Līgava ar pūru

Vai mūsdienās līgavām jābūt ar pūru un kādu tieši? Domātas ir materiālas vērtības, nevis bērns

peonoija85  Jābūt tad, ja kārtis sakrīt tā, ka 1.precinieks ir alkatīgs (pastāv ambīcijas uz materiālo vērtību iegūšanu), 2. vienlaicīgi arī paslinks (negrib pats smagi nopūlēties ar tikšanu pie turības) un 3. skaists (lai tas pasākums vispār notiktu, jo Šrekam bagātu aitu nošarmēt varētu būt pagrūti pat Latvijā).

peonoija85  piedodiet, neatbildēju pēc būtības. visaugstākā likvidācija ir naudai, t.i. līgavai jābūt ar daudzām eirām, lai precinieks pats var tad izvēlēties, ko un kur pirkt.

peonoija85  p.s. ceru, ka mans viedoklis nevienu neaizvainoja. Jauku vakaru visiem!

av2  nu ko juus , vissi te , nauda, nauda, iipassumi ? A kur love? :(

Tessa  autoram speshel no TAAAA lapsas pa teletaipu -
torpeŽa, pardon, bet tavas kuslaas mieseles ieraus skabargu no pashausta linu palaga, sakas tu noteikti sajauktu arj sedulku unj vieniigais, kam tu arj savaam baalajaam entelbenkja rokjeleem esi speejiiKs piepluukt svaigu zaaliiti, irj kaamiitis.
buusim reaali, ja?!

bus vien tev japrec savs Jānis, torpeduška, busim reali :D

EsparTevi  Kā teica viens ohuja biedrs, zakjiem ar pūru vajag vai nu riktīgu burkānu vai arī daudz kāposta! :)

Geisha  15.35
Normāla sieviete - pašpietiekama ar pūru un meklē vīrieti jaunāku. Jaunāku nevis kaut kādu veci. Ir pūrs - var izvēlēties. Un tādi veci čībiņu bīdītāji nav vajadzīgi. Un diez vai sava teritorija ielaidīs kādu plikdirsi vai kapeikpisēju.

Jurijs55  Labi vēl ka ne austrumos dzīvojam kur viss otrādi , un lai dabūtu ligavu, jāmaksā dargais "kolims".

medusbite3  Nu šajā vecumā līgavas pūrs ir viņas bērniem, nevis.......)))))))))

neko  Nu grozies ka gribi, bet laulības arī mūsdienās ir īpašuma "kopā sabīdīšana", ja vien laulības līgumā nav atrunāts citādi.

solvitas  Paskatījos Klarine profilu un sapratu, ka pat ja es būtu Leopolds (dzīvo blakus mājā tāds onkulītis, dzer, nestrādā, pat nezinu kā par dzīvokli samaksā) pat tad es negribētu dzīvot ar tādu tanti kā Klarine, kurai viss smagā darbā nācis, tvēriens dzelžaina un jociņi netiek pieņemti. Tad toč liekas, ka smaga tās mantas nasta, tad jau labāk dzert un būt brīvam, nekā dzīvot ar komendanti, uz kuru paskatoties vien viss dzīvesprieks pazūd un iestājas nolemtības sajūta.

neko  Nu pēc 50 -60 bērni ir nevis "uz kakla" bet papildus (vai pat vienīgo) ienākumu avots. Vai arī viņiem ir vienalga un tad vispār nav nozīmes vai viņi ir.

solvitas  Neko, nekas tur kopā nebīdās! Ja man tagad pirms laulībām pieder dzīvoklis, tad arī apprecoties tas paliek tikai un vienīgi mans īpašums un es viņu varu pārdot vīram atļauju neprasot un varu arī naudu viņam nedot. Viss kas ir piederējis pirms laulībām ir katra laulātā atsevišķa manta.

neko  solvitas: nu bet praksē tak tomēr to atsevišķo mantu sabīda kopā. Ne jau nu pēc kāzām katrs savā mājā turpina dzīvot un viens pie otra ciemos braukāt.

EsparTevi  Praksē vīrietis vienmēr ir zaudētājs vienalga vai viņš savā vai ne savā mājā dzīvo, jo nomaksā visu pasākumu, un kad izšķiras staigā tālāk ar to, kas pēc svinībām pāri palicis...pāris zeķēm un pantaloniem... :D

solvitas  Neko, man ir radinieki, kuri kopā 50 gadus nodzīvojuši, bet katrs dzīvo savā vietā - sieva Rīgas dzīvoklī, jo tur dakteri tuvāk un centrālapkure, bet vīrs mājā Jelgavā, jo viņam ir suns un sunim pie dabas labāk un viņam pašam arī dzīvoklī nepatīk. Nu vienīgi ja es nomirsti, tad gan tas vīrs ir pirmo mantinieku sarakstā. Bet šķiroties viņš nevar dabūt manu dzīvokli, ja tas pirms laulībām bijis jau mans.

coldlands  Tantas te bieži pārmet onkam, ka šie baigie kapeik-pis..ji, bet pašas ar savu mantu, dalīties nevēlas. Nu baigas knauzeres.

Kurts69  mūsdienās jau drīzāk vīrietim jābūt ar "Pūru"

neko  "sunim labāk pie dabas" - tas ir spēcīgs arguments nedzīvot kopā ar sievu:) Bus jāiegaumē, ja nu pa dzīvi noder.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu