Kuri ir vīriešu darbi?

Kuri tad tie ir?

Epifanija  darbus, kā arī nedarbus, labāk darīt kopā - plecs pie pleca.. kopības sajūta vieno un iedvesmo!

solvitas  Nesen pa TV skatījos ukraiņu šovu "Maināmi ar sievām" un tā ukraiņu sieva, kura ir bāra īpašniece Ukrainā nokļuva Kambodžā nabadzīgā ģimenē. Un bija tik laimīga, gandrīz samīlējās tajā 28gadīgajā kambodžietī, jo viņš būdams parasts velorikšas vadītājs, mazgāja viņas veļu ar rokām, palīdzēja gatavot, vadāja ekskursijās un bija vnk mīļš. Tā ukrainiete tā atplauka viņam blakus pat atzinās, ka aizmirsuši cik viņai gadu un viņai šķietot, ka tikpat cik tam jaunajam vīram _28. Bet kambodžietī bija šokā no sava ukraiņu vīra, jo viņš bija augstprātīgs, slinks un rupjš. Un lai arī viņa atzina, ka komforts esot lielisks, veļasmašīnu viņa arī gribētu un tik gardu ēdienu, bet pie trūkstot mīlestības šajā mājā. Un abas slavēja kambodžietī, kurš it kā nabags būdams, bija sagādājis ukrainiete atvadu dāvanu maciņu ar kambidžas logo, bet ukrainis neko nebija sag@dājis un tikai burkšķēja, ka viņiem tur visu fizisko darbu veicot vīrieši. Pēc sejas izteiksmes bija redzams, ka tā ukrainiete to liekēži labprāt izmestu un būtu ar mieru kaut zaru būdiņā pie kambodžieša dzīvot. Lūk kāds spēks ir mīļām un rūpīgam vīrietim.

^esse^  Pirmkārt, pelnīt naudu, lai ģimenei nekas netrūktu. Tad smagie fiziskie, dobes uzrakšana, mēbeļu salikšana.

EsparTevi  Kunilings skaitās?

piladzoga  nu taču.. uzcelt māju,izaudzināt dēlu,nosist čūsku. :D

rudzupuke85  Individuāli atkarībā no personības tipa. Nu, vienam tas ir izglābt dāmai dzīvību, piemēram.
Citam- piesūkties viņas sakaru ierīcēm 20 gadus pēc kārtas, paralēli uzbāzīgi lieloties ar savu nevainojamo seksuālo dzīvi. Aļo, kropli Mārupes Mauķelson! Mosties no narkozes! Kam tu esi vajadzīgs šodien atskaitot veceni, kuru necieni pietiekoši, lai ganītos OHO!!!

Pilskungs  Varbūt vajadzēja sākt no otra gala - kuri tad būtu tie īstenie sieviešu darbi ?

Labrador  Īsti vīri karo Donbasa. Īsti vīri tur nepārtraukti šauj, pārtrauc, tikai, kad pārlādē. Ja īstam vīram tur kara hospitālī bez narkozes amputē kāju, tas smejas un stāsta rupjas anekdotes. Īsti vīri nevalkā šortus un tizlas sandales.

Aukstums  Manā mājā malku skalda vīrieši... ne mamma, ne es, nekad to neesam darījušas...un es to aŗī nedarīšu...

VILFORS  Dievs strp dzimumiem ir radījis mums visiem zināmas atšķirības. Tāpēc ir darbi, kas būtu darāmi vīrietim, kurš ir fiziski spēcīgāks.

Dezyree  Mūsdienās nav vairs tāda dalījuma? Noticēšu, kad redzēšu ka sieviete 5,6,7 grūtniecības mēnesī klāj jumta segumu, vai maina sliežu posmus! Kad Romā sēdēs pāveste, kad tiks izdomāts vīrišķs analogs vārdam "vecmāte" piemēram un čalis, kas grib bērnudārzā strādāt netiks turēts aizdomās par pedofiliju...

C_hloe  godīgi - nezinu nevienu sievieti santehmiķi, jumiķi

Vaukskis  Fotografēšana. Būšana klāt zvērudārzā tajā vietā un tajā brīdī, kad tur Rīgā dala vadošus amatus

Edgars37  10:13
...UK tadas ir, ari elektrikes😉 bet viskrutakas ir atras palidzibas feldseres-soferes, kas pa pilsetu brauc ka pa F1 trasi. Pirmo reizi biju soka, ka 25-gadigi skuki ta var braukt ar lielo atras masinu, plus vel neatliekamo palidzibu sniegt👍😊! Vispar skiet, ka ir ar sturi rokas dzimusas😃.

Virgo  Viens "točno ir vīriešu darbs ko sievietes nu nekādi nespēj , tas ir bērnu "uztaisīt"...:)))

Rondijs  Vīriešu darbi ir tie, visi tie, kur ir iekarošana. Kā bizness, konkurēšana, sporta sacensības, cīņa. Savukārt visi tie kur nav iekarošanas - sieviešu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu