Kādi ir Jūsu izvēles kritēriji...

Sievietei ir izvēle ar kādu vīrieti tikties un būt kopā. Ja tu vienmēr izvēlies nepareizos vīriešus - nevaino tajā citus,bet vien sevi. Tas pats attiecās uz vīriešiem .

Edgars37  10:40
...a😃, ta sape ir par to, ka neesi lidzigs ar Hloju un, lidz ar to, pievilksanas izpaliek😢, ta😉😃?

Rondijs  Nu tad beidzot! Vismaz daži prātīgi vārdi lasāmi tēmas pieteikumā. Retums.

VILFORS  Tu jau vari izvēlēties kuru gribi. Bet vai viņš savukārt izvēlēsies tevi? Patiesībā tas viss nav tik vienkārši. Un beigās sanāk tā, kā sanāk. Citam paveicas, bet citam ne.

Rondijs  18:25 ar veiksmi tam maz sakara.

Labrador  Sievietes padodas un atdodas tiem , kuri runaa to , kas sievietei tiikams , katraa zinjaa ar aktiertalantu apveltiitiem , neaizdomaajoties , kas reaali buus naakotnee. Mirklja emocijas dominee paar veselo sapraatu.

Rondijs  Bet vai ir jēga tēlot? Notēlot jau var, bet dzīve jau nav teātris, tikai īstām lietām ir vērtība.

av2  saakumaa jau vissi sskkiet "pareizie". To , kaadi ir patiesiibaa, redzam tikai ar laiku. Ir , kas pat apreceeties paspeej...un peec gadiem, aarpraC, aarpraaC , kur man bija praatinnss..
Taa kaa nevainu katreiz sevi, tas nav pareizi.

burleska  Cilvēki mainās- tas par tiem gadījumiem, kad pēc gadiem ārprāc, ārprāc :)

Kurts69  Ko var ņemties? kas vienam "īstais", tas citam nederēs. Šodien liktenīgais, bet pēc gada būs viens no daudzajiem. Mēs maināmies, citi mainās, dzīve iet tālāk. Būtiski ir mācīties no kļūdām, ņemt līdzi pozitīvu un necepties par negatīvo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu