Kuri ir vīriešu darbi?

Kuri tad tie ir?

Batiskafs  Skarlete, apbrīnoju jūsu zemo pašcieņu, ka esat tik ilgi nodzīvojusi kopā ar tirānu un izmantotāju!

Tessa  kaut kad pavisam nesen runajam ar pazinju par sho un to, visadus niekus. pastastiija, ka jazagje nost vecas abeles un jastada jaunas. jo aboli daudz, bet tadi nekadi. es saku, zapte var savariit. jo shoruden man nesanaca zapte, nebija laika, pasapnjoju. un pareizi vinjsh pateica, nu klau. es tak nevariishu zapti. tad ir jajauta, kam man sieva.
nodefineja preciizi, augstak butls apmeram to pašu pateica par majam. nav jau runa par to, ka kads kko neprot. ij prot, ij mak, bet vai vajag? ja ir otrs.

fargo  ne tikai. iedomājies, tev kurpes ir sakārtoas pēc izmēra, tavas drēbes, krekli, tīšerti, apenes, bērna lietas, viss ir salikts nevis vnk kārtībā, bet sistēmā. un vispār, tu dzīvo mājā, kura ar neredzamu roku tiek uzturēta tuvu ideālā kārtībā. tas nav tikai par ēdieniem vai drēbēm. un tas ir zvisec, kā var visu uzturēt kārtībā un tu neredzi putekļus savu atlikušo mūžu, jo tie tiek iznīcīnāti sistemātiski un racionāli, viens pēc otra. nekādas paščadas.
ot tu dzīvosi tādā mājā un tad teiksi, vai sieviete ir kalpone, vai racionālas un loģiskas sistēmas... instruments. kur visam tam spēks rodas, ej vēl pajautā.

janisb  Nav tādu vīriešu vai sieviešu darbu, ideālā darbu veic tas, kurš ir vairāk piemērots tā veikšanai...

VenBer  argo viedoklis 0 1 pats tu murgus raksti!
neviens nesaka, ka sievietes vieta ir virtuvē. bet man ir sieviete, kura virtuvē ir nekas mazāk kā virtuozs. tur ir saldumi, pašgatavoti, tur ir picas, zivju lietas, deviņpadsmit miljoni salātu, gaļa pagatavota, ka vīriecim prāts sāk jukt un buldurēt. pie visa tā, māk tādas vieglās uzkodas uzmeistarot īsā brīdi, ka... wow.
nevis vieta. talants. māka. un sieviete rada... māju. nevis celtni, bet ja vīrietim ir mājas, Viņa ir tā, kas mājas padara par mājām, vietu, kur atgriezties. kur gribas būt. kopā ar Viņu. Sievieti. nē, viņa nav kalpone, viņa ir tava nama Dieviete. bez viņas tavas mājas nav mājas, bet ala, kurā būt. es gribu mājas un daudzi citi arī. alas ne.


Fargo! Ja jau tik laba, Tev tā otra pusīte, ko tad dari šeit ?

Felde  Nu tomer jau nedaudz atsskkiras ssie darbini.... Tie gan nav ikdienas,-tos,kurss briivaks,tad arii dara. Bet,pa lielam,tomer...,kamer virs mazga vellu,sieva brauc uz servisu un tad uz tehnisko skati...... ssis man sskkiet,butu virietim jadara. Kamer esmu briiva,es to daru,un nav jau taja neka sarezzgita,bet uzskatu,tas vairak piestav virietim. Un vel,kamer virietis skatas hokki,sieviete urbj,siena caurumus,liek dibelus,lai pieliktu plauktinu... :)

Tessa  VenBer, fargo ala butls ir viskrietnakais viiriešsugas parstavis PA. par vinju vispar var neshaubiities, ka kraps dziivesbiedri vai uzmetiis kadu. ir divi šeit, ar kuriem ietu izlukos un viens no vinjiem ir butls.
butla atrashanas oho nu nekadi neietekme vinja attieksmi pret gjimeni. padoma par to. un neverte pec sevis.
:)

Edgars37  18:58

;D...nu vot pasaki, Kape viriesiem jauzdod sitik provokativi jautajumi;D;D;D!!! Par Milumu japrasa, pa Jutam, cik diza Virietiba galgala;D!!! A Tu pa prasmem, darbiem, zinasanam un citam keceribam;D;D;D!!!

Batiskafs  Ups.. Vai es pareizi sapratu, ka fargo ir vīrietis???!!!! Ne tik daudz pēc nika, cik pēc tekstiem un domu gājiena likās, ka tas tēls ir sieviete. Atvainojos!

Bet tad ir interesanti, vai fargo mīļotā sieva zina, ka viņas vīrs publicējas te?

vai17  Nesapratu,tavu jautājumu-vai viss pagalam!!!

Tessa  Batiskafs, negazies ara vel vairak, neka tu to tikko izdariiji.

Edgars37  19:30
...vispirms pasaki, va tava zina;D...atradies te Tikumibas policists;D...peeee;D;D;D

fargo  zina, katru soli. nav paroles vai epasta, kur es būtu otram liedzis pieeju. tas ir principa jautājums. bet ir arī otra puse. es arī vēlos zināt. tāpēc jau ir tā, ka gadas aizmirsti paroli un prasi sievai, klau kā tur bija?
princips ir tāds, uzticies bet zini. uzticies, bet esi lietas kursā.
ir cilveki, kuri ir ļoti atklati, bet ne visur un ne visiem. bet ja tu esi noteikta "radara" robežās, tu vnk zini.
es ļoti uzmanīgi izvēlos tos, ar kuriem vēlos būt kopā. kam uzticēties. ar ko runāt... visprivātakajā līmenī. tu nekad neredzēsi mani vibrējam ar pludmales bildēm vai tēlojot hrensviņzinko. bet arī, to ko es saku.. tu tiešām nejūti, kas nāk no cilvēka serdes?

ne_meklejumos  Smaidīga, laimīga sieviete blakus, tas vīrieša cienīgs darbs.

Batiskafs  Edgars37, man nav sievas. Un nav arī mīļotās. Esmu, kā šeit mēdz teikt - nelikvīds.

Jautājums par tā kunga sievu radās tāpēc, ka Tessa rakstīja, ka: "butla atrashanas oho nu nekadi neietekme vinja attieksmi pret gjimeni." Attiecīgi, gribu zināt, kā tas ietekmē ģimenes attieksmi, ja tā vispār ir par to informēta. Mēģinu saprast mūsdienu attiecību vērtības, jo, šķiet, ka manas ir pavisam citādākas.

Felde  19.38 lai vairak ssadi domajosu viriesu! :)

Edgars37  19:41

Nelaid mulki;D, tu vnk fargo gribeji pazemot, tapat ka te 19:14 citu;).

Piparkuka  Un kāpēc fargo saukt citādi, ja viņš sevi sauc- fargo. Tas otrs "vārds" nav patīkams, neizklausās.

Par darbiem- visus, ko nu vajag. Naglas iesist, mēbeles salikt, stangas, paklāji, arī trauki, veļa, ēdiens.
Varbūt, iedomājos- galdu klāt ne visi prot un dara. Kaut gan sulaiņi ir vīrieši. Nu tātad- visi darbi.

Un marinējot- aizgriezt vāciņus!:)

minkalove  Uzart dobīti un iesēt sēkliņu !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu