Cik lieli avantūristi spējat būt ?

Nepazīstams cilvēks ,kurš dzīvo ārzemēs (apmainoties tik vien kā pāris vēstulēm) ,sievietei piedāvā aizbraukt pie viņa ,tā teikt,ekskursijā un iepazīties tuvāk.Ceļu apmaksā turp un atpakaļ .Vai jūs pieņemtu tādu piedāvājumu ?

neko  "Viņa gan paprasīja tam čalim, lai atsūta savu adresi un pases kopiju"

Nopietni? Viņš iedeva nepazīstamai sievietei no citas valsts savu pases kopiju? Pilnīgs avantūrists, piedevām traks:)

rikititikitai  Neko, jā, iedeva. Viņa bija paskaidrojusi, ka viņai ir bail utt. Čalis pēc tam teica, ka bija sevī nodomājis, ka bišķi paranoisks tāds lūgums esot, bet meitene patikusi, tādēļ sūtījis ar:)

neko  Čalim ļoti pavecās, ka meitene tāda godīga gadījās un neizrādījās ka ar viņa pases kopiju kādā bankā pāris mijonu kredīts paņemts ko viņam tagad jāatmaksā.:) Vārdu skot čalis pilnīgi traks avantūrists:)

rikititikitai  Neko- trakajiem pieder pasaule. :)

Mailija  Vispār es pēc dabas savā ziņā esmu avantūriste,bet nu ne gluži tāda kas brauktu nezin pie kā ellē ratos pēc kaut kādām pāris vēstulēm.Jo tas jau nav tā ka kafūzī saskrienas un ja viens otram neštimmē tad po domam un nekādu problēmu.Tad nu ir jārēķinās, ka vai nu čalis var neiepatikties, vai čalim sieviete,vai abi viens otram un tad nu var sanākt tāda ļoti neveikla situācija.Tāpēc iesaku tomēr tā vairāk pakontaktēt un ne tikai sarakstoties,bet arī pa telefonu vai skaip(kur vismaz reālā laikā var paskatīties viens uz otru)un tad ja vēlme vēl ir kaut ko domāt par ekskursiju.Bet arī tad ir jābūt UZMANĪGAI,jo nekad jau nezini kas tam svešiniekam ir aiz ādas.Ja tiešām nekādu sliktu nodomu nav tad OK,bet...ja nu viss nav nemaz tik nevainīgi...???

bella_  Ieklausies ko saka sirds....
Esmu braukusi, pat nezināju pie kā un bija ļoti labi ....

Geisha  Var padomāt, ka sadistu Lv nav. Ir. Pirms kādiem 20 gadiem Imantā Kurzemes prospektā manu kaiminieni pielūdzējs uzcienāja ar kotletēm kuras samala no viņu kopīgās draudzenes. Ilgi pēc tam kaimiņiene dzēra vemdama.
Šitā baidoties vari palaist savu laimi garām. Brauc!

adamsone  "Nepazīstams cilvēks... apmainoties ar pāris vēstulēm."
Latvietis no Norvēģijas - tiešām? Pēc kā par to var spriest??

Geisha  oi, nevaru kā tajā vecajā anekdotē kad meita kāzu rītā raud, jo tagad būs jāprecas ar svešu cilvēku. Kad māte mierina meitu tad meita saka, ka māte taču appercēja tēvu nevis svešinieku.
Visi mēs esam svešinieki ar kas zin kas aiz ādas, bet vēlāk kļūstam ar tuvākiem cilvēkiem nekā asins radinieki. Varbūt tad jakrustojas māsīcām ar brālēniem, lai tik nebūtu svešinieks. Aļo, garaž!

adamsone  Runā, ka cilvēku tirdzniecība vēl pastāvot jeb tāda parastā verdzība, ar/bez seska elementiem.... Tiesa, ir jau arī tādas, kuras nevajag pat tirgotājiem, nu vai nav bēdīgi....
Kā, diez, viņi tiek pie sievietēm, uz ielas iet klāt vai kā????

Piparkuka  Nekā traka neredzu, jo tas ir tāpat, kā aizbraukt satikties ar kādu te, Latvijā. Un ja izmaksā ceļu turp, atpakaļ, ja ir biļetes turp- atpakaļ. Ja ir sarunāts, kad, kur, cikos tikties un tml.
Esmu bijusi liela avantūriste dažreiz un man par to ir tikai prieks. Kādi tik piedzīvojumi nesanāk!

Protams, ka tai sarakstei ir jābūt "spēcīgai", to jau jūt.
Pie tam, ja nu grib nodrošināties- var kaut kur paziņot, ka brauc tur un tur, pie tā un tā, lai ja nu kas- ja nav kāds norunātais signāls, sāk tevi meklēt!:)

Un ārzemēs strādājošie dažreiz nevar tā braukāt turpu šurpu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu