Slāņi

Kāda ir Jūsu pieredze, kas labāk abi no viena sociālā slāņa vai dažādiem?

C_hloe  ak jā, protams ka +/- no viena ociāla slāņa, ar piebildi - intelekta ziņā, jo maka bieums ir relatīvs un laicīgs jēdziens, bet pieredze un zināšana ir mūžigas :)
Vīrietim ir jābūt gudrākam un stiprākam un vadošam.

Edgars37  00:33

...a vot to ta;D!!! ...a sauka te mus par mudakiem, kas, saproties, mol;D, interpunkciju+ortografiju=parjeizrkstibu njau apguvusi;(;(;(...;D!!! ...un seeeeeeeksu nedod;(;(;(....;D;D;D

peonoija85  nu mārupes gints mauķelsons ar savu alfonsa dzīvesstilu un bailīga, trūcīga sēļu zemnieka izcelsmi jau nav nekāds patricietis, lai te baigi mētātu problēmu, kura nepastāv.

cc Rondiju "Viņam vajag to, kas pašam pietrūkst. Vajag lai sieviete piesedz vīrieša vājās puses, lai viņa ir spēcīga tajās jomās kur viņš pats nav" Tieši tā. un arī sievietei vajag to, kā viņai pietrūkst. Un "maksā" viņa dodot to, kas svarīgs konkrētajam vīrietim un darot to labāk par konkurējošajām firmām. Ne jau uzkarās kaklā kā beigta zivs pie visa gatava kā te dažiem pacientiem labpatīk domāt sevi mierinot.

C_hloe  00:57 nu labi, kļūdas ira, bet par mudakiem gan NEKAD nesmu saukusi :D

0_0  VOT, ka butu vismaz intelektuala limeni vienlidziba, jau butu labi, citadi briziem skiet, ka sievietes klus gudrakas, bet viriesi tupaki...
un es loooti ceru, ka mandos!

Edgars37  01:04

...oi;0;D!!! ...tiesam vel NEKAD;0;D??? ...oi;0;D...ta bus steidzigi japiestrada;D;D;D!!! ...a to regaliju;D nekomplekts sanak...saproties;D;D;D!!!

Labrador  Piederība sieviešu dzimtai Latvijā automātiski nosaka piederību priviliģētam statusam. Latvijā sievietes lielākais trumpis ir pievilcība, kas arī ir līdzeklis izveidot attiecības ar augstāko aprindu vīriešiem, kuriem bieži sievietes intelekts ir mazsvarīgs. 18-gadigai, grilletai fotomodelei ar silikona pupiem būs lielākas izredzes iepazīties, piemēram, ar Jūliju Krūmiņu, nekā 95-gadigai ar izkoptu gaumi un izglītību un bez silikona pupiem.

draboss  Piekāst par citiem, galvenais ka mums visiem mūsu ohoslānī ir labi!

Pilskungs  Jālasa latviešu literatūras klasika ! Tur ir teikts - nevis "slāņi", bet gan "kārta".
Un jums būs dzīvot ar savas kārtas cilvēku (ar vai bez mīlestības - tā ir jūsu pašu cīņa).

av2  slaanni, tas atgaadina...to sex trijataa pozu, sendvichu...
A taa, nu seetniekam nebuus intrsanti, ar kaadu paarpuutussos blondiini. Un otradi.

neko  Galvenais lai ir vienlīdz uzņēmīgi. Darba atsēdētāji pie atsēdētājiem, dīvānā gulētāji pie gulētājiem. Bet tie, kas vienmēr kaut ko dara, tik ar tādu pašu spēs sadzīvot.

minkalove  Man svarīgi lai vīrietis ir gudrāks un labāk pelnošs. Intelektam jābūt līdzvērtīgam jo savādāk - kā no dažādām pasaulēm . No viena slāņa labāk sapratīsies .
Ļoti garlaicīgi ar vīrieti kuram zems intelekts .

minkalove  Vēlos piebilst , ka vīriešiem kuri maz pelna ir svarīgi ko tu dari,strādā (cik pelni) ? Tā ir mana pieredze šeit. Labi situētiem , izglītotiem tas mazsvarīgi.
Vispār man liekas ļoti žēlīgi , ka vīrietis skatās uz sievietes maku.

Felde  Nauda,manta-ir mainigas vertibas,ja sapas-viens otru balsta,un skatas viena virzienaa,ir verts ko megginat,mantu var sagadat..... Protams,smiekligi ir tas,ka cilveks pusmuzza ir pliks kaa bazniicas zzurka. Mani visvairak uztrauc tie,kuri palikusi vieni nolaizz sparninnus,un staigaa smirdiigi (smeekee savaa miteklii,reti mazgajas,drebites piesvidussas)-vot ssoo te es nespeju piennemt... Nu nespeeju,un viss!!! vel neskuuti,peleecigam sejam,zobi-dzelteni...itka normali cilveki.... Vakar,pa celam pannemu savu kaiminu,ar iepirkumu maisu ccaapoja.... Labak nebuutu nnemusi-visa massiina smirdeja! duumi,peleejums,bomzzatnniks! Vai tie ir slaanni-nudien nesaprotu.-lai gan-jaa,taa smirdona sleennojas.... :) Manupraat-tiklidz izpaliek dziivee sieviete-taa virietis paliek neviizzigs. Kaiminss arii reiz bija uz urraa...kamer neizsskkiras! Te runa nav par tiirajiem ofisu darbiniekiem.

Edgars37  06:46
...nu vo tev ari ir apstiprinajums slanu teorijai kaimina izskata-atkrita apakal sava slani bez atbalsta😉. Jo, kam geni, audzinasana liek mazgaties divreiz diena, to ari daris pat meza dzivojot, kam ne, tas pat pili vienreiz nedela labprat mazgatos😃.

Epifanija  nu re nu re kā "mēs" tagad visas čivinam par lielo mīlu - visa pamatā ir mīlestība! vakar mani apdirsa tēmā vai es esot iemīlējusies? tās tādas prelūdijas, kur tad palika materiālās vērtības, nu jau ar pliku D skries ugunī!? tad, kad kāds apreibis jaunskungs tiks nagos, tad tik sāksies... wo wo brašuļi stājas rindā! :D .. tikai pēc tam nedziedat, te PA gaudu dziesmas, kā jūs esat apmānīti, piekrāpti, apzagti, mums pārējām, kurām ar to nav nekāda sakara, nav jālasa jūsu murgs - lielās mīlas veidolā!

labākais ir tas, kurš paliek kopā ar tevi, iemīl un nelaiž vaļā! slāņi ir tikai tualetes papīram...

Kurts69  Teorētiski cilvēkus satuvina ne jau atrāšanās kādā sabiedrības grupā, bet gan tas, kas ir galvā. Ja cilvēks ir inteliģents, izglītots un ar plašu redzesloku, tad kāpēc gan viņš nevarētu atrast attiecības jebkurā "Slānī"?

never_pa  Var rauties cik augstu gribi, bet reāli noturēties neatbilstošā sabiedrības līmenī ir praktiski neiespējami.

Jurijs55  Ka zināt kurš kurā slānī ? Ko darīt ar tiem kuri "strarp slāniem" atrodas, nevar ne pie slaņa 1 ne pie slāņa 2 atnest, ne pie 2 ne pie 3, utt? Merīt desmitdāļās? 1.1, 1.2, utt ? Un kā būs pieņēmami : 1.1 un 1.1 labi, 1.1 un 1.2 pieņēmami nosācīti, 1.1 un 1.3 slikti utt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu