D Konkrētais tipāžs izskatās tāds apburošs, ka es saprotu, par ko runā C_hloe :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu