Kaa radaas feminisms.un kaapeec

Feminisms radaas parskataamaa pagaatnee..meeginaaju atrast no kurienes aug kājas tam feminisma briesmonim..paanalizeejot sapratu ka matriarhaats zaudee ciiinjaa par varu..viirieshi vairs nevergo sex deelj..agraak lai tiktu pie sex bija jaaprecas..tagad iespēju tik daudz..un neprec tie maitas taas sievietes😃sieviete principaa nav vajadziiga vairs.ir veljas nashiinas.eestuves uz katra stuura..zekes neviens neada vairs..un buusim atklasti..viirietis peec 40 deelj sex neuznemsies lauliibas.saprotu sievieteem nepatiik mans teists..bet taa ir realitaate..ne es to izdomaamu.. pasaule jau ir cita.pat kvantu fizikaa ekektrons izmainiits..

Jurijs55  Viss mainas. Tagad liekas smieklīgi, bet sievietei Vācijā vēl 50-jos gados p.g. bija jāprasa vīram, lai viņš atļautu ja viņa gribēja uzsākt strādāt.

Jurijs55  No tādām lietām, kā piemērs manā iepreikšējā komentārā. Bet galvenais merķis procesā kurš sākās 19 g.s. beigas bija saņēmt tiesības politiskas vēlēšanās sievietēm (sufrāžistu kustība).
Tādas "marksistu feministus" kā Aleksandra Kollantaj bolševistiskajā Krievijā, citādāk kā sumasbrodki nenosauksi, bet tās sievietes bija lokomotīvi kuri velca izmaiņas procesus sabiedrībā.
Jocīgi ka līdz šim vēl ir cilvēki kuri nezin "kā rodās feminisms".

InJanis  Kompadre Labrador !

Atlausos jums oponet..........

No savas pelekas, necilas un nozelojamas mietpilsona dzives pieredzes varu teikt ka, gluzi nav ta ka jus augstak minejat.

Cacas un tas mantkarigas aitas, lai iet un cacojas kur velas............... man personigi ar to maz darisana.

Butiba, es vispar loti maz ta reali pinos ar svesam sievietem ( pozitiva nozime, piem ieraujot null ziben parcina uz solina, un philosophejot par Nicshe domu graudiem )
Ij vispar es uz vecumu kauc ka attalinos loti no tadam lietam ka sabiedriba, velesanas, reklamas, veikali..................

Butiba jau man tas feministes nekur netrauce, tur kur es klimstu, piem ziema copejot uz ledus, vinas tur ka sugas nav............

Koroce..... tas mans domas grauds ir apmeram sads................katrs atrod to ko mekle, katram sanem pec nopelniem, koroce.................katram savs.

Apmeram ta..............

Karmensita  Feminisms (franču: féminisme, atvasināts no latīņu: femina — ´sieviete´) ir pārliecība, ka abiem dzimumiem pienākas vienādas politiskās, sociālās, seksuālās, intelektuālās un ekonomiskās tiesības


Tas skaidrībai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu