Kaa radaas feminisms.un kaapeec

Feminisms radaas parskataamaa pagaatnee..meeginaaju atrast no kurienes aug kājas tam feminisma briesmonim..paanalizeejot sapratu ka matriarhaats zaudee ciiinjaa par varu..viirieshi vairs nevergo sex deelj..agraak lai tiktu pie sex bija jaaprecas..tagad iespēju tik daudz..un neprec tie maitas taas sievietes😃sieviete principaa nav vajadziiga vairs.ir veljas nashiinas.eestuves uz katra stuura..zekes neviens neada vairs..un buusim atklasti..viirietis peec 40 deelj sex neuznemsies lauliibas.saprotu sievieteem nepatiik mans teists..bet taa ir realitaate..ne es to izdomaamu.. pasaule jau ir cita.pat kvantu fizikaa ekektrons izmainiits..

Aukstums  nja...sūdī.....ga Autoram tā pieredze, un vēl suud...aak., ka raksta atkal visu vārdā....žēl, man viņu, to autoriņu..

EIZHENIJA_FINKA  Pavadoni - izeja ir NEPOSTĒT sūdzibas, bet pārprogrammēt mozgu.

gertrude  ak, Dievs, kāds auns!

KOMPETE  Diezi vai kādu interesēs neveiksminieka skats no malas.

sharliz  Vispar jau sexa pamatmērķis visos laikos bij jaunas dzīvīvas veidošana un ari precības bij nejau lai tiktu pie sexa, bet gan lai kopigi audzinatu šī seksa augļus. Un arī tagad gan sievietes var izdzīvot bez vītieša, gan vīrieši paši var sev tās zeķes izmazgāt, bet pēcnācēju radīšanā tomēr ir vajadzīgi abi...

KOMPETE  Neparvērtē savu nozīmīgumu sexa olimpiadē. Pasaule tavu izstašanos no trases pārdzīvos.

Rondijs  "Kaa radaas feminisms.un kaapeec" - domāju ka dēļ aizvainotām sievietēm, lielā skaitā. Dēļ tā, ka viņām nav sanācis viss kā gribējās ar saviem vīriešiem. Bija pamats sākt kasīties un lekties, lai savu dusmu gāztu uz āru. Arī šodien nekas nav mainījies, feministe ir vienkārši dziļi aizvainota sieviete, nekas cits.

Kurts69  kā un kas radās nav svarīgi. Feministe, baptiste, matemātiķe, krāpniece utt. Kāda starpība? Ja fiziski un garīgi vesela, tad viss ok. var komunicēt.

C_hloe  :)
:D
nabaga, nabaga sieviesu apbižotais autors :D bija sapītī japauž tik skaļi :D

coldlands  Cik tad man vēl atlicis šaizemē, manam mūžam gan jau pietiks tas mīlas ok jaukas tantas.

Flints  Pārskatot tēmā paustos apgalvojumus, izlobīju sekojošu feminisma rašanās teoriju. Feminisms esot uzdīdzis matriarhāta kā sabiedriski ekonomiskas formācijas pīšļos, jo vīrieši, lūk, vairs neesot bijuši gatavi vergot sievietēm un precēties seksa dēļ. Murgs kaut kāds… Kad varam runāt par feminisma kā nopietnas ideoloģijas un sociāli politiskas kustības izveidošanos? Pareizi - 19.gadsimta pirmajā pusē, ne agrāk. Feminisma galvenā ideja – abu dzimumu visplašākā spektra politiskā, ekonomiskā un sociālā līdztiesība, respektējot sieviešu specifiskās intereses. Bet, vai vispār pastāvēja, kad pastāvēja un kā īsti izpaudās matriarhāts, par to vēl tagad zinātnieki strīdas. Un diez vai vīriešu sadumpošanās dēļ varēja zust sieviešu dominējošā loma. Drīzāk gan eksistences līdzekļu iegūšanas veida maiņa pirmatnējā kopienā – medību, zvejas un savvaļas augu izmantošanu aizvien vairāk aizstāja zemkopība un lopkopība – mazināja vīriešu mirstību bada, aukstuma, plēsīgu zvēru vai naidīgu kaimiņcilšu uzbrukuma dēļ, ļāva vairāk uzturēties apmetņu tuvumā un labāk apmierināt savas dzīves vajadzības, arī tieksmi pēc varas. Un ieteikums pasažierim - nevajag to ”sex-u” tik bieži pieminēt vietā un nevietā, pastudējiet labāk F.Engelsa ”Ģimenes, privātīpašuma un valsts izcelšanās” un citu pētnieku darbus… :D

minkalove  Kad radās feminisms tad tas bija pamatoti ,jo sievietes bija reāli zemāk noliktas par vīrieti. Mūsdienās tas ieņēmis slimu ,nenormālu virzienu ! Jo īstenībā jau vairs nav par ko cīnīties. Nav vairs nevienlīdzības.

Minkans22  Par kvantu fiziku piekrītu- Ņūtona paradigmu nomainījusi Kvantu paradigma. Valda haoss, kas arī ir sava veida kārtība. Nav iespējams saprast, kas ir kas. Bet...valsts strādā pēc vecās sistēmas.

neko  Bet...valsts strādā pēc vecās sistēmas.
----
Ari valsts paradigma ir pilnībā manījusies. Nekā kopīga ar to kas viņa bija vēl pirms gadiem 100. Valsts ir savā veidā feminizējusies; no darbojas bērnu auklēšanu, vecu cilvēku kopšanu un ari daudzējādā citādā ziņā kļuvusi par ģimenes aizvietotāju. Vēsturiski nekad nekas tamlīdzīgs vēl nav bijis.

InJanis  Palasies par

Latvju dizmeitam Aspaziju, un Ivani Kaiju ( runa ka abas bijusas lezbietes, njazinu, klat ar sveci nebiju ), nju feminizmu to laiku izpratne esot rullejusas uz uraaa..............kura tur vel plika skrejuse pa ielu.

Ta vel ta traka lidotaja.... kas skiet parlidoja ka pirma sieviete okeanu, beigas nositas kauc kur
Heinerte, vai lidzigi.

Legendaras ziidkomunistes Klara Cetkina, un Roza Luksemburg, kas iedibinaja 8 martu ka to sieviesu dienu ( isteniba sensena ziidsemitu svinama diena )
Vienu no vinam nodura, ij iemeta upe, laikam bija par ko .

Ta pate Koko Chanel.

Ij piemeru ir bezgala daudz, bet....................no visa si jautra sieviesu pulcina, neviena..........nav ka gimeniska sieviete, visas pustrakas, ka nedaabujusas bobas.

P.S. Ka man pasen teica viena, nopietna krievu sieviete, un sie vardi man ir vairkka loti iespiedusies atmina.
SIEVIETES, kluva stipras tad, kad VIRIESI kluva vaji ( labi teikts, nje )

Tessa  agraak lai tiktu pie sex bija jaaprecas..(c)
perle.

Labrador  Feminisms rodas propagandas ceļā un ir viens no masu apziņas un kontroles līdzekļiem. Sabiedrībā, sadzīvē vīrietis, lai gūtu miesigu baudu, arvien vairāk spiests pakļauties feministisku cacu kaprīzēm
Vidēji statistiskais precētais latvietis visu savu enerģiju un resursus velta sievietes mirkļa iegribu īstenošanai, tādējādi atbalstot feminismu, kas Latvijā pāriet feminacisma. Gan cacas, gan viņu paklavigie vireli patalogiski ienīst brīvus, stiprus, nemanipulejamus viriesus
Agresīvais feminisms ir sastopams Dallesa doktrīnas pamatos.

Leica  Mja? Un, ja Tavā tekstā "matriarhāts" aizvietojam ar "patriarhāts" un "sievete" ar "vīrietis"? Vai nelasās tikpatlabi ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu