Dzīve lauž stipros, vājos neaiztiek...

"Dzīve lauž stipros, liek tos uz ceļiem, lai pierādītu, ka viņi var piecelties. Vājos viņa neaiztiek, viņi tāpat visu dzīvi ir uz ceļiem" /Sergejs Bodrovs/
Piesaistīja šī atziņa un , cik tad var, kam dzīve tos stipros gatavo? Citi nedara neko un viņiem viss ir! Kāda netaisnība!:))

Rondijs  Mjaa. Teicienam gan nepiekrītu, ne jau tam ir dzīve domāta, tās nav nekādas dzirnavas kurās maļ cilvēkus, bet gan vieta, kur tev tiek dota iespēja, izvēles brīvība kā to nodzīvot.

Mailija  Nu ir jau laikam tā,ka dažkārt tā dzīve mūs pārbauda.Uzliek kādus šķēršļus vai pārbaudījumus lai tas ceļš mērķa sasniegšanai nav tik gluds kā gribētos,bet..kas to zin..varbūt tāpēc lai to visu pēc tam vairāk novērtētu.Jo ir jau tā,kas viegli nāk tas viegli iet.Ja tam visam tiek pieliktas lielākas pūles,tad arī tā vērtība ceļās!

JurisK  Var skriet ar pieri sienaa, dabuut punus un smadzenjtriici, bet var panjemt perforatoru un sienu saskaldiit. Shaadaa veidaa iedomaajoties dziives gruutiibas, peec Bodrova iznaaktu, ka tie stiprie ir muljkji! Katrai probleemai gandriiz vienmeer ir risinaajumi, pie tam vairaaki. Jaaizveelaas pats efektiigaakais, vaajie to , aciimredzot, prot labaak.

Kurts69  stiprie neliecas, tie lūzt. Un nevajag iedomāties, ka dzīve pārbauda cik kurš spēs panest. Blēņas. Personīgas traģēdijas, tuvu cilvēku nāve, smaga slimība un ciešanas var piebeigt pat jaudīgākos. Ja kāds uzskata, ka tas tā nav, tad viņu vienkārši dzīve ir saudzējusi. Smagos brīžos cilvēks virzās uz mērķi atmetot visu bez kā ir iespējams iztikt. Kā krītošs gaisa balons, no kura met ārā smagumus. Dzīvo dienu pēc dienas, stundu pēc stundas. Un tas kas pēc krīzes paliek pāri, mēdz būt jau pavisam cits cilvēks. cita personība. Un ne vienmēr labāka par iepriekšējo.
Vājajiem tiek ne mazāk, tikai atšķirībā no stiprajiem viņu vaimanas dzird pus pasaule.
var tikai novēlēt būt starp tiem veiksminiekiem, kam paveicas dzīvi nodzīvot zem zilām debesīm un siltas saulītes.

Felde  Tie,kas bijusi tunelii...-tie ir redzejusi gaismu,kuru ne visiem ir lemts redzet. Tie,kuri pardzivojusi traggediju,ir stipraaki,un jaa,Kurts69,lloti mainas -vertibu skala. Nu nav ne mantai,ne naudai,ne zeltam vertibas! Nav! Tapat ka bagaatie-arii stiprie raud.... Bet piecelies,un ej talak! nekas neliedz but laimigam! Esmu parliecinata-viss atkarigs no cilveka passa!

Araabs  Vējš augstākās priedes nolauza,kas

ne_meklejumos  Muļķības,cilvēks pats savas laimes kalējs. Stiprie uz ceļiem nemetas, tos nav iespējams salauzt vai iespaidot un nevienam nekas nav jāpierāda. Tāpat kurš cilvēks uzskatāms par vāju, kurš tas soģis kas to izlemj?
Šis citāts no filmas Brāļi, izrauts no konteksta un nav reālai dzīvei piemērots.

Felde  ...mans dzives moto izskaneeja...-katrs savas laimes kaleejs! Tiessi taa!

Reezija22  Nepiekrītu teicienam. Dzīve neko nelauž. Mēdz būt, ka apstākļi tevi iemet bedrē, lai tu jaunā kvalitātē un ar milzu enerģiju mestos ārā no bedres. Vai arī paliktu tur. Tā ir tava izvēle.

EsparTevi  Karmiski iespējams ir smagāki likteņa pavērsieni un vieglāki... Galvenais ir saglabāt optimismu, mīlēt sevi un cerēt ka viss izdosies! Dzīve ir ļoti pārsteidzoša un nereti viens iznākums(labs vai mazāk) paver durvis citam brīnišķīgam notikumam! Ēsmu pārliecināts, ka viss var būt! :)

piladzoga  dzīve nav rožu lauks:D
Tomēr dzīve nevienu nelauž,lauž (mēģina lauzt:D) cilvēki...

VILFORS  Dzīve lauž visus. Tālākais jau no cilvēka personības atkarīgs, kā tas viss beigsies.

Labrador  Sistēma var salauzt jebkuru. Piemēram, ar ko beidzās cīņa tiem, kuri bija pret sistēmu Psrs laikos? Un daudzviet daudzās jomās sistēma ir visai līdzīga.

av2  viegli dziivot nav nevienam ! Reaali ssitais ir smiekliigi, par tiem stiprajiem, kurus lauzzot. Tas ir, ja neesi speejiigs ciiniities ar dziives eleentaarajaam gruutiibaam,mieriigi nodzeries (piemeeram) tad esi, ibj, "saluzts stiprais"? Tiessaam???Atmazkas sev izdomaa, tas viss.Cik var ssito malt..:(

Labrador  Bija gadījums - firma, kur strādāju, nemaksāja algu. Vienīgais sadomāju, ka man pienākas alga, savu panācu, taču nonācu melnajā sarakstā. Pārējie teica, ka ir stipri, tāpēc turpināja strādāt bez maksas, turklāt apgalvoja, ka vajag strādāt vairāk, tad boss novērtēs un samaksās.

Edgars37  23:59

...tiesi si iemesla del pec Brexit daudzi draudziga stripina no UK tipinas akal uz LV, jo vini vnk GRAUJ normalu darba tirgu un nevienam tadus nevajag - tie ir STREIKLAUZI;).

peonoija85  ?Zēl, ka tik jaukai meitenei neiet, kaut gan internetā nevar zināt, vai meitene vai puisis otrā galā.Te jau mauķelsonu pāris viedi pateica par dārza inventāru un daudzveidīgiem jebkuru problēmu risinājumiem. Kas iet caur dzīvi ar sirdi, iet raudādams, kas ar prātu-smiedams.

miglainaa_plava  Vispār jau muļķības. Dažiem veicas vienā laidā. Ja arī kādreiz sāp vēders un kādreiz arī viņi kļūst veci, tad kopumā to nevar salīdzināt.
Viena paziņa skaista, talantīga, izglītota. Agrā jaunībā vidusskolā jau apprecējās - ar īsto!!!, piedzima bērni. Tas vēl nekas - vīrs izrādījas strādīgs un mācēja labi nopelnīt. Turklāt - nebija skops un arī cienīja sievu. Tā nu dāma pucējās kā traka, staigāja degunu sacēlusi - ko jūs te strādājat pa kapeikām, vergojat?! Kā nu ne - ja vīrs tik labi pelna.
Ar to vēl nebija gana - vīrs mantoja miljonu no kaut kādas attālas tantes amerikā! Tagad abi divi vairs nestrādā, tik bauda dzīvi ceļojot. Abi pietiekami jauni, bērni lieli, paši smuki un tagad arī labi kopti.
Nu nav jau tā ka skauž, bet dažreiz tā aizdomājos par dzīvi - ko lai padomā par dzīves loģiku???

Citi visu dzīvi kuļas kā traki pa nātrēm, naudas nekad nav, pārstrādājušies, resni, slimi, nevar atrast īsto mīļoto, piegulētāji mainās, depresija ceļās, vientuļās mātes ar bērniem katru no sava piegulētāja, citi vispār nevar tikt pie bērna, citiem piedzimst invalīds utt. Vienas vienīgas mokas. Labākajā gadījumā - dažreiz mijas ar īsiem prieka un aizmirstības brīžiem. :)

Un kur tur taisnība?????

av2  miglaina_plava - a kas teica, ka jaabuut taisniibai ? Nav taisniibas, nav godiigi nekas ssitajaa pasauliitee, diemzeel. Cik vien passi izciinaam, tik ir. Taapeec jaaciinaas.
Man kaiminnos, Kanadaa, viens paaris jau...6to reizi vinneeja loterijaa limonus. Un ko , nu man ta ko, paardziivot? :))

Geisha  Lai cilvēks attīstītos ir vajadzīgas grūtības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu