Dzīve lauž stipros, vājos neaiztiek...

"Dzīve lauž stipros, liek tos uz ceļiem, lai pierādītu, ka viņi var piecelties. Vājos viņa neaiztiek, viņi tāpat visu dzīvi ir uz ceļiem" /Sergejs Bodrovs/
Piesaistīja šī atziņa un , cik tad var, kam dzīve tos stipros gatavo? Citi nedara neko un viņiem viss ir! Kāda netaisnība!:))

Edgars37  02:16

...morale, ka 2x2...vajag kapt virsu istajai un pagulties zem ista...un Ddel, nebidit kaut kadas aizdebesu😁 teorijas, jo tas noved nekuriene😃, teikt, ka ir un but pasam un viss bus OK👍😃!

Rondijs  02:16 "Dažiem veicas vienā laidā" - tā nemēdz būt. Nav tādas nejaušas veiksmes, neeksistē. Viss kas notiek, ir likumsakarīgi. No malas vienmēr izskatās savādāk, šķiet ka kaut kas nav godīgi. Kamēr vien neiedziļinies lietas būtībā. Veiksmes pamatā ir smags darbs, neatlaidība. Parasti - paudžu paaudzēs, tas ko tu pat neredzi, nenojaut, tas paliek no ārienes noslēpts. Paskaties uz viņu vecākiem. Tas ko citi sauc par karmu - ir vien tevis paša un tavu senču nopelns, tas ko tevī kā bērnā spēja ielikt tavi vecāki. Debīliem vecākiem būs debīli bērni, kuriem nekad neveiksies. Pat laimējot loterijā, viņi nezinās ko ar to darīt, nepratīs apieties ar naudu - visu nodedzinās mirkļa iegribās. Bet tiem kas centās, kas domāja un darīja, kas pārvarēja - tiem veiksies, gan atrast labu partneri, gan uzbūvēt māju un mantot miljonu. Jo būs ielikts kārtīgs pamats, pareiza attieksme pret dzīvi, darbu un apkārtējiem. P.s. Tās nav manas iedomas, ļoti daudz autoru par to raksta, savā laikā esmu lasījis kaudzēm grāmatu par to.

kokote  Nassa- atkal Tava sensenā sāpe par to, kā citiem viss ir, bet Tev nekā. Šķita, ka esi nedaudz pieaugusi. Tu vari zināt tikai par sevi un vērtēt tikai sevi (es piemēram nezinu nevienu, kurš neko nedarītu un viņam viss būtu). Tas vien, ka uzdod šādu jautājumu, jau liecina, ka nepiederi pie stiprajiem, lai kā Tev pašai to gribētos.

Piparkuka  Tieši tā jau arī ir!!!......

Piparkuka  C:"ja neesi speejiigs ciiniities ar dziives eleentaarajaam gruutiibaam,mieriigi nodzeries (piemeeram) tad esi, ibj, "saluzts stiprais"? " -NĒ! Tas ir tiešs un skaidrs piemērs vājajam!

HOUSE  Islama ticībā uzskata ka Dievs neuzliek cilvēkam vairāk kā tas spēj panest...

bika  Katram tiek Likteņa tiesa.
Tikai- vieni iztur, citi salūzt.
Citi māk piecelties, bet citi tā ar padodas.
Tādēļ ir vienkārši jāceļas un spītā, ar lieliem soļiem, jādodas uz priekšu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu