Vai meklēt?

Nesen uzzināju, ka iespējams, man ir dvīņubrāļi vai dvīņumāsas. Nezinu kas tieši. Varētu būt padsmit gadus vecāki. It kā baumu līmenī. Pāris tantes teica... Tomēr, kā zināms, nav dūmu bez uguns...
Tagad dilemma-vai pielikt pūles un censties to noskaidrot, vai nav vērts. Jāpiebilst, ka tēvs vairs nav starp dzīvajiem, kā arī tās personas, kas to droši zināja, jau sen ir kapu kalniņā.
Kāds varētu būt labums vai ļaunums, ja tiešām tā ir patiesība un man izdotos atrast šos pus-radiniekus? Vecums varētu būt ap 55-60 gadiem.

Aukstums  Ja viņi ir vecāki , tad, varbūtība, ka viņi zin par Tevi , ir daudz lielāka, ne kā, varbūtība, ka Tev būtu jāzin kaut kas par viņiem.. padsmit gadi- tā ir diezgan liela starpība un ja viņi nav Tevi uzmeklējuši, tad viņiem Tevi nevajag,pat lai tikai iepazītos.... Domā, vai Tev vajag, ja vajag, meklē.

edding  Es meklētu. Kā būs tālāk, to laiks un viņu reakcija rādītu.

Piparkuka  Nu... es neredzu sevišķus plusus. Jo radinieki, sevišķi, ja nav diendienā kopā, nesatiekas pārāk bieži. Un tie Tev ir sveši cilvēki. Labi, var satikties pateikt- labdien, labdien, esam tie un tie. Tā jūs visi zināsiet, ka esat un dzīvojat kaut kur te.

Piparkuka  Kā Flints saka, tā līdzīgi arī to redzu, jo dzīvē esamu redzējusi. Kad bērni, kuru tēvi aizgājuši sen (kad kāds vija bebītis, kāds mazs bērns), atrod šos tēvus. Jau lieli esot. Un tas drīzāk ir tāds nepatīkams mirklis, jo tie tēvi šo bērnu nemīl. Jā, tā arī var teikt- nemīl, jo nekad nav izrādījuši interesi, nav tikušies, it kā nebūtu.
Toties bērns gan jau vienmēr domā- mans tēvs, kur, kāds utt. Mans bij. vīrs un klases biedrene abi jau lieli uzmeklēja savus tēvus. Tā drīzāk bija vilšanās un tāds kā aizvainojums. Kad tu gribi satikt tēvu, pateikt- re, kāds es esmu, re- man ir bērni vai re- kāda es gudra, laba utt. A viņš tā- nu kā pret +/- svešu.
Uz kapiem noteikti vajadzēja aiziet, tas ir ideāli un labi.
Par visu citu- vēlreiz- piekrītu Flintam.

(meklēt dēļ bērnu draugu izvēles, tas gan šķiet galīgi nevajadzīgi un jocīgi!):)

baranka  Meklē

Skumjudruva1950  Sameklē,lai Tev pašam sirds mierīga.

Rondijs  Labāk jau dari kaut ko noderīgu.

Karmensita  meklē

citādi mantojumu dalot paši uzradīsies

rokons  Lēmumu par meklēt vai nemeklēt der apskatīt no šāda viedokļa:
draugus mēs izvēlamies, bet radi jāpieņem kādi tie ir. :)

lapukoks  Es būtu meklējis. Vismaz priekš sevis. Lai būtu skaidrība...

Pillerina  Meklē. Nav jau obligāti tūlīt jāstādās priekšā, ja esat attāli radinieki.
Meklē gan, tās tomēr tavad asinis, lai arī 50%.

dr_K  Nemeklē, varbūt viņi ir zagļi, žūpas, izwirtuļi vai razbainieki, atradīsi, būs problēmas, sitīs tev logus, ja naudu nedosi vai mantu.

valmierietis333  Nav vērts meklēt - liekas problēmas - tēma gan izskatās no pirksta izzīsta ...
Labāk iesaki savam bērnam vest visus brūtgānus uz DNS analīzēm , tik tad ar viņiem ielaisties !

peonoija85  phe pusmāsa, pusbrāļi, pusvīrieši, kas maukojas apkārt, izdomātas problēmas,labāk gājis strādāt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu