Lielisks veids kā pavadīt atvaļinājumu - iestāties zemessardzē?

Sieviešu esamība grupā uzlabojot konkrētās grupas kaujas spējas. Esot ļoti interesanti, pat tā ka mājās pēc tam negriboties braukt. Ko sakat? Varbūt tiešām iestāties zemessargos?

neko  Aha, onkuļu bars kas mēģina iepatikties sievietei parasti ir pats disciplinētākais, atbildīgākais un izceļas ar ļoti nosvērtiem un pārdomātiem lēmumiem:)

fargo  jā, to tikai viņiem vajag, kā atvaļinājumos pienākušus atpalicējus. tas it īpaši uzlabo kaujas spējas. protams. kā savādāk.
ikviens autsaiders tādai pārgājiena grupai ir neizbēgama problēma.
ja to darītu regulāri, zinātu, ka neradītu citiem problēmas, tad... varbūt.
bet sievietēm karā darīt nav ko. nervu sistēma tam ir nederīga. nerunajot par fizisko.

av2  saderam, Tev aatri vien viss tur buutu....mission impossible.

garinsh207  Kā sanitares meitenes panems dienestā,pat regularā armijā un gana labu algu maksas

Tessa  neviens tevi nenjems zemessardze tikai uz atvaljinajuma laiku.
klosteris ne klosteris, bet dazhiem tiesham tur vajadzetu pabut, lai galvu sakartotu.
domaju, ka ciinju biedriem jau otras dienas vakara saks sapet zobi no solvitas žvaksteshanas par tenkam un dzeltenajam zinjam, klat naks bonusi par knaušiem teltii un tulznam visos miikstumos un treshaja diena blondiine dabus savakt savas parpalas un doties uz majinjam.

Ezjule  Man radinieks aktīvi z-sardzē darbojas.
He... Gribētu realitātē redzēt tās jaunkundzes ar 30-40kg uzkabi kamiešos ilgtermiņa mācībās.

AGATE9  Baumas laikam gan nebūs, vakar pat speciāli izlasīju visu info par zemessardzi. Tikai neatradu kādu norādi uz vecuma ierobežojumiem. Tikai uz vienu nedēļu gan laikam nebūs, bet nedēļas nogales gan.Bet ja to sāk, tad regulāri jāpiedalās visās aktivitātēs.
Šim pasākumam esmu jau par vecu un nesportiska, tādu slodzi nepavilktu.

Geisha  Manā skatījumā sievietei vairāk piedien balles kleita nevis armijas tērps.
Tā taču vīru darīšana dragāt pa dubļiem, spēka, izturības un gudrības pārbaude, treniņš.
Sieviete tomēr labāk izskatās uz terases flaneļa krekliņā ar kafijas krūzīti tāda nedaudz saburzīta, bet apmierināta.

Dr_Zorge  Kaut kur esmu dzirdējis ka sievietēm armijā esot problēmas ar komandu - gulties.Nepareizi izpildot...

LaskovijMerzavec  Dr_Zorge ... tādēļ jau armijā ir vajadzīgi gadi, lai vīrieši iemācītos pareizi izpildīt tādas komandas, kā - celties, stāties,līdzināties utt..

engeliteS  Zemessardzē var iestāties līdz 55 gadu vecumam un par piedalīšanos mācības maksā (ap 30EUR dienā). Man ir viena paziņa sieviete (ap 50) , kura iestājās un viņai patīk. Mācības parasti ir sestdienās, svētdienās, tā kā var pat apvienot ar pamatdarbu (ir arī garās mācības ap 1 nedēļu). Fiziskā slodze nav tāda kā armijā, normatīvi , lai iestātos salīdzinoši viegli. Bet nu ir jāstaigā ar smagām mugursomām, jāšauj un jāskrien, bet tā slodze nav ne tuvu tāda kā armijā. Vīriešu tur ir daudz dažāda vecuma, tas gan.

Epifanija  tas ir kā, ieliks tevi ratos pulkam priekšā, norādot virzienu uz kuru pusi skriet ar kaujas saucieniem, nu tā kā ēzelim burkānu, lai tas nespītējās un iet pa apli?

Pillerina  Redzēju sapulcējušos zemessargus vienreiz uz ielas. Pīpē, paspļaudās, nomet končikus, sievietes ar tādiem vaigiem, īpaši apakšējiem.
Nu nezinu, varbūt nepaveicās ieraudzīt īsto kontingentu toreiz...

olita112  Un kam tā zemessardze vajadzīga?
Aizstāvēs mani, tevi? No kā? Kad un kur?
Nujā, nujā -struktūra , kura dzīvo uz haļavu. Tāpēc jau man atvelk nodokļos trešo daļu algas.Un tantes ar vēl tiek piespēlētas uz atvaļinājuma rēķina)))

olita112  Es nodokļus gribu tērēt normālām akcijām(jā, arī ātrai palīdzībai, arī bērniem, arī veciem cilvēkiem) šitas fufels nav vajadzīgs nevienam...NEVIENAM.

Kurts69  cik zinu, tad tas pamatā viss notiek brīvdienās. To jāņem vērā pirms stāties. Kopumā labs variants lai izkustētos, kaut ko prātīgu apgūtu, mazliet paskatītos uz ierasto dzīvi no malas un iespējams arī sapazītos ar foršiem cilvēkiem, jo kopīgi pārvarētas grūtības ļauj atrast labus draugus.
Tāpat kā atšķiras studiju vai skolas draugi no treniņu laikā iegūtajiem. Tāda vismaz mana pieredze.
Meitenēm armija iespējams nav pats nepieciešamākais, bet čalim vismaz pāris mēneši ir reāli vajadzīgi. iegūs kaut nelielu rūdījumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu