Tiesības vadīt auto un automašīna

Cik svarīgi vīrietim, kā potenciālajam attiecību partnerim, būtu autovadītāja apliecība un arī pati automašīnas esamība? Vai jau randiņošanas laikā tam ir būtiska nozīme?

Jurijs55  Ar auto saistītājs, ap auto grožamajs kapitals sastāda miljardu triljardus pasualē. Palīdziet miljarderiem paliktu par triljarderiem, piesātiniet zemes atmosfēru ar CO2 tā lai maz maz bērniem vairs nebūtu ar ko elpot ! Nēņemiet par piemēru Holandi vai Dāniju, ņēmiet ASV !

EIZHENIJA_FINKA  Ir arī elektromobīļi, ja tik ļoti rūp ekoloģija.

Aukstums  jurijam55 laikam visa dzīve tikai ar un ap Rīgu, tā kā cita Latvija nemaz neeksistētu...un tur, ārpus Rīgas cilvēki nedzīvo... kāda tumsonība...aiaiaiaiii...

janisb  Auto ir "brīvības" garants, pat j atmet pārtikas un sadzīves preču transportēšanu, un reducējas uz aktīvo atpūtu - aizbraukt uz kalnu ar sabiedrisko - uzņemot Siguldas pilsētnieku praktiski neiespējami, aizbrauk ar veļukiem pabraukāties apgabalā ārpus vilcienu regulārās satiksmes - praktiski neispējami, par laivošanu ārpus Gaujas ar var aizmirst. Palidot ar paraplānu neiespējami, pat ja grib orientēties, jāmeklē kāds ar auto, kas aizvedīs līdz startam...

EIZHENIJA_FINKA  Janib, papildināšu - un kāda cope bez auto? Ceļojumā teltii uz veļļuka stutēs, vai?
Vecis ar sabiedrisko ir kā suns pie ķēdes.

preilene  Jurijs55, manuprāt, Tev vienkārši jāatslābst un jāizdomā, kā pašam naudu nopelnīt, nevis jāuztraucās, cik nepareizi citi to dara ;). Tā nu šai pasaulē iekārtots- viens pelna, citi tērē. Svarīgi, lai katram ir sava lieta, ar ko nopelnīt ;).

janisb  =>EIZHENIJA_FINKA lai arī cope riebjas (man patīk aktīvas darbības nevis gaidīt kamēr kāda muļķa zivs pieķersies, piemēram zemūdens medības), braukājot ar veļuku daudz copmaņu redzēts, tāpēc ar veļuku ir pilnīgi pietiekami šai nodarbei. Veļukam ir tāda fīča kā somas un bagāžnieks, nav problēmu uz 2..3 dienām vajadzīgo paņemt līdz, tiesa viesu māja ar pirtiņu protams labāka izvēle nakšņošanai braucot ar velo...

nedolce_negabana  Ir jābūt. Man patīk braukt ar mašīnu, bet visu laiku tikai pašai braukt pie stūres... Nu nezinu, kkā aizdomīgi, ja vīrietim nav tiesību:)

Piparkuka  Jā, ļoti svarīgi. Ja ir izvēle, tiešām dodu priekšroku tam, kuram ir tiesības. Pats auto nebūtu tik svarīgs, taču arī- svarīgs.
Visu laiku kādu vizināt- var jau, taču tas nav pats interesantākais:)

Paula6  Autovadītāja apliecība vīrietim ir svarīga, jo tā ir vienkārši šodienas dzīves mepieciešamība...

kaspis1982  Par kādām tiesībām še runa? Tiesībām dzīvot,mirt,vairoties? :D :D :D
Un "mašīnas", šujmašīnas,frēzmašīnas,adāmmašīnas... :D :D
Bet ja atkāpjās no šīs tēmas,tad tiešām kā jau minēja iepriekš,autodarasti ir ļoti ērta grupa no kuras slaukt VISU piķi! Slauc visi,valsts,pašvaldības,servisi,parkingi,zaglēni,sodi,visi arī es! :D
Vobšem,nabagi faktiski strādā,sēž sastrēgumos,lai nokļūtu uz darbu,kurā nopelnītu lai maksātu līzingu tačkai,lai varētu "neatkarīgi,un brīvi"korķīšos sēdēt! ... Ā,un jā,kādreiz jau drusciņ izrauties kur no nebeidzamajiem darbiem ārpus pilsētas! :)
(ja kas,ir ir apliecība! Nav nodzerta! )
(Un man arī šķiet dīvaini,ja džekam nav tās apliecības...)

kvarts  Zemākās škiras cilvēkiem auto un vadītāja apliecība ir svarīga, pārējiem pilnīgi vienaldzīga....

LaskovijMerzavec  Pamēģiniet kautvai pāris bērnus izvadāt ar sabiedrisko transportu no-uz-skolu-pulciņiem utt..

Ikdienas režīmā...

/...nedaudz ir jau ar galvu arī jādomā.../

Edgars37  ...nu bet tiesi tapec, ja auto vajag ikdienai, to iegadajas, ja nevajag - neiegadajas;).

C_hloe  :D
elektromobīlis neko daudz un tālu nevelk
mums ir gana slikta infrastuktūra, sabiedriskais dārgs, staigā reti, marsruti... nu tādi, nevisai
rīgā ar mašīnu arī ir dārgi, bet no viena rīgas gala uz otru daudz ērtāk kā ar sabtranu
taču - ir vēl tada nieka nianse - latvija, lauki, turisms, ar mašinu - samet visu iekša un piektdienas vakarā/sestdienas rīta aizšuj pie kaimiņiem
Tu esi mobils, dzīvs un brīvs :)
Ja vari to atļauties un neskaiti, cik kapeikas izlietosi benzīnā.
A no mašīnas markām - vislabākā ir Darba mašīna
Tiesību nokārtošana un iegūšana liecina ari par o, ka cilvēks uz kko vairāk tiecas ka darba dienas rītos iesēsties puspilna vai pārpildītā sabtranā un uzlāpītie ar kārtējo aliņu.
Ok, ir kaut kādas veselības problēmas, dēļ kurām, iespējams, nevar nokārtot tiesības, bet tas laikam ir bik cits stāsts.

Susure  Sīči paši ar sabiedrisko uz pulciņiem nevar aizbraukt? Vai tagad visi aiz rociņas jāved?

LaskovijMerzavec  Susure... 6-10 gadīgi, paši???

/... ja vajag - var būt zemākās šķiras cilvēks, nekā galīgi stulbs.../

C_hloe  23:04
nevar gan.
līdz zināmam vecumam

Labrador  Man atpūtai, izklaide un arī ikdienai ir daži cienījama vecuma, taču labi saglabāti un pēc daudzu domām visai smuki auto, īpaši Bitsumisi 3000. Taču sievietes, uzzinot auto patieso izbrakjee ja, jo auto jābūt jaunākām, vēlams, audi avant vai passakj, sudrabkrasa, ar dīzeļdzinēju. Saņēmu arī kritiku par pārošanās sensoru trūkumu, zināmām neērtībām, kā arī mūžīgais jautājums - ar tādām taču neviens nebrauc, ko draudzenes, kolēģes padomās, ja ieraudzīs!? Vienam zināmām jaunam vīrietim iepazīšanās šķērslis izrādījās viņa 70-to gadu Cadillac, kabrioleta ar 8-litru motoru.

Piparkuka  Kam gan var patikt sudrabkrāsa un vēl dīzelis, mūsdienās?!.... un audi:( užas:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu