Lielisks veids kā pavadīt atvaļinājumu - iestāties zemessardzē?

Sieviešu esamība grupā uzlabojot konkrētās grupas kaujas spējas. Esot ļoti interesanti, pat tā ka mājās pēc tam negriboties braukt. Ko sakat? Varbūt tiešām iestāties zemessargos?

olita112  .JĀĀĀ, JĀĀĀ))))..es karu esmu aizmirsusi...piii-pat neatceros))))

Torpedo  man domāt, ka no soltitas vislielākais ieguvums valsts aizsardzībai būtu, ja viņu kkā izdotos iefiltrēt Krievijas armijā. Tad viņa tur varētu staigāt ar sarkanu pupturi un dezorganizēt visu to lietu, kad krieviņi tik vairāk par trāšanos domātu, kā par karošanu :D

olita112  sarkans pupturs stāv pāri visam)))

Geisha  Solvitiņ, iespējams ka jau zini, ka Gaiļezera bērnu slimnīcu jau atdeva NATO spēkiem. Tur būšot NATO karavīriem relaksācijas komplekss. Pataigājies tajā pusē un izbaudi sauli.

Liga2  Solvita tu man skiet esi parskatijusies kara filmas. var jau gudri runat par patriotismu, un kaujas taktikam.tikkai man skiet ka jebkurs kurs ir nonacis kara zona doma par passaglabasanos nevis par patriotiskam jutam. nedod dievs piedzivot kara darbibu. nekad neaizmirsisu to pretigo sajutu 91 gada kad vareja dzirdet lodes svilpojam aiz logiem.

fargo  "tikkai man skiet ka jebkurs kurs ir nonacis kara zona doma par passaglabasanos nevis par patriotiskam jutam."
nepareizi šķiet.

Liga2  ja kara butu piedalijusies tikkai krievi iespejams vini pakastu to karu. diemzel mes to ta ari nekad neuzzinasim ka butu ja butu. cilveks ir apbrinojama butne jo stressa situacija vins rikojas dazadi un tu vari but ieprieks trenets dazados kursos diemzel cilveka prats un adrenalins dara savu. iemacies pienemt savadaku viedokli bez savas agresijas.
fargo iespejams ka kludos par passaglabasanos instiktu, godigi pateiksu nevelos uzzinat ka ir tad kad notiek kars un kadas sajutas tas mani modinas.domaju ka lielaka dala viriesu uztver kara darbibu savadak un esmu 100 % parliecinata ka Latvijas viriesi ies aiztavet savu valsti patriotisku jutu vaditi. sievietes velas pasargat savus bernus, sevi un vairak doma par passaglabasanos ta daba tas ir iekartots.

Edgars37  14:00
...Solvitas, musu armija un zemessardze ir tada ka briva laika pavadisanas kopa, tiem, kam patik karinu uzspelet smilsukaste un ne vairak. Pietiek ar kadiem 20 tankiem un 10 tos atbalstosiem helikopteriem, lai visi butu krumos un neviens neuzdrosinatos galvu izbazt😃, nemaz nerunajot, ja uz galvas uzgaztos desanta divizija, jeb laipnie, zalie cilvecini😃.

Geisha  Solvitiņ, aizej vēsā dušiņā atvēsinies. Nav svarīgi tie ir NATO vai kā senāk PSRS bruņotie spēki. Nav labi. Labāk mūsu bāleliņi nevis svešzemju kareivji. Ja jau Tev tie rekrūši tik ļoti patīk tad viņi mēdz sauļoties arī Langstiņos (vienkārši info). Es labāk redzu viņus ejam nevis nākam. Kaut kā man pat vairs maizīti negribas tajā Mežciema RIMčikā pirkt. Nogribējušie ērzeļu ir bīstami. Bez tam viņiem no mājām draugi sūta narkas. Lai nu Tev veicas! Varbūt kāds ērzelis būs Tavs vergs.

fargo  14:12

kad biju rietumukrainā, satiku visādus cilvēkus. arī brīvprātīgos. tie brauc ar krievu cīnīties pārliecības dēļ. un tur viss ir pa īstam. smagā artilērija, snaiperi un blindāžas.
tas pats ar regulāro armiju, navy seals un līdzīgām vienībām citās valstīs.

kas attiecas uz zs, vai tā vajadzīga? jā, bet visam ir jabūt nopietni, nevis šuri-muri. un es nezinu, kā ir šobrīd. nevaru spriest, tāpēc. bet armija ir vajadzīga katrai sevi cienošai nācijai. un tā patiesi ir aksioma - nemaksāsi savam zaldātam, maksāsi svešam. daudz! dārgāk.

pasaule ir pārāk nemierīga vieta un divas mierā dzīvojušas paaudzes, kā rezams, ir pietiekami, lai izdzīvošanas nervs praktiski pazustu veselām tautām. sanāk, ka pārticīga dzīve tiešām spēj deģenerēt. ka tikai lai nebūtu neatgriezeniski.

par autores ideju. ja viņa ir sagatavota, tad vismaz nebūs par nastu citiem. bet vispār, zs tiešām nav jābūt svētdienas komēdijai haki krāsās. ja tam visam pieiet nopietni - ok, ja ne, tad lai izklaidējas ne par valsts(sabiedrības) naudu.

Edgars37  Rezumejot-ka iepazisanas klubins un briva laika pavadisanas vieta ZS tiesam der, ta ka stajies vien drosi ieksa, nekas launs nenotiks👍😃. Paskraidisiet pa mezu, pabarosiet odus, kadu erciti a pie reizes😃, pacepsiet desinas, ierausiet no flazkas, uzdziedasiet, pasausiet merkos👍😃! Visada pierezes noder, varesi ari draudzenem pastastit, ta ka uz prieksu👍😃!

anis  Pieņemu,ka cilvēks nav īsti noformulējis savu domu! Iestāties uz mēnesi-nopietnā organizācijā tas būs pārrunu,pārbaužu laiks.Manuprāt svētīga būtu 100% iedzīvotāju dalība... Nav Latvijā pārdomātas patriotiskās audzināšanas un jā-pārticīgā dzīvē cilvēks izlaižas. Ar valdības un bruņoto spēku lamāšanu nekas labāks netiek. Ja kāda kataklizma-kur glābēji,man pienākas...
Zemessardzē varētu gūt atbildes uz daudziem jautājumiem,nerunājot par fizisko savākšanos.

elsa  Autorei tur nav ko darīt! Ja nedēļām jādzīvo mežā lielā karstumā, cilvēki mēdz svīst. Tas nozīmē smaku. Un guļot kopā vienā teltī ar veču baru no tā izvairīties nav iespējams.
/ieliek Gunitas komentam 10+)
Tikai diezgan tups cilvis var izdomāt, ka ir tik neatvairāma, ka kāds karot gribētājs pievērsīs viņai nedalītu uzmanību. Lieki piebilst, ka kara gadījumā tie, kas iestājušies zemessardzē, tiks pirmie uz frontes līniju. Un to, ka ienaidnieks pirmās nošauj tieši karotājas sievietes, lai ar savu maucisko uzvedību nenovērš saviem kaujiniekiem uzmanību, laikam nav pat vērts stāstīt.
Stāšanās zemessardzē tomēr ir patriotistika padarīšana, nevis iet meklēties.
p.s. kā es to visu zinu? Esmu ļoti aktīvs zemessargs kopš tās dibināšanas dienas. Bet man nekad nav ienācis prātā, ka es ar savu klātbūtni varētu "kaut kādā" veidā uzlabot karotāju kaujas spējas. Ja vien tik, cik manos amata pienākumos ietilpst apmācības procesu nodrošināšana.
Šis , pēc izklaides kliedzošais topiks kārtējo reizi norāda autores dziņas, kaut viņa tās cenšās kliedzoši noslēpt zem tikumīgiem tekstiem.

Geisha  Tas bija kādā 1984. gadā. Uznāca patriotiskās jūtas. Gandrīz aizgājām uz kara komisariātu, lai brauktu karot ar dušmaņiem uz Afganistānu. Iespējams kādā bāleliņā neieķēros, ka tomēr neaizgāju, bet krievu meituškas aizgāja gan. Uzrāvās uz kaut kādu jefreiteru kurš viņām sadeva ar celi pa dupsi un iztrieca āra no kara komisariāta. Šausmīgi sašutušas meičas bija par to jefreitora izgājienu. Gan jau vēlāk viņam 100 reizes kluso paldies teica, ka neaizsūtīja uz Afganistānu paskraidīt pa kalniem.

Edgars37  15:59
...nu ta ta patriotiski pastasti mums, kas tads LV ZS ir brunojuma, lai tiktu gala ar krievu MCTA rotu...tiri intereses pec😃! MCTA ir smagas pasgajejhaubices😃

Virgo  Izlasīju - "esmu bijusi arī expedīcijā uz mēnesi"..... nu tas skan lepni !!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu