Līgava ar pūru

Vai mūsdienās līgavām jābūt ar pūru un kādu tieši? Domātas ir materiālas vērtības, nevis bērns

fargo  pūrs jau neapliecinaja līgavas prasmes, bet tēva(ģimenes) statusu. ieprecēties citā šķirā, nozīmēja nošļūkt taisni lejā, vai arī pacelties augšā. ļoti nopietni, nekādu pabalstu, nekādas "pastrādāšanas ārzemēs", praktiksi nekādu cerību izsisties. tāpēc, līgava bez pūra(savam statusam atbilstoša) varēja necerēt ne uz ko.
tagad? ja cilvēks GRIB, tad izsisties var un pat ātri. bet var arī ņaudēt. kaķi nāks klāt un tā. arī variants. laikam.

pusmuuzhs  Nu..vismaz zāģim un plaķenēm ir jābūt pūrā

Flints  Maza meitenīte lasa pasaku "Sniegbaltīte un septiņi rūķīši" un, tikusi līdz vietai, kur karaliene vaicā: "Spogulīt, spogulīt, saki man tā, kura ir visskaistākā?!", apdomājas un saka: "Es esmu visskaistākā!". Tad viņa pagriežas pret mammu un prasa: "Mammīt, es taču esmu visskaistākā, vai ne?"

ube  Sievietes pūru parasti manto bērni.

Tessa  solvitasa, tava tema ar lielam ausem par lattelekomu nav dzesta, bet ir parvietota spama.
par puru-nav aktuals jautajums, jo tas ir tikai mans.

Labrador  Drīzumā paredzams, ka oho pievienosies viena no laimigakajam Latvijas sievietēm El. Maligina ar iespaidīgu pūru,kurš sarūpēts laimīgā ģimenes kopdzīvē ar skumjām beigām. Viņa saņems to, kas pienākas. Bet tā, ka nelaiķim skaidras naudas nebija, bija aktīvi un kapitāldaļas, tad tiesa piespiedīs šo summu piedzit no vīriešiem, atvēlot no algas. Būs tā - tiesā tiesnesis pavēles ienest skaidru naudu. Tās daudz, tāpēc strādnieki ellainos kombinezonos ieripinas mucas ar skaidru naudu tiesas zālē. Tur to tiesneši un to pieaicinātie skaitīs. Kad saskaitīs un rezultāts būs pareizs, mucas aizvākos un nogādās E. M. norādītajā vietā.

Tessa  Labrador, taisni jabrinas, cik neviegla tev ta dziive.
pees. maļinovijs pidžaks un resna zelta kjede noteikti stav skapii lomu spelem?

EsparTevi  Vissforšākās sievietes ir bez pūra, tās ir saprotamas, vieglas un galvenais spējīgas kaut ko savā dzīvē mainīt, arī dibināt jaunas attiecības! Sievietes kurām kaut kas pieder ir neciešami sīkumainas, primāri viņas ir merkantīlas un viennozīmīgi nav gatavas kompromisiem. Vispār cilvēki ar īpašumiem ir sikumaini un skopi bezjēgā! Viennozīmīgi vissvelamākās ir līgavas kuras prot dzīvot labi pie tam netērējot liekus līdzekļus.

Aukstums  20.52..PAT JĀPIEKRĪT..īpašums piesien,..ļoti piesien, neļauj būt brīvam,,

Tessa  20:52, iisak sakot, jajem ciet bezpridaņņica, velams lai skatas mute, nekur nestrada, ir atkariiga no naudas pelniitaja, kursh katru otro dienu skandina Kam tu tada nabadziite butu vajadziiga, kada nauda paketem, tev jau menešreizes bija pirms meneša!!
turpini sapnjot, aga.

Eurika  Alfonsi sarosās....
dzīvē esmu ievērojusi ,ka tās kuras vīriešiem nepatīk ,neinteresē cenšas ar saviem īpašumiem piesaistīt vismaz kādu uzmanību. alfonsiem patīk...

EsparTevi  Tessa take it easy, es uzrakstīju, ko domāju, no tā ko zinu :) Protams katram savs bilss geits noprecēja ebrejieti bez naudas, reku franču prezidents bagātu, kaimiņš kaimiņieni no miesta.

EsparTevi  Sievietes vīriešiem nepatīk tikai divu iemeslu pēc, vainu ir duma, vainu galīgi duma :D pārējās elpo mierīgi :D

Mazaa_naarinja  Domāju, ka nē. Pūrs bija vajadzīgs agrāk, jo viss pašai jātaisa, bija jāsagatavo viss saimniecībai laicīgi, lai var uzsākt jaunu dzīvi, a tagad aizej uz veikalu un nopērc zeķes, dvieļus, segas un kreklus kad, cik daudz un kādus vajag...

C_hloe  16:59
Parasti Tavi komentāri ir simpātiski, bet te nu kaut kur garām nošāvi :D

EsparTevi  Torpedo: tādas jameklē Kaukāzā, tur sievietēm nav vērte, ja precēsi dabūsi vēl arī zāli komplektā! :D Latviešu daiļavas jau pašas ir pūrs, ja tādu nopreci, jau esi bagāts ticis, vismaz būs kas par kapiņu parūpēsies... :)

Klarine  Interesanti komentāri ! Varētu padomāt, ka tas, kas cilvēkam pieder, ir nokritis no gaisa vai kāds apkārstaigājošs miljonārs kaut ko uzdāvinājis.
Parasti, gan , visā pamatā ir laba izglītība un smags darbs. Jāsāk smieties, jo izskatās, ka par kaut ko mēģinu taisnoties!
Arī sievietes, kurām kaut kas pieder , nestaigā apkārt ar plakātiem un nelielās, ka viņas ir pārtikušas. Kaut kā neesmu ievērojusi. Protams, viņas var pamanīt un pazīt, jo pārticība ir ieraugāma un lai cik dīvaini nebūtu, viņas patīk arī vīriešiem.
Kā tad ir ar prasību pēc materiāli patstāvīgām sievietēm? Lielais kritizētāj, kas ir minēts Tavā anketā?

C_hloe  21:49
ļoti dīvains viedoklis.....

Tinte  Galvenais, par savu pūru vai tā trūkumu nebazūnēt uz visiem stūriem. Tas tā, savam sirdsmieram.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu