Cik lieli avantūristi spējat būt ?

Nepazīstams cilvēks ,kurš dzīvo ārzemēs (apmainoties tik vien kā pāris vēstulēm) ,sievietei piedāvā aizbraukt pie viņa ,tā teikt,ekskursijā un iepazīties tuvāk.Ceļu apmaksā turp un atpakaļ .Vai jūs pieņemtu tādu piedāvājumu ?

av2  izmisums?

neko  Hmm.. domājams ka tā pat ka uz kafejnīcu ejot jābūt savai naudai līdzi visādiem gadījumiem, tā pat arī arī uz citu valsti braucot. Visādi citādi neredzu problēmu. Mūsdienās tāda lieta kā apciemot citu valsti ir visnotaļ ikdienišķi parādība.

Tessa  /pasedes uz pirkstiem, jo butu daudz ko teikt/

Felde  Ko no cilveka var saprast no paris vestulem? Bet,ja tiesam brauc,ir jabut finanssu rezervei,iespejams lidostaa nesagaidis,(pat,ja turp,atpakal billetes buus tev jau uz rokas),rekkinies,ar visu. Tad drosii,vari celot kaut viena.

Araabs  Abas nieres līdzi neņem,bet vēl labāk laicīgi paziņo,ka esi pārslimojusi C un B hepatītus.Tā teikt,kas pats sargājās to arī Dievs sargā.

mis_parkere  Ja viņš ir latvietis,kas viņam liedz pašam atbraukt?Tas vairāk izskatās pēc-meitene pēc izsaukuma varianta.Tev maksā un tu brauc,kur saka.Da nu,ja nu gribās tās ārzemes apskatīt,saskrabini pati ceļojumam.

VECA_PIEPE  Jocīgs meitiš- hočetsja, ta koļetsja i mama ņeveļit!

Protams, ka nedodies uz to Norvēģiju,...labāk tupi Ohujiņā un ceri uz princi, kurš pirms paaicinājis Tevi uz kafijas krūzīti stacijas bufetē, noskaidros: kurš no jums diviem par kafiju maksās?,...a, ja nu diezin kāda iemesla pēc, randiņa noslēgumā sekss tomēr jums nebūs!

Edgars37  08:29

...tas labi, ka pateici, kas un ka godigi👍, domaju, vins sapratis un LV tiksieties😉, protams, ja abiem bus velme😉.

08:48

...Piepe, a tu pati aizbrauci pie ta, kurs tev drazienu😃 piedavaja😉?

Geisha  ok. Viņš izmaksās Tev ceļu, ēdienu un mitekli. Ko pretī paprasīs? Loģiski seksu. Tev nevainība ir saglabāta? Nav? Nu tad ko vari zaudēt?
Iespējams, ka izrādīsies jauks cilvēks un vēl arī labs seksī. Būsi tikai ieguvēja. Brauc droši. Galu gala vienmēr var "paņemt pēdu".
Manas draudzenes draudzene šitā iedzīvojas Islandē. Tad pie viņas aizbrauca mana draudzene un atpakaļ neviena nebrauc. Mani sauc uz Islandi, bet man īsti negribās dzīvot tur. Vācija tuvāk.

neko  Ko pretī paprasīs? Loģiski seksu.
----
Kāda pašpārliecinātība:)
Un ja nu vienkārši iedzen dārzā un nelaiž ārā kamēr nav izravēts?:)

Edgars37  09:27
...tad viniem tur KA😉? Threesome Islande, ja draudzeni a vajadzeja😉??? Joks😃

Torpedo  Njā, baigā sextūre sanāk. Kaut gan neatceros, kurā no Skandināvijas valstīm tagad piejēma likumu, ka pat vīram par katru sexa reizi jādabūn no sievas notāra apstiprināta piekrišana, citādai skaitīsies izvarošana.
Vecā-p, jā, ārzemes ir tāda brīnumaina vieta, kur Latvijas nekam nederīgie vīrieši, kas pat par kafijas krūzītes izmaksāšanu laužas, pārtop no krupjiem par brīnumdaiļiem prinčiem

RRAGANA  Mana māsīcas meita šitā aizbrauca uz UK. Pie iepazīšanās portālā satikta latvieša. Bet nu gadu gan sarakstījās līdz aizbrauca. 10 gadus jau kopā. 2 bērni.
Maza resna tupa kaimiņiene, gados, ar 1bērnu, mcdonaldus vien rijoša, jo nebija laika, pameta karjeru LV(rets, grūts, bet labi apmaksāts darbs), aiznesās uz DE pie mēnesi sarakstē iepazīta ņemca. Apprecējās uz sitiena. 5 gadi jau tur dzīvo, beidzot laimīga. Vēl resnāka:)

Man domāt, ceļu piedāvā apmaksāt vai nu nopietnu nolūku klārētāji vai sex verdzības piekopēji. Nu tā kaut kā.

Epifanija  es šķiet izklausīšos pēc baigās nūģes, bet, lai es izkustētos no punkta A šajā sakarā ir jābūt kaut kam vairāk, tā jau saka, ka sievietes pārbauda ar naudu, bet vīriešus ar sievietēm.. bet manī nevajag klausīties, trakajiem pieder pasaule, protams pozitīvā nozīmē!:))

edding  Es laikam tomēr nogaidītu, kamēr šis uz LV atbrauc, satiktos neitrālā teritorijā. Kas zina, varbūt tur kāds sadists maskējas. Tagad tādi laiki, ka neko nevar zināt. Bet daudz kas atkarājas no gribuļa stipruma.

Kurts69  teikšu ko domāju - veiksmīgās un pieprasītās nekur uz dullo nelec. Pārējās jau dara nevis kā grib, bet atbilstoši iespējām.

coldlands  Torpedo, Tu lasot savus rudzisus esi galīga tupuma iegrimis. Beidz sēdēt ar omītēm, seta uz soliņiem, un klausīties baisu stāstus par briesmīgajām ārzemēm.

Skarlete  A ko Latvija jau avantūrēta?? Es par savējiem vējiem...

rikititikitai  Man laba draudzene šitā aizbrauca uz Dāniju. (Pati viņu pierunāju, vēl devu naudu atpakaļceļam, ja nu gadījumā kas noiet greizi). Bija savos 25 jau paspējusi izšķirties, ar bērnu uz rokām, ārzemēs ne reizi nebija bijusi. Atceros, tā arī teicu- nelauzies, brauc, labāk nožēlot izdarīto, nekā visu mūžu domāt, kā būtu, ja būtu. Viņa gan paprasīja tam čalim, lai atsūta savu adresi un pases kopiju, ko viņa atstāja man un teica, lai desoju uz policiju, ja viņa noteiktajā laikā nav atgriezusies. :))) Tagad dzīvo Dānijā jau 7 gadu, nosvinēja LV smukas kāzas, viņas meitu vīrietis adoptēja, ir kopīgs bērniņš, viss labākajā kārtībā un kad sanāk visiem satikties, joprojām iesmejam par to pases prasīšanu un lielo izbīli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu