Cik jums svarīgas liekas tādas ziņas?

Kā piemēram -"Samanta Tīna peldkostīmā izrāda slaidās kājas.", "Kimai Kandrasjanai ir uzradies celulīts" un tamlīdzīgi kas kādas apenes nopircis vai ko apēdis.Informācija ir vispār ne par ko, bet tomēr cilvēki tak to lasa, tad vai viņiem ir svarīgi zināt par slavenību "apeņu būšanu"???

riebekle  kokto, runājot par latviešiem, vienmēr der atcerēties, kas pats esi. ;)

kokto  Protams riebekle es vienmēr to atceros . Mēs paši veidojam savu sabiedrību . Bet ja mums ir svarīgi piesārņot savus prātus ar lieku drazu tad par kādu kultūru mēs varam runāt ?

Vaukskis  Tie notikumi, kas aprakstīti, nav svarīgi, bet ļoti bieži tur klāt ir foto, uz kuriem skatoties foršāk "dročīt", tā kā ātrāk "noiet"- respektīvi, gan smuki, gan parocīgi, ietaupās laiks !

riebekle  Kokto, nevajag runāt "par mums", ibo, tā runājot, mēs domājam - sevi. :)

Delfinija  Man pilnīgi vienalga ko kas velk mugurā, ko ēd! Man ir svarīga kāda ir mana dzīve, un kas man jādara, lai sasniegtu savus mērķus.

solvitas  Delfīnija, atradusi arī ar ko lielīties, ka tevi tikai tu pati interesē! Un kas tev tie tādi par mērķiem, kuri tikai tevi pašu skar? Man gan vienmēr arī ģimenes, kolektīva, skolas, nācijas vai valsts intereses arī interesē. Kaut vai oho sajūtu misijas apziņu aizsargāt oho sievišķo daļu pret Torpedo nekrietnajiem uzbrukumiem tai! Mani pat nesatrauc ko viņš konkrēti par mani muld, bet sieviešu kā kopuma intereses ir svētas un tās nedrīkst aizskart!

Torpedo  solvitas, es pat neatceros, kad bija pēdējā reize, kad kāda tavā komentārā nebiju pieminēts arī es! :D Mīli, ta mīli, bet uz vāržacēm nekāp! :D

VAZ07  Svarigi nav , bet iekomentet var!

solvitas  Torpedo, nu tu esi ienaidnieka tēls. Tā kā Trampam Putins, tik mīļš tu man!

Torpedo  nu, bļin, Solvitas es pat tīras zeķes uzvilku, cerot, ka tu mani bildināsi - ak, šīs ļaunās sievieC! :(

Delfinija  Solvitas! Es nelielījos, savā komentārā! Tas kas gribēs uzzinās manus mērķus, publiski tos izklāstīt nevēlos!
Apdedzinājos, publiski izsakot savu viedokli...

Pilskungs  Tādas ziņas vispār nav ziņas !

vilks28  kājas ir vel nieki, lai tik rāda un dibenu arī vēlams.

vilks28  te jau vietējās zvaigznes arī varēja parādīt kājas peldkostīmos. vismaz mēs novērtētu un Delfi varētu nervozi pīpēt maliņā. Savādāk tik runā un runā. Un tās celulītu pakaļas arī var, lai tā Kardašjana no skaudības aizrijas.

Postremo  man nav laika "celoliita zinnam".

AivarsN  Gojiem piebāž galvas ar surogātinformāciju,lai novērstu uzmanību no būtiskā. Lai tie nespēj saskatīt kopainu ar visām tām žīdu rebēm un netraucēti turpina vergot. Tiešām,nav viegli tajā lielajā informācijas pārpilnībā atrast kaut ko noderīgu. Un ja arī atrodi,vēl nevari būt drošs,ka tie atkal nav kārtējie meli.

Rondijs  " cilvēki tak to lasa" kā tad. Sasmīdināji. Kurš tad to lasa?

Vaukskis  Rondij, ne tikai lasa, bet pat izdod par to savu naudu, vismaz apskata bildes ! Tādi žurnāli, kuros ir šāda un līdzīga info, kā, piemēram, "Kas Jauns" un "Privātā Dzīve" ir faktiski iecienītākā, pirktākā prese Latvijā, citi izdevumi par to var sapņot ! To nesaku tikai es, to apliecina "Narvesen" un citu vietu pārdošanas rādītāji gadu no gada.. .

Rondijs  17:40 nopietni? Pirktākā prese? Nemaz nedomāju ka ir tik bēdīgi ar to kopējo līmeni. Tad lūk kas izskaidro, ka esam kā tauta intelekta ziņā laikam pēdējie vai tuvu tam Eiropā. Brrrr..pretīgi.

neko  Rondijs: dzeltenā prese ja kas ir pirktākā visā Eiropā:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu