Attiecības - vai Tu varētu piedot partnerim krāpšanu? Cik reizes?

Šodien ielogojoties oho saņēmu šādu jautājumu.Redzēju ka tas te ir viens no standarta jautājumiem.Man viņš liekas muļķīgs.Kā tas ir cik reizes var piedot?Tātad 1 reizi var bet divas vairs nē.Vai nu 10 droši ,bet nu 11 nepiedošu!:D Manā skatījumā vai nu nepiedod nevienu.Bet ja piedod vienu tad jau otru trešo un vēl kādu 33 tak arī var piedot?Kā domājat tad cik reizes var piedot krāpšanu?

Mailija  Nu man viena ir līdz vērtīga 100 un 100 ir līdzvērtīga vienai,tas nozīmē ja bija vienu reizi tad pārējās 99 mani vairs nekrata,jo es tāpat vairs nespētu turpināt attiecības.

Bet attiecibas nevsjag uzskatit otru par savu ipašumu un jasaprot- tam otram ari ir velmes un sava izvele un mulkigi par to pardzivot,stresot,aizliegt. C) vīriešiem un arī sievietēm ar tādiem uzskatiem kā garinsh27 vispār neietektu veidot kādas nopietnas attiecības,lai dzīvo vieni un nebūs tad neviena "īpašums",bet vismaz izvairīsies no kāda čakarēšanas.

Torpedo  Jā, no kometāriem redzams, ka NEVIENA sieviete nav gatava piedot savam vīrietim pat 1 krāpšanas gadījumu. Vīriešiem tieši otrādi - nepatīkami, bet nekas fatāls, ja vien tas nekļūst par ieradumu. Nez kā to visu skaidrotu VR, kāpēc šajā jautājumā starp dzimumiem ir tik liela atšķirība viena un tā paša notikuma uztverē?

draboss  Torpedo, viņas jau var teikt ko grib, reāli viņam tāpat nav to vīriešu kam piedot vai nē. Nav grūti "pasūtīt to kā nav :)

InJanis  Tautiesi !!!!!!!!

VirelTautiesi, tas ta domats.................

Ira, ira daudz grutak tiem sieviskiem neka mums.
Daudz gruitak vinam ir atrast kauc cik sev pienemamu vireli ar kuru kopa dalit galdu, gultu, izklaides.

Kas ta mums "S to nam kabanam, nazratsa, podrats, i v grjazi povaljatsa ´;-)))))

Tulkojot, Kas mums kuiljiem, piedzerties, izzkauties, ij dublos pavartities ;-))))))

Torpedo  draboss, kā dziedāja savulaik "Čikāgas piecīši": "Katram kāja slīd.." Neviens mēs neesam ideāli, visi kļūdāmies. Iedomājies, ja par ielas šķēršonu pie sarkanā uzreiz būtu kā sods nošaušana. Bet nu sieviec laikam iedomājas, ka viņu dzīvē visam jābūt ideālam, arī viņu vīrietis visu mūžu nodzīvos dzīvi bez kļūdām. Es tiešām nesaprotu šādu viņu parspīlētu nepragmatisku reakciju, ka viņš tur vienreiz pieķerts nobrucinoties citā caurumā, ne viņas. Ir īpaši ņemot vērā, ka pašas jau pēc definīcijas ir poligāmas. Nezinu, moška tā kāda kolektīva modes pozīcija, ka šādi jāreaģē, lai "neizkristu no dzimuma kopējas lomas vai modes tendencēm". Vai tak sakars ar mūžveco jautājumu un sacensību: "Spogulīt, spogulīt, kura ir visskaistākā?" ?

Kurts69  Nav ko neapmierinātu vīrieti laist no mājas ārā, tad arī nelaidīs pa kreisi...

eli123  Kurts69 tu gribi teikt, ka tikai sekss ietekmē vai vīrietis laidīs pa kreisi vai nē? 😁
Ir daudzi citi faktori, kas pietrūkst vīrietim attiecībās, tāpat kā sievietei.

Kurts69  tikai sekss nē, bet risku samazināt tā var gan:)

InJanis  Tautiete Eli123 !!!

Ko jus te nematies , seks, keks, velreiz seks !!!!!
Man domat saja sadala runa iet par dzilam, jutu pilnam, attiecibam, kad otra puse nodod savstarpejus idialus, piem no nacionalradikalisma idejam, sak sekot kaux kadam komunistiskam .........

Kads te vel seks ?????

Vai attiecibas paastav tikai seks ?????, a kur vis parejais ?

raima  Piedevu, bet abi neaizmirsām. Turpmākajām attiecībām krāpšana drīzāk nāca par labu :D Esmu diezgan pārliecināta, ka tā bija 1.un vienīgā reize.
Uzskatu, ka pie krāpšanas vainīgi ir arī ragneši.

Edgars37  12:00

...Drabos, ja mani atmina nevil, tad tev kadu laiku apakal bija attiecibas, vai tas ir cauri?

baluba  Piedotu nepiedotu ........ ja cilvēks svarīgs meklētu cēloņus aiz ko tas tā, un risinātu problēmu ja vēlētos palikt kopā, un nevēlētos lai tas atkārtojas. Neviens nav ideāls.....
Visvieglāk jau tik brēkt un pašķirties.

garinsh207  Mailija
Pirmkart,attiecibas nevar izveidot- tas ir vai nav un to kvalitate atkariga no iesaiatito kvalitates.
Un tagad Mailija- paanalize- nerunasim par materialo lidzeklu izkrapšanu- ta ir krapšana.
Bet padomā,kur ir krapśana,ja otrs pargul,bućojas ar citu? Ko Tu zaudē? Zaudē tikai SAVU komfortu,zaudē SAVU iluziju,ka otrs ir Tavs ipašums,zaudē SAVU iedomu,ka otrs daris to,ko Tu velies.
Butibā,tie kuri otra izveli uzskata par krapšanu,vnk pardzivo par sevim,par savu zaudeto dveseles komfortu,strunts par to otru..
Butibā sametušies kopá divi egoisti - vuens nerekinas ar otra dveseles komfortu,otrs to citu uztver ká lidzekli savam dveseles komfortam

InJanis  Kada Tur vel krapsana.................

Man vis ir vienkarsi.............

Ja ir kauc kadas kopabusanas attiecibas...........tad sievietei ir jazver man absoluta uzticiba ( tas notiek, pasaprotami, bez jebkada dokumenta parakstisanas )

Tapat es zveru ari vinai absolutu uzticibu ( tas ir ta ka passaprotami )

Bet ja ir sievietei citas domas, galva, un kajstarpe, tad pa retam var piekopt retu tiksanas attiecibas...........kas butiba man neinterese.

To taks redz uz reiz, kas tev par putninu stav prieksa,javeic ir interesejosas personas parbaude, jaaptauja citi kas ir pabijusi vinja ieksa 9 tiesaja nozime )

Koroce.. kada vel tur v p.... krapsana

Vai nju ir vai nava.

garinsh207  Mailija,ar uzticibas pieorasišanu nekas lidzets nebus,jo vairak par to stresosi jo vaurak tiksi krapta.
Lidzigs pievelk lidzigu un dara lidzigi- viens baidas zaudet savu komfortu,otrs negrib but komforta lidzeklis- tapec stress,pardzivojumi,krapšana.

Labakas lietas notiek brivi un nepiespiesti,ar milestibu un cienu,neviens nevienu netur,bet nav vajadzibas ,,,krapt,, jo saprot- labak nebus

Aldis211  Sāc pati arī krāpt,varbūt iepatiksies,ja nē -būsiet kviti :)

Piparkuka  Kad ir jūtas, tas nav aktuāli. Jo abi ir viens otram un- neviens cits vienkārši nebūs tas. Galvenokārt tas ir garīgais sakars, saikne. Kuru nav jēgas pārkāpt, jo citi neinteresē- citiem taču nav tāda domāšana, kā tam, tavējam!
Vēl ir tā, ka sekss un mīlestība - tās ir 2 dažādas lietas. Tām nav sakara. Tāpēc dažiem šķiet, ka var mīlēt 5 vienlaicīgi. Tikai tā nav mīlēšana, tikai drusku un uz to periodu patika:)
Tā ka. Vai nu tas ir tavējais un jautājumi nerodas. Vai nu tas ir "garāmgājējs", uz laiku.

Eurika  Piedot ko tādu...un vēl turpināt attiecības ir muļķīgi ! Kāpēc būt kopā ar vīrieti kurš tevi nemīl ? Pie tam vēl bezatbildīgu,vāju un amorālu.
Dzīvo tikai vienu reizi tad tā lai esi laimīga nevis mocīties , ciest ar nemīlošu vīru.

av2  drossivien jau , ka pa lielam, nee, ne reizi. Bet dziive ir dziive, un situaacijas ir visaadas. Un neviena nav pareizaa, vieniigaa. Un zinu cilvekus, kas piedod viens otram, un dziivo laimiigi. Ir cilveeki , kas ir lloti , lloti kaisliigi , ir kas ir sskkirti gadiem dazaadu apstakllu spiesti utt
Taapeec ne es, ne te kaads buus tas, kurss bus tas pareizais ssitjaa jautaajumaa. Katram sava paarleiciiba, prssiibas pret otru utt.

garinsh207  Piedot un turpinat kopābušanu ja krapj ir mulkigi....hmmm,drizak mulkis ir tas,kurš to krapeju sametas kopā,ja jau tā krapšana tik loti nepatik

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu