Kam ir jābūt attiecību pamatā.

Ko tu uzskati, kam ir jābūt attiecūbu pamatā?

Anita73  Neko, diemžēl daudziem, ļoti daudziem tas nav elementāri.
Par to, ka tā ir dzīvošana attiecībās bez mīlestības, īsti nepiekritīšu. Ja tā uzvestos diendienā, jā, bet cilvēki mēdz būt neapdomīgi, vispirms darot, bet pēctam domājot. Slikts noskaņojums, rakstura "adatiņas", kuras dažkāt uzlec uz ār, bet pēctam pats kož sev pirkstos.
Par savākšanu aiz sevis... Ja kopš bērnībad radis, ka kāds savāc, nebūs elementāri saprast, ka pašan tas jāsāk darīt, jo uztvers to kā normu, ka otrs to izdara.

lapukoks  Īstu pilnvērtīgu attiecību pamatā ir mīlestība.

C_hloe  3:52
Domāju, ka manis nosauktais ir visiem zināmas lietas. To, kā tieši es to uztveru, tas jau nemaina lietas būtību citiem.
Garšīgi - tāpat kā paēst - var vnk ar kaut ko nomākt bada sajūtu, var ēdienreizi baudīt, tā garšīgi . Dzīvei jābūt ar “garšu”, nevis, lai vnk būtu.
Lasot gudras grāmatas, nereti šķiet, ka es aprskstīto saprotu, in tad nākas to piedzīvot, tad saproti, ka pietedzēt, kas tas ir patiešām. Te es saku, ka esmu puedzīvojusi to, ko rakstu ( konkrēti te)
Es esmu monogāma un uzticīga. Izvēlētais cilvēks man ir tas pats, kad es sev. Dziļa, patiesa mīlestība un uzticēšanās. Tas otrs ir tāds, uz kuru var paļauties kā uz sevi pašu.
Tik vienkārši un tai pat laikā tik sarežģīti. :)

Laimnese  Godīgums.

Edgars37  06:50

Anita😉, normaliem cilvekiem ta ir ikdiena. Tape ari normali audzinatie un dzivojusie seit nekad nesapratis tavu tieksanos pec passaprotama. Var diskutet, piemeram, kads grupveida sekss ir labaks, 2+1 vai 1+2😃😃😃, bet ne jau par pamatprincipiem, bez kuriem, ari tas pats piemera grupniks nav iespejams😉!!!

Kurts69  komentāros daudz skaistu vārdu, bet anketās jau reālāki nosacījumi - liela alga, augstākā izglītība, lai nedzer un lai attiecību statuss - brīvs. Acīmredzot visu pārējo sievietes taisās savos izredzētajos ieaudzināt jau piejaucēšanas procesa gaitā:D

AivarsN  Līdzīgi uzskati,vērtības un nākotnes plāni. Komplektā ar mīlestību,drošs pamats ģimenes veidošanai.

C_hloe  Kurt69, augstāka izglītība nav attiecību pamatā
Attiecību pamata ir cilvēki. Domajams, ka mēs visi zinam, cik atšķirīgi esam. Kadas kuram ambīcijas, spejas, vēlmes utt. Svarīgi, lai cilvēki ir saderīgi.
Respektīvi, es negribu nevienu aizvainot, tacu man nav interesants vīrietis, kurs uzskata, ka labs ir darbs, kura nav nekadas lielas atbildības. Kuru apmierina alga, ar kuru pietiek izdzīvosanai. Ne jau tapec, ka cilveks slikts, bet tapec, ka man pret sevi un dzīves kvalitati ir citas prasības.
Man ir vēlme parunāt par "to, kas augstāks par torņiem", iet, darīt, braukt, redzet, piedalīties. Tam visam ir vajadzīga enerģija un resursi. Vnk man interesants ir enerģisks, erudīts, vīrietis ar hobijiem un interesēm.
Tikai tapēc tas prasības.
Bet arī tas nav radītājs attiecību bāzei. Ta ir tikai čaula :) Pamatu pamata ir cilvēks, kuram piemīt vienas vai otras īpasības, kas viņu par kaut ko veido. Un tad tie cilveki satiekas, un ja "noklikšķ" un puzles gabaliņi saliekas pareizās vietās, tas IR.

Vanesa15  Sasmīdināja, ka sievietēm ahujennākās prasības esot, lai vīrietis būtu brīvs. Protams protams, rinda stāv uz precēto un aizņemto jākļu piegulētāju, jeb kājslauķu amatiem :D Protams, ka aizņemtie krāpēji to uzskata par normālu. Ko gan citu jāklīši bez sava plikā krāna var piedāvāt ? :D Un sievietei tak jāģībst un jābūt nenormāli pagodinātai, ka kāds precētais viņu izmanto par spermas trauku.

Pat tēmu - attiecībām gulta + garīgā saskaņa. Ilgstošām veiksmīgām attiecībām papildus mīlestība, uzticība, cieņa.

Kurts69  C_hloe, mana dzīves pieredze rāda, ka vīrietis kam darbs būs saistīts ar tiešām nopietnu atbildību 99% gadījumu nespēs veltīt sievietei tik daudz laika, cik tā vēlēsies. Vienkārši tā tas parasti notiek. Atrast kompromisu ir ļoti grūti.
Varbūt drīzāk vīrietim ir jāspēj uzņemties atbildību, ir jābūt vīrišķīgam, atbildīgam, tādam kas tur doto vārdu. Jā, arī izglītotam šī vārda plašā nozīmē, enerģiskam un dzīvespriecīgam, spējīgam iemīlēt. Darbs vai amats, izglītība un finansiālais stāvoklis ir mānīgi, mainīgi un bieži vien gaistoši lielumi. Inteliģence ir būtiska. To nevar iemācīties, tā vai nu piemīt, vai nē.
Vismaz man uzsākot komunikāciju ar sievieti ir vienalga cik viņa saņem, cik viņai bērnu, vai precēta un cik izglītota. Daudz būtiskāki ir smaids un izlasīto grāmatu apjoms, viņas pozitīvisms un taktiskums. Jā, arī izskats, bet tas saprāta robežās nav noteicošais.
Un es ļoti cienu talantīgus un aizrautīgus cilvēkus.

Vanesa15, tev derētu psihoterapeitu apmeklēt...

C_hloe  Kurt, bet es tak gana skaidri uzrakstīju - mēs visi esam atšķirīgi un mums katram kaut kas ir vēlams, pieņemams un kaut kas nepieņemams :D
Un vēl, par pirmo teikumu, nevajag domāt par citiem, konkrēti šeit, par visām sievietēm. Ideāli, ja katrs domās par sevi un to, ko viņš vēlas, ko spēj dot, nevis izdomat, ko grib kads cits.
Es zinu, ko es gribu :) Ļoti skaidri. Un nevajag manā vieta izdomāt ;)
Un, tas ko es gribu, ir balstīts uz to, ko esmu satikusi. Tas nav plikas fantāzijas :) Tādi cilvēki ir.

raina1970  Atbildot uz papildjautājumu- ir jauki, ja otram cilvēkam intereses ir tajā spektrā, kas man ir pieņemami.Konkrēti uzskaitīt tieši kādās jomās atturēšos, jo iepazīstot cilvēku -tas interešu kopības vai atskiribas moments ir dikti individuala padarīšana. Ar kādu būs aizraujošs ēst gatavošanas process, ar kādu- diskusijas par šādam vai citādam tēmām, vai kopīgi pasākumi...Un no nepieņemamā-- nu nebūs manā dzīvē cilveks, kura intereses vai aizraušanās būs klasificejamas ka atkarības( ne tikai klasiskās-alko, narkotikas, azartspeles..bet arī dajebkura darbība, tādos apjomos, kas liktu šķēršļus komunikācijai), vai saistītas ar kriminālu vidi.

Edgars37  11:53
...darbs, amats, izglitiba un finanses pamata nav gaistosi lielumi, normalaja pasaule noteikti ne😉. LV, ka parejas perioda valstij, ja, ta daleji ir, lidz setniekiem vnk pietruks resursu, lai brauktu ar mersedesiem un, nemot vera, ka LV ir maza valsts, ar looooooti ierobezotiem resursiem, sis bridis vairs nav talu😉. Bet ari LV ir cilveki, kas pelna ar godigu darbu, ienem amatus, kuriem ir izglitiba un kuru finanses nekas neapdraud😉.

Kurts69  Edgar, divi piemēri - personīgi pazīstu cilvēku, kas gadiem vadīja vienu no vadošajiem konkrētās nozares uzņēmumiem Latvijā ar daudzos miljonos mērāmu gada apgrozījumu un vairākiem simtiem darbinieku. Augstākā izglītība, tiešām zinošs cilvēks. Šobrīd strādā jau kādu laiku nesalīdzināmi zemākā līmenī, par daudzkārt zemāku atalgojumu, bet ir blakus tā pati sieviete kas agrāk un ir laimīga ģimene. Otrs man pazīstams cilvēks līdz šim brīdim ir īpašnieks ļoti veiksmīgam uzņēmumam, viņam pieder vairāki nekustamie īpašumi, dārgas mašīnas un sievietes mainās pa dienām, pat ne nedēļām. Un augstskolā mācijies nepilnu gadu, tātad augstākās izglītības nav un nebūs. veiksmīgas attiecības? nesmīdini!
Ne amats, ne izglītība, ne materiālais stāvoklis runājot par attiecību izveidošanu neko negarantē. Un Latviju te nevajag piesaukt. banku krīze visā pasaulē atstāja bez darba tūkstošiem veiksmīgus finansistus un ne tuvu visi ir spējuši atgriezties iepriekšējā līmenī. Pašnāvības, bankroti un izjukušas ģimenes iepriekš veiksmīgas karjeras vietā. Ja tev ir privāts bizness, tad Tu visu laiku esi pakļauts riskam. var mainīties jeb kas. Izglītība kā arguments? Piedod, bet Latvija ir pilna ar augstskolu diplomu pircējiem un solu deldētājiem, kam diploms nekā nav saistīts ar zināšanām. Māja, auto, bizness? Šodien ir, bet rīt var nebūt. Arī uzņēmums var būt kaut vai mantots.
Tāpēc teikšu tā - raksturs ir tas, kas garantē jel kādas kvalitātes un sniedz iespējas. Cilvēks nav ne manta, ne konts bankā, ne diploms un ja kāda sieviete cer, ka vīrieša materiālā puse viņai sniegs veiksmīgu attiecību garantiju, tad atļaušos būt par to skeptisks.

Kurts69  C_hloe, mēs jau te visi izsakam kādus spriedumus vadoties no personīgās pieredzes. Es Tevi nepazīstu un man ir tiešām vienalga vai Tevi mans viedoklis pārliecinās vai nē. Domāju ka Tev arī faktiski vienalga ko es domāju. Mēs te papļāpājam un tas arī viss.
Es būtu dziļi nelaimīgs, ja Tu vai kāds cits sāktu man prasīt padomu attiecību veidošanā...
Un ja godīgi, tad lielākā daļa no šeit esošajiem nekādi nav saucami par lielisku attiecību speciālistiem:)

garinsh207  Viena lieta-ko gribas dabut,reala lieta- tas kas ir
Ja individs ir daudzmaz apmierinats ar to kas ir un nepardzivo par to, kā nav- tad jau ir o.k
Problemas sakas,kad gribas dabut to kā nav,un skeien nemitigi ar pieri stendere- ar blavieniem- vajag,vajag,savadak nevaru,man to vajag dabut- to otru blakus,savadak ir slikti,un tas nekas,ka ir vel sliktak ja dabū blakus.

Edgars37  14:18

😃...Kurt😃, pirmkart, piesaukt te pazinas ir absoluti lieki😃, ta mes te aizrunasimies lidz nezin kam😃.
Audzinasana, gimenes piemers, veido raksturu, pasaules uztveri un citas kvalitates, kas velak transformejas amata, izglitiba, finanses. Un nepazud sis kvalitates. Vieniga atruna-cilveks uzlecis augstak par savu D, tad ja, vins novelsies apakal sava limeni un sis kvalitates vinam bijusas tikai skietamas. Ka saka-halava var notikt, bet ta beidzas😃.

C_hloe  Kurt, Edgars lietu runā :)
Un Tev kartēja domāšana - " sieviete cer, ka vīrieša materiālā puse viņai sniegs veiksmīgu attiecību garantiju, tad atļaušos būt par to skeptisks."
Stāsts ir nedaudz par citu. Ir cilvēki, kuri vēlas konkretas lietas, un, ja gadījumā, nevar atļauties, meklē iespējas, ka nopelnīt vairāk.
Un ir cilvēki, kuri mūzdien taupa.
Prasta valoda runājot.
Es šobrīd nerunaju par vīrieša bankas kontu kā iespēju man tikt pie jauna kažoka, mašīnas vai kurpēm.
Tas ir domats, kā cilvēks, kura IR enerģija un dzīves alkas.
Ka jau reiz minēju, ikvienam ir kāpumi un kritumi, bet svarīgi, vai cilvēks spēj piecelties un doties tālāk, vai sāk vainot..... valdību, kaimiņus, eiropu....
Augstāka izglītība - nu ok, iespējams, ka kadam ir nepabeigta, bet doma arīdzan ir tajā, ka cilvēku virza mērķis pēc lielāka mērķa un viņam vnk plašāks redzesloks.
Tika daudz cilvēku, kuriem darbs, bizness ir nesaistīts ar iegūto augstāko, bet tas ir devis pamatus un trennējis pelēko vielu.
Elemetāri - jebkurai sievietei patīk, ja vīrietis ir parāks par viņu, jo tad viņa sajūtas sievišķīgi forši.
Domāju, ka ar attiecību speciālistiem šeit viss ir ok - vismaz zin ka nevajag :D

gariņ, tev agonija? :D

Eurika  Mīlestībai , uzticībai. Intelektuālai , emocionālai saskaņai. Līdzīgai humora izjūtai , vērtībām. Arī tas , ka neuztver to otru kā pašu par sevi saprotamu ...t.i. necenšās.

Anita73  Edgar, Tu gribi teikt, ka normālo ir mazākumā? Tā sanāk, ja ir tik daudz izjukušu attiecību dēļ tā, ka šīs normālajiem cilvēkiem pašsaprotamās lietas iztrūkst? Sākumā itkā cenšas, bet ar laiku tas pazūd.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu