Attiecības - vai Tu varētu piedot partnerim krāpšanu? Cik reizes?

Šodien ielogojoties oho saņēmu šādu jautājumu.Redzēju ka tas te ir viens no standarta jautājumiem.Man viņš liekas muļķīgs.Kā tas ir cik reizes var piedot?Tātad 1 reizi var bet divas vairs nē.Vai nu 10 droši ,bet nu 11 nepiedošu!:D Manā skatījumā vai nu nepiedod nevienu.Bet ja piedod vienu tad jau otru trešo un vēl kādu 33 tak arī var piedot?Kā domājat tad cik reizes var piedot krāpšanu?

Epifanija  es domāju, ka nogalināt var tikai vienu reizi, pēc tam ir vienalga, cik lodes vai dūrienus tu saņem savā ķermenī..

Rondijs  3 reizes, piedot. Nu un ceturtajā jau tad skatās.. :)

Labrador  Oho pasazhiere piedotu viirietim , kursh , gjimenes labklaajias celshanai , ne tikai kraapj , bet arii zog , bet par lielaaku summu gatavs izdariit slepkaviibu ?

raima  Labrador, tak piedod tai sievietei, kas Tev nodarījusi gauži. Atlaid. Sievietes dažādas, Vīrieši dažādi... It kā esi sakarīgs Vīrietis, bet visu laiku mal vienu un to pašu par materiālo. Piedod, atlaid un pašam kļūs vieglāk. Bija un izbija.

Edgars37  01:15

Labrador;), aizbrauc uz arzemem pastradat, sapelnisi piki, atbrauksi uz LV, paradisi bijusajai zuksni;D, apragosi to tevinu, kas tev celu parskreja un sirds bus miera;), dari, neidi;).

Anita73  Piedot vienreiz to var... tā ļoti nosacīti. Var turpināt dzīvot, otram nekad neatgādinot, vispār nekad nepieminot notikušo, bet grūti pateikt, kā būs ar uzticēšanos, jo aizmirst tik ātri nez´, vai iespējams. Viss atkarīgs no pašiem. Jāpaiet ilgākam laikam, lai varētu šo faktu "sagremot", un vēl kas - ir ļoti jāmīl. Otrreiz gan bez variantiem. Arī sevi jāmīl.

bika  Ja tam, kas krāpj, sānsolis ir tik svarīgs, tad nepiedotu.
Ja sānsolis ir jau ierasta lieta, tad par ko ir runa?
Manu prāt, te iedalās cilvēki divās grupās:
vieni ir uzticīgi,
otriem ir tāds dzīves gājums.
Vai to var pieņemt un ar to samierināties?
Jālemj katram individuāli.

Susure  Manuprāt, kamēr pats to neesi piedzīvojis nezini vai vari, vai nē. Viss atkarīgs no otra cilvēka un krāpšanas apstākļiem, motivācijas.

Torpedo  dikti jau nu te te sievietC sacerējušās, ka tas ir kkāds mīlestības rādītājs, ja vīrietis nekrāpj un otrādi - ka tik ne arī :D Domāju, ka ar laiku krāpj vismaz kādas 3/4, tik netiek pieķerti. Pārējiem vnk nav ar ko vai ir par slinkiem vai kompleksainiem, lai sameklētu. Bet domās gan jau ka krāpj tuvu 100%, nu, skatoties porņukus un tādas lietas

bika  Sapratu.

Uzticīgu nav un nebūs.
Visi sapnīši drumstalās.
/raud spilvenā/

Labrador  Ja es pēkšņi sadomātu pārtraukt braukt jūrā un kaut kādā neticamā kārtā izveidotu attiecības ar Latvijas sievieti un sāktu zagt, krāpt, melot, shemot, cerams, ka šī sieviete to piedotu un atbalstītu. Piedotu arī tiesnese un prokurore, ja es savu rīcību definētu, kā rūpes par ģimeni.

Susure  Torpedo, vienreiz piedotu 100%, bet būtu daudz jautājumi par apstākļiem, motivāciju, sarunu par to kā līdz tam nonākts un kas jāmaina pašlaik attiecībās, ko mēs abi no šīs situācijas esam iemācījušies, kādas sekas ir vai nav. Ja krāpšanas rezultātā tiktu aplipināta ar STS, kas ievazāta no gadījuma sakara vai mīļākās, par jebkādu attiecību saglabāšanu nevarētu būt ne runas.
Piedotu jebkurā gadījumā vienmēr, cits jautājums cik daudz laika un upuru tas prasītu. Neesmu ļaunatminīga un neapgrūtinu sevi naidu, atriebību. Piedot automātiski nenozīmē saglabāt attiecības.

Rudzupuke1985  Piedot vajag, bet taadu cilveeku vajag laizt, lai iet...

Torpedo  ak, šie aizkustinoši mīļie jaunie un smukiem ģīmīšiem pusanalfabētiņi .. :D Nu, kas jūs jems? Ja nu vienīgi tādi paši, un bērniņi arī būs skaisti pusanalfabētiņi .. bet lai nu lai - ka tik smuki sapucējas un labi izskatās .. :)
Susure, piedotu 1 reizi no pieķeršanas brīža? Mani tu, varbūt, pirmos 10 gadus nemaz nepieķertu - es esmu pulka detektīvus lasījis un zinu teorijas, kā neatstāt pēdas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu