Cik jums svarīgas liekas tādas ziņas?

Kā piemēram -"Samanta Tīna peldkostīmā izrāda slaidās kājas.", "Kimai Kandrasjanai ir uzradies celulīts" un tamlīdzīgi kas kādas apenes nopircis vai ko apēdis.Informācija ir vispār ne par ko, bet tomēr cilvēki tak to lasa, tad vai viņiem ir svarīgi zināt par slavenību "apeņu būšanu"???

olita112  Ceru, ka riebekle filmu noskatījās, bet varbūt ir tikai viedoklis)
Varbūt tik šerpi kā Solvitas neizteiktos, bet pamatos piekrītu....

janisb  Tās nav ziņas...

MrJones  Taa ir visleetaakaa surogaatinformaacija,,...katrai naacijai ir izveidoti shaadi saiti, pieskanjoti vairaak vai mazaak to mentalitaatei...ar sviestainaam reklaameleem blakus,..+ veel kaads trojaaniitis...! Gruuti zinaat, kaada tam pamata motivaacija(?) ,,... Tests(?) ,...degradaacija(?),...bet re kaa, vairums cilveeku tas neinteresee, bet tomer, kaut kaadaa veidaa ir paguvushi tur kaut ko izlasiit,,..paartvert kaadu sho sviestaino raksteli, noshokeeties,,,...taada kaa speele, trollisms,,,...galvenais pieveerst uzmaniibu,,...VINJIEM VAJAG JUUSU UZMANIIBU!!!
Bet,,,..........mums ir iespeejas to Ignoreet!! ;)

Torpedo  Jā, par Noru vakar bija ļoti spēcīga filma, kas manī pēc ilgiem bezjēdzīgu seriālu laikiem atkal izsauca kkādas emocijas. Nezinu, kur Solivita tur redz klačas, ja viss bija tieši no pirmavotiem, no viņas vistuvākiem cilvekiem un tiem, kas tur gadu gadiem piedalījās. Arī grāmata tāda bija, liekas ju jau vairākus gadus kā iznākusi.
Vobšem, klasisks stāsts, kur noved lepnība un iedomība. Un kas notiek, kad vīrietis pārstāj "ziedot", bet sieviete veltī savu mūžu tam, lai pierādītu, ka tomēr ir jāziedo un ziedos kā mīļenkijs - kur tad dēsies

olita112  Un tie ,,pirmavoti,, tik dažādi izteicās, ka jāsāk bij domāt-kā tur ar viņiem pašiem ir....

ieva03  Jā,torpēdiņ,atkal man pilnībā Tev jāpiekrīt,spēcīga filma un patiesa,tā arī viss notikās,kas tajos laikos dzīvoja ,visu labi izprot,kaut vairāk būtu tādas filmas,kas patiesi atspoguļo tā laika dzīvi.Solvita,tik tiešām varētu ierosinat filmu arī par mūsu izcilo Raimondu P,BŪTU BEZGALA INTERESANTA UN PATIESA.No sirds novēlu visiem skatīties tieši šādas filmas(kas no dzīves,bez izsskaistinājumiem,bet patiesas).

runcizs  Delfus lasu pa virsrakstiem. Sāku no augšas:
Pie Latvijas robežām kārtējo reizi pamanīta Krievija,
Krievija - tas ir slikti, Amērika - tas ir labi,
Eksperti domā, ka Latvijā ekonomika ies uz augšu,
Kučinskis apsvērs (kaut ko),
Vējonis aicina...,
Rinkēvičs nobažījies...,
Rimšēvics uzskata...,
Porziņģis iemetis/nopircis,
Nonākot pie izklaides sadaļas un ieraugot ziņu par Samantas kājām, Kadrašinas celulītu vai Kombuļu Ineses prātojumiem par dzīvi, secinu, ka vismaz kaut kas interesants un svarīgs arī notiek :D

Nenotveramais  Kājas... štrunts... Paskat kādas tūlznas uzberstas uz ceļiem... Āda kā līlzirgam... 😀

Stika  Drole, Tu tak redzi, ka cilvēki mīnuso Tavus komentārus, kuros Tu liec linkus. Varbūt laiks izdarīt secinājumus un pārstāt ar tiem nopūlēties?😎

Drole  Stika, patroljljot ignorantu diikjiiti nudien ir tiiraa izklaide, ne puules. :D

vellata  To, ka paciente solvitas ceļas un guļas ar dzelteno presi, mēs jau sen varam lasīt ohujā. Nav jēgas izlikties inteliğentākai kā esi .
Darbā, ja kāds atstāj reizēm kādu žurnālu, palasu
Kā tas mani ietekmē? Uzdzen miegu.

ne_klausos  Laikmets traks (iespējams, pozitīvā nozīmē). Viedokļu, interešu, piedāvājumu daudzveidība, lai nu katrs kampj to, kas viņam vajadzīgs. Pietrūkst vien tāds sīkums - spēja savstarpēji komunicēt krasi atšķirīgo interešu ļaužiem. Katram šķiet, ka viņa izvēle tā labākā. :D
P. S. Jo lielāks vieglā gala piedāvājums, jo gludākas top smadzenes. Tas gan.

coldlands  Par Noru Bumbieri zin tik Latvijā, un vairāk vecākas paaudzes cilvēki, bet par Kardjasanu, un viņas dibenu, zin visa pasaulē.
Man drīzāk nav saprotams, ka var interesēt tieši privāta dzive. Cilvēka sasniegumi, tas ja, bet ar ko apprecējās, ar ko izšķiras, ar cikiem gulēja, ko nostučīja...., neponjatno.

Piparkuka  Filma par Noru Bumbieri bija laba! Daudz kas ir dzirdēts, taču te tika uzlikti daudzi punkti uz i. Viņa ir vislabākā dziedātāja un filma bija viņas cienīga.
Un necienīgu vai nievājošu (arī par Nameju, sievietēm vai jebko) komentāru autori izrāda jeb rada tikai necieņu pret sevi.

Par tēmu- protams, ka muļķīgi! Tikpat, cik Porziņģis visās malās:))) Taču, piem., Anglijas jaunais bērniņš, ir ļoti patīkami, jo jebkurš jauns bērniņš ir ļoti labi! Sevišķi Eiropā! Un baltais.

solvitas  Coldlands, nu un ka par Kardašjanu zin visā pasaulē? Man tāpat neinteresē tas viņas dibens, nedz arī viņu gimenes peripētijas. Vot tici vai netici, bet toč reāli neinteresē, tāpat kā Samantas Tīnas kājas. Bet dokumentālas filmas vai uz patiesiem faktiem balstītas mākslas filmas par slav eniem cilvēkiem interesē. Kā viņu dzīves ritējušas, kā nonākuši līdz panākumiem, kas notika pēc tam utt. Kā reiz tas ir interesanti nevis kāds tur selfijs Šomasei un kāds Tīnai un varbūt Laurim Reinikam vai Renāram Zeltiņam smukākas krosenes. Cilvēki vairs netver būtisko, bet iznieko dzīvi ķerot fotomirkļus. Varu iedomāties cik laika Tīna paērēja laba kadra noķeršanai. Esmu tādas kūrortos redzējusu. Iznāk pie baseina un tad tik sākas knikšķināšana, no malas tas izskatās tik neveikli, bet instagramā jau kā no žurnāla vāka. A jēga tiem žurnālu vākiem, ja dzīvē viss ir savādāk. Ne viņai tāda ādas krāsa reālu ir bedz arī kājas tik slaidas. Optiskā ilūzija, jo paceltas gaisā izskatās slaidākas.

C_hloe  Bumpastik, Tu nu ļoti nesmuki izrunājies. A tikai tāpēc, ka apvaiojies :)

kvarts  Ko darīt ja Latvijā nav žurnālistu, tāpēc ziņu portāli pilni copy-paste atkritumiem.

coldlands  Nu man ar neinteresē tantu dibeni kuriem es netieku klāt. Tik lūk kāda atšķirība, ka Kardisjana tikusi pie panākumiem, vai ka Bumbiere.
Ja man patik cilvēks, vai ka vins dzied, dejo, zīme, raksta, man nav jālien viņa privātajā dzive.
Es varētu uztraukties par personas veselību, baidīdamies ka vins pārstās radīt jaunus mākslas darbus, bet to ar ko pipli pārgulējis, lai tiktu uz pie slavas, man personīgi pofig.
Man šķiet, ka par citu personu privāto dzīvi interesējas cilvēki, kam paša dzive ir neinteresanta, pelēcīga.

Liga2  tiesi so jautajumu gribetu adreset tev. kapec tev skiet, ka oho apmekletajiem interesetu tavas milas gaitas ar draudzeni? tu tacu dalies ar so privato informaciju kaut kadu iemeslu del. tapec vislabako atbildi vari sniegt tiesi tu.

kokto  Latvietis jau ira tāds no lasītāju tautas tai starp arī drazu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu