Kam ir jābūt attiecību pamatā.

Ko tu uzskati, kam ir jābūt attiecūbu pamatā?

garinsh207  Attiecibas ir visiem,ja vien individs nedzivo uz neapdzivotas salas.
Kadi paši- tadas ari attiecibas,neatkarigi kadas.

elis  Galvenais neiekrist tajā bedrē ko rok pirms pamatu likšanas.
Savādāk var kļūt par pamata stabu kādu citu attiecību pamatiem.

Anita73  Manuprāt pašā pamatos jābūt divām lietām, bez kurām attiecības sabruks kā smilšu namiņš. Tās ir - mīlestība un cieņa vienam pret otru. Izklausās sausi un butaforiski, bet zem šiem diviem vārdiem īstenībā slēpjas tiiiiik daudz, ka bez tā attiecības pat īsti nevar saukt par attiecībām, vismaz ne tuvām, drīzāk par pagaidu sakaru.

MrJones  VISS....viss kopumaa.....

MrJones  ...un vispaar, kaadu attieciibu pamataa..??!
...ir bijushas, kur graadiigajam..........

C_hloe  20:14
It kā gudri izrunajies, atbildot vispārīgi, jo nespēj atbildēt uz jutajumu - kas ir partnerattiecību pamatā - attiecības starp vīrieti un sievieti, tās attiecības, kad viņu kopums ir viens vesels :)

Piparkuka  Interese, patika, draudzība, humors- kad abi var pasmieties par kaut kādām sev zināmām lietām, patika pret kaut ko- ēdienu, ceļojumu, dabu utt. Sapņi. Atbalsts!
Šķiet- izpratne un patika ir galvenie.

Anita73  Acīmredzot viņš nav bijis tādās ilgās attiecībās tāpēc arī nesaprot jautājuma būtību.

neko  "cieņa vienam pret otru."
---
Šo varētu izskaidrot precīzāk? Vai ar to domāta elementāra pieklājība vai tomēr tas, kas rodas laika gaitā un ko ar darbiem izpelnās?

Labrador  Banaali , bet jebkaa pamataa ir finanses.

Piparkuka  Mīlestības pamats= "Iekšienē viņi ir viens cilvēks".
Tas, lūk!

garinsh207  Elementara likumsakariba- jo lielaki mulki,jo mulkigakas attiecibas bus,neatkarigi vai tas laulibas,nelaulibas,kopdzive,milakie.
Jo vairak individā milestiba,jeb augstaks apzinas limenis,vairak miera un harmonijas- jo tadas aru bus attiecibas,neatkarigi - lauliba,kopdzive,draugi,pazinas neatkarigi ir sekss vai nav.

Rondijs  Pievienošos neko, man arī tāds jautājums. Ko sagaida sieviete, kas raksta: cieņu? Cieņa ir parasti tas, ko izjūt pret augstāk stāvošu, kaut kādā ziņā apbrīnas vērtu, pārāku par pašu kādās kvalitātēs, personu. Bet romantiskās attiecībās pārī abi parasti ir līdzvērtīgi - tāds tādu atrod. Protams, ja vien tā ir tīra spēle, un kāds neuzdodas par to, kas viņš nav.

av2  liidzzigam skatiijuma uz dziivi, naakotnes veelmeem, un seksuaalajai sadariibai. J avien no tiem nav, var jau kaadu laiku kopaa dzxiivot, bet apniks, ka muuzziigi sajuutaas kautkaas pietruukst...:(

Labrador  Atkaartoju , visa pamataa ir materiaalaas veertiibas , kopsh ledus laikmeta. Maatiite izveeleejaas kopdziivi ar taadu sugas teevinju , kursh nodroshinaaja ar sausu ,komfortablu alu un mediijumu.Tikliidz shaads sugas paarstaavis vairs nav speejiigs mediit (ievainojumi , ciinoties ar pterodaktilu vai kaujaas ar sveshas cilts teevinjiem guutaas traumas) , taa tuuliit tiek pamests , jo maatiitei taads vairs nav saistoshs un izdeviigs.Varbuut , retos gadiijumos maatiite paliidzeeja dziedeet cirvjaamura radiitaas bruuces , ceriibaa , ka teevinjsh atlabs un atkal buus mediitspeejiigs. Tajos laikos maatiites skatiijumaa , veertiigaaks bija taads viirietis , kursh ciinoties un ieguustot mediijumu , piemeeram , zaudeeja seekliniekus , nekaa taads , kursh no mediibaam vai karagaajiena atgriezaas ar seekliniekiem , bet bez mediijuma un trofejaam. Nekas nav iipashi mainiijies. arii muusdienu sievietes skatiijumaa veertiigaaks ir oligarhs bez seekliniekiem , nekaa muuzhiigais neveiksminieks - bezdarbnieks ar 3 un vairaak seekliniekiem.

Anita73  Neko, ar cieņu domāju ko daudz vairāk un tajā pat laikā vienkāršāku par elementāru pieklājību. Būs BAIGI gari jāraksta, lai izskaidrotu sīkumos un niansēs, bet centīšos īsāk, ar ikdienišķiem piemēriem, kuru var būt ļoti daudz.
-ja gadās strīdi, strīdēties par lietu, neaizvainojot, nepazemojot.
- Ja savstarpējās attiecībās gadās kādi misēkļi, ja sadzīviskās lietās ir kaut kas, uz ko tu skaties apmēram tā - nu, kā to var nezināt, nemācēt, nesaprast, kā var tā "notizloties" u.t.t. - paturi to pie sevis, vēl jo vairāk - NEKAD nevirini muti un nepārmet par to citiem dzirdot, jo VAR nemācēt, neiedomāties, aizmirst, nezināt. Tāpēc jūs esat divi, lai meklētu risinājumu.
- Lai cik varbūt bezjēdzīgs un muļķīgs tev šķiet otra vaļasprieks, kuram viņš laiku pa laikam pieslēdzas (nejaukt ar graujošām atkarībām), paturi savus komentārus pie sevis. Tas ir tas, kas otram sagādā prieku. Jebkuram cilvēkam ir vajadzīgs savs privātais laiks, sava privātā zona. Forši, ja tev arī dažreiz gribas zināt, kas un kā, bet, ja tas šķiet garlaicīgi, tad vismaz netraucē.
-Novērtē labās lietas, ko otrs ir izdarījis - gan lielākas, gan arī šķietamus sīkumus, jo arī tā var bez vārdiem pateikt, ka tu esi viņam svarīga/-s, ka tevi mīl. Piemēram? Pie pirkumiem, kurus tu palūdzi atnest, tu atradi savu mīļāko saldējumu, kuru nemaz neprasīji. Viņš zina, ka tev tas garšo... Padomā.
-Neliec otram savākt aiz sevis. To var kādreiz, kaut kad, bet tas nedrīkst pārvērsties par sistēmu. Aprūpējamais/aprūpētājs, ja vien tam nav nopietns un pamatots iemesls, kaut kā neiet kopā ar cieņu un mīlestību.
Tā varētu turpināt bezgalīgi, jo katras attiecības ir citādākas, ar citām vērtībām, mērķiem un citādu pieredzi, taču cieņa un mīlestība ir pamatā. Ja patiešām mīli, tad cienīsi.

Rondijs  00:49 tas ir par dzīvošanu attiecībās bez mīlestības. Kur ir mīlestība, tur nav pazemošanas, izsmiešanas, aizvainošanas. Bet kad tās nav, tiek prasīta "cieņa", kas šeit lietots ar nozīmi - vairogs, lai viens otru nesaplosītu. Cieņa pēc būtības tomēr ir nedaudz kaut kas cits.

neko  Nja. Es arī to par cieņu nesauktu. Manā skatījumā tas viss ir cilvēcīga attieksme (iedomāties nopirkt saldējumu) + elementāra pieklājība (savākt aiz sevis, neizsmiet).

Labrador  Te daudzi un daudzas skaisti dzied serenaades. Esmu liecinieks daudzu , itkaa stabilu un daudzsoloshu attieciibu sabrukshanai 2008. gada kriizee.Daudzi zaudeeja darbu ,iipashumus , jau ierastaa komfota vietaa naacaas samierinaaties ar truuciigu un pieticiigu dziivesveidu.Tikliidz saak shkjobiities kopdziives ekonomiskie pamati , labklaajiiba ,attieciibaas iestaajas kriize. Ienesiigu darbu zaudeejis viirietis mainiisies uzvediibaa. Savukaart taada viiriesha sieviete , kura viiriesha nodroshinaata , liidz shim streebusi tiirus taukus un pakalju ar pankuukaam slauciijusi , un nu spiesta mekleet darbu ar pieieticiigu samaksu , visdriizaak riikos skandaalus un viiriet pametiis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu