Runas veids vīrietim

Gribu mazliet par veidu, kā vīrieši sarunājas pirmajās tikšanās reizēs. Ir satikti tādi, kas jau pirmajā vai otrajā randiņā stāstot patr sevi, savu dzīvi, sauc vārdā savus bērnus, draugus, paziņas... nu tā, it kā es viņus zinātu vai būtu daļa no tā visa. Man tas vienmēr liekas dīvaini, ko es strikti nodalu savu privāto dzīvi līdz brīdim, kad droši zinu, ka palikšu ar šo cilvēku kopā ilgāku laiku. Man ir "kāda draudzene", mans bērns, kolēģe, paziņa... Nekā privāti personiska. Varbūt tas ir tikai tāds runāšanas stils, bet man tas vienmēr liek justies maziet tā, it kā mani velk iekšā savā dzīvē bez manas piekrišanas. Kādas idejas par šo?

Gunitaa  Stika - "kāpēc piedzimuši" (c) - labs! :))

Jurijs55  Svarīgi neviss kāds runāšanas veids, bet kāds darīšanas.

LaskovijMerzavec  Nu kad es sāku stāstīt savus radurakstus, kas ar ko un kad, kādēl, ar visiem tituliem, īpašumiem, sānsoliem - pirmās piecas dienas varetu paiet nemanot.

Vēl neviena nav izturējusi divas dienas:(( Dažas aizmūk pēc pirmās nakts, parasti pēc pirmās stundas...nesamaksājot par kapiju

JurisK  Tie taadi ne visai gudri, t.i. staastiitaaji par visu ko un itkaa tev vinja staastu varonji buutu jaapaziist. Ne visai gudri gan viirieshi, gan sievietes, jo sievietes tachu arii esot cilveeki.

Ssalote  Man patīk, ja cilvēkus sauc vārdā, savukārt patiesi kaitina uzruna trešajā personā...

bumpastiks  Riktīgi skarbie veči maz runā,bet gan uzreiz gāž augspēdus bez liekas lirikas.:D Ir vēl tādi kā es romantiķi kas runā par sauli un zvaigznēm un laikam tad ir arī tādi kas izklāj visus savus radu rakstus jau pirmajā randiņa un varbūt par bankas kontu uzrāda,tad jau laikam nopietni noskaņoti precinieki,bet redz dāmām akal nav labi:D

Torpedo  Palasījis te, ehh, baigi sakārojās uz randiņu - tik pulka gadus neesmu bijis! Pēdējo reizi biju ar vienu kundzīti pēc 30 ar pulkiem bērniem kkādās biznesa pusdienās par 2 Ls, kur bija jāēd, ko atnes un nevarēja izvēlēties. Viņa pēc tam tā šķībi uz mani skatījās ..
Bet to, ka stāsta par visu savu dzīvi visiem nepazīstamiem, ar to saskaros katru dienu. Vnk vecas sievietes bieži ir pilnīgi vienas un absolūti nav ar ko parunāt

Edgars37  15:16

...nu ka tur isti ir, jaizskir tev pasai;), sejienes padomdeveju kohorta jau tev lidz uz randinu neiet un pie viena galda ar jums nesezun vel pie tam burta A jegu uztver dazadi;D. Bet vrb visadi, gan, ka labi jutas, gan, ka vienmer ta dara, gan... vislabak jau uzprasit vinam pasam, prieks tam jau tas randins ari i galgala;)!

Labrador  Varbūt tie bērni draugi, paziņas ir sabiedrībā plaši pazīstami, līdz ar to cilvēks cenšas panākt iespaidu, ka apgrozās VIP sabiedrībā.

av2  pareizi Tu domaa. Ir jaabuut lloti paarliecinatam par to otru, lai ielaistu savaa privaatajaa laucinnaa.

Pilskungs  Autore> taisnība. Bet visu (līdz pēdējam vārdam), ko Tu teici, var precīzi attiecināt arī uz sievietēm - viņas saka un dara to pašu !!!

Eurika  Man nepatīk klusētāji. Jābūt balansam abi iesaistās un veido sarunu. Nepiekrītu teicienam ,ka klusie ūdeņi tie dziļākie.Ja nu vienīgi negatīvā nozīmē ,jo parasti tie ir ar kaut kādām psiholoģiskām problēmām.
Bet tarkšķi arī neder, jo būtībā viņiem galvenais lai ir kas klausās viņu tarkšķēšanu. Nemāk uzklausīt.

solvitas  Autorei pie psihologa vajag aiziet, ja ir sajūta, ka velk viņu iekšā svešā dzīvē, no tā vien, ka radiniekus vārdā sauc. Vakar biju pie friziera, bija mazliet jāpagaida kamēr pabeigs apcirpt onkulītis pirms manis. Tak viņš pa tām 15 min paspēja frizieri visas savas bijušās darba vietas apstāstīt, kas kur bijis jādara, kur dzīvojis, kā pārvācies, pat par ģimenes ārstu savu stāstīja un kas viņam ar to asinsspiedienu utt. :D Tad jau katram frizierim, taksistam vai masieri būtu vienā panikā jādzīvo, ka viņus svešās dzīvēs velk iekšā. Nu tak cilvēks ekstraverts, atklāts, grib parunāties. Mani vairāk besī tie grāmatveža tipa cilvēki bez emocijām, no kuriem vispār neko nevar saprast, jo visu laiku viena grimases - koka ģīmis.

Piparkuka  Nezinu. Man gan patīk ar noslēpumu. Kad vari uzminēt, kas tur bija domāts vai saprast, ko tad domāja. Jā. Laikam labāk aizplīvuroti reizēm, nevis visu- bladāc, pa tiešo.

frikiys  It depends one other person. How you feel about her/him.
Do you feel comfortable around her/him.
Free, little bit crazy.
It´s a small things that makes us more open to other person. :)
I call it a Vibe.

EsparTevi  Tā doma skaidra tikai darbiba neatbilst pretenzijai, vnk tev nepatik un nevelies saistities ar cilveku, bet tas ka viņš tev atklaj vardus nav saistisana, saistisana ir teiksim pirmaja randunja pasauks pie sevis uz maju, vai iepazistinas ar gimeni vai uzlugs uz vinja draugu tusinju vai pavadit laiku kopa ar vinja berniem vai atnakt kopa ar suni vai palugs pasturet auto vai pasauks uz darbu utt bet vardi tas ir pilniigi parasts dialoga veids...

Droshs_Plecs  Vīrietim vispār mazāk jārunā un vairāk jāklausās. Lai sieviete runā. Vīrietis tikai uzdod jautājumus. Daudz labāks kontakts tad radīsies.

nakunakutekuteku  Ja runā tikai par citiem,runā daudz un aizrautīgi,iemesls tikai viens-par sevi runāt negrib,par tevi arī nē,tu viņu neinteresē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu