Kāpēc tauta tā resnē?

Tagad laiks karsts visi ziemas mētelīšus nometuši un atklājas tādi tauku blāķi. Tik daudz resnu cilvēku saradies! Vai tas ir no pārtikas? Nav runa par mazu ziemas riepiņu, bet reāli resni, nu tā ka viss ķermenis uzblīdis. Kā amerikāņi. Svars noteikti virs 100kg. Tak nesen vēl latvieši nebija tādi.

Felde  Taisniba,virietim jabut 90+ Pie auguma 1.80+ Un pie tada auguma ari 100-115 ir labi,ja vien nav llumigs vai alusmuca.. Vienmerigs,trenets augums ir oki. :)

Gunitaa  Vispār, kā reiz es arī šodien ievēroju, cik daudz jaunu (!) un resnu cilvēku parādījusīes. Tiešām daudz! :( Pāris minūšu laikā redzēju 3 ļoti dūšīgas meitenes, maksimums 20 g jaunas, no kurām divas svēra vairāk par centneru. Tas jau ir slimīgi, bet kā man viena pazīstama daktere teica, ka visi resnie cilvēki, kuri nav pāri pusmūžam, pārsvarā to svaru uzēd (uzrij) + vēl nekustīgs dzīvesveids.

dzhemma  tauta (es ar) resnē, no mierīgas dzīves, mazāk stresa un lielāka apmierinātība, iestājas pofigisms, rezultātālielāks dzīvsvara pieaugums. Skumji, bet jāatzīst, apēdam savas emocijas, kāds arī saka-ēdu no mīlestības trūkuma..

Edgars37  Pec personigas pieredzes - viens drausmigs paresninatajs ir ta saucamais Greek jogurts, nedelas laika pienemos par diviem jostas caurumiem, tagad tam eju ar likumu;D. A ta, vnk mazdarzinu vajag - ekopaika vasara un ziema, kustibas, svaigs gaiss;).

_ix_  Kapēc pašai augums un svars nav norādīts ?

edding  Varbūt ņemiet un papētiet, ko veikalos pārdod. Nekas taču nav dabīgs, viss tikai ar kaut kā garšu, visādas E vielas un citi mēsli. Ja jau pat sviestā jāliek klāt visādi sūdi, tad ko var gribēt. Nekas nav dabīgs. Saldumi vispār vairs nav ēdami, kā plastmasa. Var pārtikt no salātu lapām, bet tie migloti ar ķīmiju. Lauciniekiem vieglāk, viss pašu audzēts.

Letija  Jautājums- vai resnē no pārtikas? No kā vēl varētu resnēt?!

Piparkuka  Grieķu jogurts, interesanti! Jogurti vispār ir ļoti resni.
Taču man šoreiz patīk, ka ir arī tie, kas beidzot sāk daudz staigāt kājām, ēd mazāk un kuru svars manāmi samazinās! Ir tāds Looseit! un soļi skaitās telefonā...:)
Taču- jā, jaunieši ēd visu- šokolādītes, čipsus (nenormālas kalorijas), hamburgerus, cepumus, makaronus, vēl šokolādītes...

DanaL  Dažām jau te patīk tie resnvēderi, bet man noteikti ne. Fūuuu! Es ar savu riepu arī katru pavasari dabūju pacīnīties... un ne tikai estētisku vai medicīnisku iemeslu dēļ. Pat kurpi vieglāk uzvilkt, nerunājot par citām ērtībām.

Skaidrita  Tauki uzkrājās tiešām uz vēdera, un ciskām utt. Bet vēl cilvēkiem uzkrājās šķidrums, ja pārāk daudz SĀLI ēd (čipšus, uzkodas visādas). Veidojas tūska, uz potītēm, roku, pirkstu tūska. Tāpēc izskatās tādi kā uzpumpēti.

Edgars37  22:05
...uz vecumu mainas ari vielmaina. Tape daudzam butu japadoma, vai laicigi nevajadzetu savakt kaut vai Torpedi, jo velak pat pie ta var netikt;(...;D;D;D

C_hloe  22:20 a uz Torpēdi vecuma vielmaiņa neattiecas :D :D :D

elsa  Uz kāda fona gan izceltos tādas pilnības, kā autore. Ja jau esi tik izglītota kā sevi pozicionē , tad tādi morāli novecojuši jautājumi tavā gudrajā galviņā atbildes būtu atraduši. Es šajā tēmā redzu treknu zemtekstu - visi tādi resni, es tā slaidā. Skaidroju: ir dažādi iemesli - dažādas slimības ,ēšanas problēmas (ne diētas), gēni , slinkums un citas.

Torpedo  nu ja, nu ja - bail iedomāties, kāds es izskatītos, ja cauru gadu nedēļā 100 km ar riteni nenobrauktu un 2reiz nedēļā ar jauniešiem Porziņģa laukumā līdz baltām pelītēm basī nenoskrietos. Bet ar visu to nekāds tieveklis vairs netopu - tas ir bezcerīgi! :(

Edgars37  22:51

...vecuma vielmaina var izpausties ari ka kamesana, ta ka ceribu, pacietibu, degunu gaisa;), visas zirgastes musejas;D;D;D!!!

Minkans22  Sintētiskā pārtika, e-vielas un par maz kustamies! Vairāk kājām jāstaigā.

C_hloe  22:51 un 22:56 ak jus vecie āksti :D :D :D

Paula6  Tā ir...uz ielām ir ļoti daudz diezgan apaļu un pat ļoti, īpaši jaunu cilvēku, to esmu arī ievērojusi. Domāju, ka daudzi ir apslinkuši, jo: pat tā vietā lai 500m noietu kājām, kāp mašīnā un brauc, tas pats ir uz veikaliem, uz darbu; veikalā piekrauj tādus pilnus ratus, ka paši brīnās, kas to visu ēdīs, ja ģimenē ir 2-3 cilvēki; reti cilvēki gatavo paši, īpaši vienkāršus un veselīgus ēdienus; ļoti maz sporto, aizbildinoties ar darbu u.c.; ne tikai vecumā vielmaiņa izmainās, bet jebkurā, apēd arī stresu, nemieru un neveiksmes; cilvēki ļoti reti maina savus ēšanas paradumus..ierastais ir vieglāk.
Klāt nāk arī slimības, iedzimtais gēns u.tt. Vairāk jāsatraucas par jauniem cilvēkiem.
Un vēl saka, ka cilvēki slikti dzīvo :DD

Edgars37  23:03

...nu a ko mums zaudet ta ;D;D;D...tik uz prieksu;D;D;D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu