Tiesības vadīt auto un automašīna

Cik svarīgi vīrietim, kā potenciālajam attiecību partnerim, būtu autovadītāja apliecība un arī pati automašīnas esamība? Vai jau randiņošanas laikā tam ir būtiska nozīme?

neratni_stasti  Tā kā es protu braukt ar auto, man ir svarīgi, lai vīrietis arī prot braukt ar auto. Tas gan nenozīmē, ka jābūt ir apliecībai un mašīnai, jo apliecība rāda tikai to, ka šis indivīds savulaik ir pietiekami sasparojies, lai izietu cauri formālajam eksāmenu ciklam un savlaicīgi ir gājis apliecību atjaunot, par prasmēm apliecība liecina tikai tā - so, so (gana daudz uz ielām visādu mūlāpu ar stāžu, kas par katru cenu grib taisīt kreiso pagriezienu tur, kur tas nav atļauC).

Geisha  Kāpēc vīrietim nav tiesības? Nodzēra? Nevar iziet narkologu? Uzskaitē pie psihiatra? Tiesības tas tomēr ir pozitīvs rādītājs.

raima  Ir svarīgi, lai Vīrietim būtu autovadītāja apliecība, jo tās esamība liecina, ka ar galvu draudzējas, dzērumā nebrauc.
Mašīnas esamība vai marka neinteresē.

Savā laikā uzjautrināja kungu atbildes, ka pēc 8 mēnešiem, 2 gadiem, 4 gadiem būs autovadītāja apliecība...
Gadījās arī, ka sāka stāstīt par savu auto (tilpumi, ērtības, vecums utt.), bet no uzdotā jautājuma izvairījās (apliecība ta bija nodzerta, braukāja bez tās).

Felde  Viennozimigi! Svariigi! Pasu auto vel var iegadaties,un marku-izveleies,ja ir velme,bet vaditaja apliecibai jaabuut! Un velams-ari auto! Ja man,kaa sievietei ir,speju to uzturet,tad liidzas velos lidzvertigu virieti! Un,ja salonaa ir virietis-es nebusu pie stures,nu-ja tas ir mans virietis! Protams ir iznnemumi,kad braucam no viesibam,vai paarguris... .:) Virieti bez auto-neizskatu! Taa tikai vel truuka,ka man jasagaida no autobusa,un javed uz majam..... Ja vien neatgriezzas no kada celojuma,slimnicas,vai kas tamlidzigs. :)

joens  Nesen acu priekšā trāpījās pētījums - pirms dažām desmitgadēm Somijā tiesības bija visiem vidusskolas beidzējiem. Šodien vairs tikai nelielam procentam un pārējie pat neplāno tās iegūt. Mēs augstākajā politiskajā līmenī taču arī gribam sevi saukt par ziemeļvalsti.

DanaL  Bonuss ir tad, ja vīrietim nav ne auto, ne tiesību. Tad mierīgi sēž blakus un nekomentē manu braukšanas stilu un nemāca pareizi braukt.

C_hloe  It kā jā, taču pueredze rāda, ka tas neko negarantē :D

elsa  Tiem, kas tupi iedomājas, ka žigulis ir kaut kas zem latiņas liekams, vēlos aizrādīt, ka ir žiguļi, kas ir laba mersedesa cenā, jo ir autentiski. Un tas ir ļoti dārgi. Un stilīgi.
Protams, ka ir nozīme. Jo vairāk cilvēkam bonusu, jo augstāk viņš kotējas. Ne tikai randiņu, bet arī socializācijas un darba vidē. Bet ir daudz un dažādu slimību (ne alkoholisms) , kur vadīšana ir kontraindicēta. Tātad - ja cilvēks ir sakarīgs citās jomās, vadītāja apliecība nav obligāta.

Lenita  Tādu lielu uzticēšanos neraisa tiesību un mašīnas neesamība, nerunājot nemaz par to, ka ikdienā mašīna ir ļoti nepieciešama.

marmorakaraliene  dodu priekšroku tiem, kam pilota licence. Nekā citādi.

betijja  Vīrietis bez tiesībām nu tas gan neiet kopā.

edding  Vīrietis bez personīgā autiņa ir pusvīrietis.

Aukstums  varu izteikt tikai savu dziļi subjektīvo viedokli. Man kā autovadītājai ar 20+ stāžu , nogurdina ja pie vīrieša man vienai visu laiku jābrauc un mūsu satikšanās ir atkarīgas, kad es aizbraukšu. Tas apnīk.. ļoti apnīk.. man patīk, arī ja pie manis var atbraukt, neatkarīgi no sabiedriskā ... līdz ar to, man ir vairāk nekā ļoti būtiski vīrietis ar auto, un kurš sajēdz no auto, lai varam arī šīs tēmas apspriest...

AivarsN  Vienmēr ļoti labi iztiku bez mašīnas. Tagad reakcija vairs nav tā,lai noliktu tiesības. Bet,par cik man ir traktorista tiesības,tad iegādājos Aixam. Ļoti iepatikās,nemaz lielāku auto negribu. Arī pasažieri nav sūdzējušies. Tā ka,nav obligāti jābūt šofera tiesībām,lai brauktu ar auto.

Labrador  Ja dzīvo Rīgā, kur sastrēgumi un kosmiski dārgas stāvvietas, bez auto var iztikt. Tāpat jārēķinās ar valsts neprognozējamo nodokļu politiku. Pilnīgi iespējams, tuvākajā nākotnē vairums nevarēs atļauties maksāt nodevu, drošināt, pirkt degvielu, mazgāt, remontēt. Visumā, jo auto dārgāks un ekskluzivaks, jo lielākas iespējas būt novērtētam pirmajā randiņā.

Ilita  Tiesības nepieciešamas, mašīna arī. Kaut zinu dažus cilvēkus bez tiesībām, tomēr tas liekas nenopietni, ja vīrietim nav vadītāja apliecības.

Susure  Auto esamība un regulāra tā lietošana liecina arī par materiālo stāvokli. Vecis ar minimālo taču auto un visas no tā izrietošās izmaksas nevar pavilkt.

Jurijs55  "´Būtu kaut kā dīvaini, ja vīrietim nebūtu autovadītāja apliecības un automašīnas."´
"Tomēr tas liekas nenopietni, ja vīrietim nav vadītāja apliecības."
"Kāpēc vīrietim nav tiesības? Nodzēra? Nevar iziet narkologu? Uzskaitē pie psihiatra?"
"Vīrietis bez personīgā autiņa ir pusvīrietis."
"Virieti bez auto-neizskatu!"
"Vīrietis bez tiesībām nu tas gan neiet kopā."
Maz Rīgas ielās smirdoņa ?! Patīk tupēšana korķos pika stundās ?! Vai tiešam domājat ka totāli VISIEM jāielien tajā pilsetā obligāti uz auto ?!

EIZHENIJA_FINKA  Jā, jurij! Rittigs vecis no vecām konservu bundžām saķimerēs braucamo!

betijja  Juri,neiet runa kur jaielien vai pa kurieni jāizlien.........un ne jau tikai jābraukā pa pilsētu....
Varbūt skaties ar plašaku vērienu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu