Slāņi

Kāda ir Jūsu pieredze, kas labāk abi no viena sociālā slāņa vai dažādiem?

Edgars37  10:02
...Epifanij😉, tu spitigi negribi atzit to, ka ari milestibai ir kaut kas pamata...tie pasi slani, intelekts, intereses, pieredze, vertibas, iekare miesiska utt😉, ja to - pamata nav, tad milestibas - majinas a nav😉. Milestiba ir tikai aisberga augsadala-skaistaka, melno darbu, jeb visu ta noturesanu, jau veic aisberga pamats -pieredze, vertibas utt😉.
...un neviens tak tevi vakar neap....sa😉, tik uz so noradija😉.

JurisK  Visi latvieshi naakushi no zemniekiem, gandriiz visi krievi no saaadzhu muzhikiem, zhiidinji no tirgonjiem un siikamatniekiem, varbuut kaads polju pans tikai, lai gan visi polji pani. Taatad augstaakais slaanis vareetu buut polju pans? Jeb tu runaa par maka biezumu? Ja tu uzskati, ka ofisa planktons ir augstaaks kaut kaadaa zinjaa par celtnieku vai shoferi, nu tad jaa. Tad baidies to viiru ar iedegushaam rokaam un seju, bet baltu kjermeni, jo tie no cita slaanja!

Batiskafs  Susure plkst. 23:47 rakstīja: "Tu zini cik esmu čatojusi un tikusies vīrieši vēlas līdzvērtīgu partneri. Un bieži vien mēs to augstāko slāni nevaram pavilkt, lai kā negribētos."

Varbūt ir tā, ka augstākais slānis nevēlas pīties ar "pa apli staigātājām"? Un arī "zemākais" slānis nevēlas. Ja nu vienīgi viena vakara pasākumam, bet arī tad tikai tādā gadījumā, ja tā "pa apli staigātāja" nav tāda kā Felde plkst.6:46 aprakstījusi (viņa gan aprakstīja vīriešus, bet tas tik pat lielā mērā attiecas arī uz sievietēm).

Epifanija  10:50 redzi, kā uz to skatās un no kuras puses, kādu dzinuli uz to vajag, kādam sākot ar jūtām, kādam tas aizsākas ar materiālām vērtībām, kas ir pirmais? bieži esmu novērojusi, kā sievietes iemīlas vīriešos, kuriem ir nauda un tad ir jāmin mīkla, ko tad viņas tā pa īstam mīl, to naudu vai cilvēku pašu, kad atņemam, šim cilvēkam naudu, tad pazūd arī sievietes lielā mīla pret to, absurds! Varbūt tomēr vajag mīlēt ar sirdi, ne ar prātu? Prāts nav mazsvarīgs, bet sirds tomēr ir tuvāka šajā un starts visam uz mūžu!

Edgars37  11:41
...pie milestibas, svarigs un pirmais ir viss, sakot no smadzenem un beidzot, piedod par iztecienu, ar kranu😃. Parejos gadijumos, ka iekare, gadijuma sakari utt., uz kaut ko var pievert acis, iztikt tik ar sirdi, bet bez prata, vai tik ar pratu, bet bez sirds😉, bet milestibas - nevar, tur svarigs ir viss un visam jabut kartiba😉.
Bet ta tevis mineta kopdzive naudas del, tu tak saproti, ka ta nav milestiba un, ja pajautatu pasam parim, tak vini ar to atzitu😉...nu labi, ne skaidra, bet pec viena litra jau nu gan😉😃.

C_hloe  10:02
Vakar biji iemīlējusies, šodien rupja. Fuj.

edding  Bet loģiski ka vajag no vienas kārtas. Tas taču gadu simteņos pierādīts un veiksmīgi izņēmumi gadās ļoti reti.

Batiskafs  Susure, piedod, es tiešām nezināju, par to, ka visu savu 32 gadus garo mūžu esi bijusi tik tikla! Laikam pārpratu kādu no taviem iepriekšējiem ierakstiem.

Bet citas dāmas var ierakstīt bloknotā šo domu graudu - es neesmu vieglas uzvedības, es tikai kļūdījos savās izvēlēs!

garaamejoshais  No viena protams.

Batiskafs  Klau, Susure, Tu pārāk nopietni tver kaut kādas virtuālās muļķības. Un īsti netver sarunas kontekstu.

Kāds tam visam sakars ar manu tiklību un "smago uzvedību"? Lai kāda tā arī būtu, tas neliedz man vēlēties satikt tiklu sievieti, nevis tādu, kuru paņēmusi priekšā puse oho. Paskaidrojums - sapratu, ka Tu neietilpsti šajā kategorijā, tāpēc nesāc atkal gānīt mani!!!!!

Jā, protams, attiecības veido. Bet ko Tu saproti ar "attiecības"? Laika periods (droši vien sākot no pusgada, vai ne?), kurā viens cilvēks ir kopā ar otru, un tiekas tikai ar viņu, nevis vēl ar desmit citiem? Vai arī Tu pie attiecību veidošanas pieskaiti vienas nakts pārgulēšanu?

Batiskafs  Nu re, tad jau mums dažos jautājumos ir vienādi uzskati. Pie tā arī paliksim. :)

borzomi  Te laikam iet runa par Hariju un Meganu!:))

Redz,ka var un vajag ...un visus noslāņojušos aizspriedumus-"dziļi,dziļi...."

Marika12345  vienalga kāda slāņa, bet lai rokas aug no pareizās vietas

Marika12345  Parasti čaklām un foršām sievietēm pielīp ..... Nu jā....tas tā. Jo kaprīzāka, jo vīrietim liekas ka foršāka un tāpēc ir tik daudz to kreiso gājēju un mokpilnās dzīves...Un otrādi

Edgars37  17:40
...pirmkart, Harijs, nekad nebus karalis, ja ta nebutu, Harijam Meganu neredzet, ka savas ausis bez spogula😉, otrkart, stiprinat sabiedribas integritati, protams, vecajai rasistei Elizabetei, tas ir smagi norijams krupis, ja vispar norijams, bet, Gods kam Gods, zinamas dividendes ari vina izcela no si pasakuma😊. Bet, skatoties si topika ietvaros, Meganai viegli neies😉.

miers2  sociālie slāņi ir diezgan delikāts jautājums, jo katram cilvēka tipam ir diezgan lielas robežas, kurās tas var piemēroties citam cilvēkam - ja vien pats to grib. Cik esmu pamanījis uz ielas tuvumā sētnieces vai tirgus būdiņu lupatu šeptētājas, tad tas tiešām nav mans slānis - nesajūtu nekādu iekāri iepazīt tuvāk..bet dažas veikalu pārdevējas jau ir apspriežams variants..Bet tas viss tik nosacīti - arī viena daļa man it kā derīgās izglītotās kantoristes ir tik garlaicīgas , ka žāvas nāk

VILFORS  Latvijā pavisam ir trīs slāņi
1. Turīgie
2.Mazturīgie
3. Tie, kas vispār ne pie kā neturas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu