Kāpēc tauta tā resnē?

Tagad laiks karsts visi ziemas mētelīšus nometuši un atklājas tādi tauku blāķi. Tik daudz resnu cilvēku saradies! Vai tas ir no pārtikas? Nav runa par mazu ziemas riepiņu, bet reāli resni, nu tā ka viss ķermenis uzblīdis. Kā amerikāņi. Svars noteikti virs 100kg. Tak nesen vēl latvieši nebija tādi.

Drole  Lielveikalu plebss.

Stika  22:56. Edgar37 - Jums, sapņotājonkām pat zirgu astes nespīd, kur nu vēl zirgastes! 😃😝

C_hloe  23:20 mums jau ar nav ko zaudēt :P tā kā...

23:29 Stika, bet mēs visi kaut nedaudz, bet sapņojam ;)

siikaa16  Visu laiku tādi bijuši. Arī bērnībā. Ja paskatās 40-to gadu bildes arī tādi bija. Vienkārši tagad vairāk par to runā, tādēļ tā liekas.

Vaukskis  Ir tak sievietes, kam patīk būt, daudzām pēc dzemdībām grūti dabūt lieko nost. Nereti ķermeņa aprises no bieži pieminētajām veselības problēmām ietekmē, piemēram, vairogdziedzeris. Rij ēstuvēs, jo pašas un paši par lepnu, lai kaut ko pašrocīgi gatavotu mājās, īsti nemāk, piedevām sievietes stiprina feministiskā pārliecība, kura neļauj. Maltītes ir lielas un retas, un tieši vakarā tiek ēsts tieši vistrakākais.
Vispār mēs grēkojam biežāk/vairāk un (ne)nožēlojam izdarīto zemojoties grēksūdzes lūgšanā mazāk nekā agrāk, par to resnums kā viens no 7 nāves grēkiem. Psc, ja autore domā, ka LV ir daudz tik resno kā Amerikā, tad- rakstot atmazkai :) , var jau ieminēties, lai viņa aizbrauc līdz daudz tuvākajai Apvienotajai Karalistei un apskatās uz turieniešiem, taču vecāki "Eurostat" dati jau bezkaislīgi vēstījuši, ka mēs latvieši esam kaunpilnajā otrajā vietā aiz Lielbritānijas.. .

puuuka  nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu ...kāpēc tik ļoti jāsatraucas par citiem,katrs dzīvo tā kā viņam patīk,ēd ko grib un dara ko grib....

C_hloe  Vispār prieks, ka man apkārt smuki un slaidi cilvēki :)

Edgars37  23:29

...butu novelejusi, lai veicas😃😃😃, bet ne tak😁, vel pedejo pasapzinu papezos iedzen😢😁...😃😃😃

runcizs  Taukiem izejmateriāls rodas ne no psihiskās enerģijas, "vielmaiņas", tumšās matērijas, kaimiņienes lāsta, utt., bet tikai un vienīgi no tā, ko un cik daudz iebāžam sev mutē. Ja vari kontrolēt, ko iebāz mutē, tad vari kontrolēt savu svaru. Ja nē... pasaulē ir arī daudz laimīgu resnu cilvēku :D

Kurts69  Nezinu. es teiktu ka reāli resni nemaz tik daudz nav. Ar lieko svaru gan ir ļoti daudz gan sievietes, gan vīrieši.
Pie vainas dzīvesveids.
Cilvēki pirms vasaras sasparojas, aiziet pāris reizes nedēļā uz sporta zāli vai paskrien, cerot uz atbrīvošanos no liekā svara. realitātē tikai uzlabojas apetīte.
Ja cilvēks ir tendēts uz liekā svara uzņemšanu, tad ir gan jāpiedomā pie ēšanas, gan regulāri - vismaz trīs, četras reizes nedēļā jāsporto. Un tā līdz kapa malai.

medusbite3  kad paskatās, ko cilvēki pērk lielveikalos un PILNUS RATUS, tad nav brīnums, ka resnē ģeometriskā progresijā))))) Ja viss saprāts ir rīšanā.........)))))

fargo  viens. dzīvesveids.
divi. pārtikas veids.
trīs. pārticība.

un trešais ir sevišķi laikmetu raksturojošs. nekad latvietis vēl nav bijis tik materiāli pārticīgs kā mūsdienās. nav tāda laikmeta.
bet nav tik vienkārši. ir noteikts particības līmenis, tikai sasniedzot kuru, cilvēks sāk mainīt arī divus pirmos. vienkārši ar to, ka pietiek naudas nopirkt daudz kaloriju, parasti, nepietiek.

Jason  Kāpēc? Tāpēc, ka caurām dienām sēž oho... tā vietā lai nodarbotos ar seksu un citām fiziskām aktivitātēm. ;)

raima  Darbā (12 h) savas emocijas paturu pie sevis. Un ne tikai emocijas... Darbā ātri vien pirksti piepampst (tas labāk redzams). Esot mājās, pēc kādas stundas, pampums pats noiet...

kjirsis_X  pārslēdz televizora formātu no 16:9 uz 4:3 un visi kļūs tievāki ;)

LLed  Tāpēc, ka patīk rīt, bet nepatī fiziskas aktivitātes.

piladzoga  solvitas
Esat ASV bijusi? Ja neesat ,tad nerunājat greizi.
ASV ir ļoti dārga medicīniskā aprūpe ,tāpēc tur tie cilvēki ,kuriem ir kaut cik prāta tur dzīvo ļooti veselīgi,nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm,pērk pārtiku organick veikalos utt.Resni tur ir vieni nieka 25 %,te ir 50% ja ne vairāk.

piladzoga  Te gan tirgū,gan lielveikalos pārtikas produkti satur augšanas hormonus,pat maize ir uzpūsta.LV ir ļoti sliktas kvalitātes pārtika.

ne_klausos  Palasīju. Aha! Slaidās meklē fonu, uz kura izcelt savu daili un gudrību dzīves veida izvēlē. :D

Piparkuka  Es šodien arī vēl ievēroju "uzpūstās" meitenes. Labi, agrāk bija 1 apaļīgais klasē, taču ne vairāk. Un agrāk mums bija gan skriešana mežā, gan slēpošana, ritenis, pulciņi.
Vairākas meitenes vakar un šodien redzēju, kas šķiet kā no kāda sporta- sieviešu smagsvara sporta, pat nezinu, kāda. Un varbūt tur tas nepieciešams?!
P.S. Un jaunieši jau nu nesēž oho. Tikai savos feisbukos utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu