KO jūs pirmajā randiņā vērtējat ?

Ko jūs pirmajā randiņā vērtējat otrā ? Un kas nosaka vai būs arī otrais randiņš ? Un vispār vēlme veidot ar to otru stabilas,nopietnas attiecības ?

fargo  vizuālo un izturēšanos. kādas kurpes bija sievietei, par to nav ne jausmas. detaļas ir fonā, koptēls gan ir skaidrs gandrīz zibenīgi. vīzdegunība arī nav viegli slēpjama un parādas ātri. gribas lai ir mierīgi. lai sieviete nestreso par štruntiem. un kad kāds oficiants neiepatikās un sāk uz līdzenas vietas skandālu taisīt un tas vēl pirmajā randiņā, tad... tā ir pasaka, ko lai saka. prom, tālāk prom, tā ir doma, kas neatstājas. lai ātrāk viss beigtos.

riebekle  Torpedo, man šusmonīgi interesanti, kāpēc pirmajā randiņā jātērē 50 eiro? Par ko? Par kafiju/tēju un parunāšanos? Jeb tu maksāsi viņai par to, ka viņa vispār atnāks uz randiņu ar tevi? :D

Citra  Vispirms jau vizuālais koptēls. Vai tas saskan ar domās izsapņoto. Tad jau runa. Interesanti ar ko sāksies... Uzvedība noteiks vai būs turpinājums. Sajūtas pateiks priekšā vai es to vēlēšos.

neko  Visu redzu, visu arī vērtēju.Un pēc tam kopā esot katru dienu daru to pašu, atslābināties nevar:)

zemitis60  Katram savs ko sagaida no pirmā randiņa? Ir ka viens otru piesaista uzreiz,ir ka vajag laiku lai izlemtu vai būs starp abiem nākotne un ir ka atstumj no pirmās tikšanās reizes nekādas nākotnes. Pirmais randiņš ir pats svarīgākais kad abi grib sevi parādīt no pozitīvās puses,sakopts,izvēlēties pareizus vārdus(bez rupjībām). Man pirmais randiņš ir parasti kā izpēte,kā izskatās un kas galvā darās(kādas domas). Mani piesaista varbūt ne skaistums(tam arī sava loma sievietēs)bet cik interesanta,kā rosās dialogs(ja es tikai runāju vai viņa tikai paliks garlaicīgi ),vai kas vieno,sajūtas.

Batiskafs  Es neuzkrītoši mēģinu iztaujāt par darba vietu, algu, par iespējamo pūru. Kad viņa kafejnīcā apmaksā rēķinu, vēroju, ar kādas nominācijas banknoti norēķinās un kāds žūksnītis vēl paliek makā.

Protams, arī apģērbs ir svarīgs. Vai tas atbilst jaunākajām modes tendencēm, vai ir zināmi brendi. Kura brenda smaržas lieto.

Nenoliedzami, vērtēju arī izskatu. Noskaidroju arī, cik bieži un kādas skaistumkopšanas procedūras apmeklē. To gan tāpat var redzēt, paskatoties uz seju, roku un kāju nagiem, un pēc tam randiņa turpinājumā arī novērtējot bikini zonu.

Šķiet, ka uzskaitīju visas svarīgākās īpašības, kuras novērtēju sievietē.

bika  Tajā dienā, vējš spēlējās viņas matos - tik nerātni, teju izskatījās, kā sen nesukājusi matus.
Kurpes bija gluži jaunas, bet skrienot uz tikšanos ,tās tikai pāris reizes ieķērās bruģa spraugās.
Bet tas nekas, jo viņu aplidoja visapkārt aveņu smarža vai varbūt tās bija zemenes...
Rokas bija tīras, vakar noberztas, jo pirms tam darbs bija puķu dobē.
Ha, bet kleitiņa bija tā gaiši zilā - vismīļākā! Jau daudz gadus tā bija vismīļākā, par spīti visam- modei, laikam.
Viņa lidoja, viņa steidzās, jo kavēja jau 11 minūtes....vēl tikai viens kvartāls.....

Edgars37  08:59

...kur ta tada tema bija;0???

11:52

...nu isti ieverojot sejienes tradicijas;D;D;D, tik, varetu piemetinat, ka javerte ir ari ar kadu auto sieviete piebrauc pie randina vietas;D;D;D...un, ja ne ar pasas auto, tad kadas taxi firmas pakalpojumus lieto (tiem cenas atskiras);D;D;D.

...bet ta, tiri no sevis;D - vai sieviete saista seksuali un vai randins ir bijis interesants un jautrs;D, nu te ietilpst laba klaca/pieesanas/piedzersanas/kaut ka apskatisana kopa/utt;D...nu, vai esam bijusi uz viena vilna;D;D;D. Ja, Ja, tad pasakumu var atkartot jau smagaka;D forma;D.

Batiskafs  Edgars37, protams, arī mašīna. Un cik tīra tā ir. Jo runā, ka pastāv korelācija starp sievietes mašīnas tīrību un viņas intīmās zonas kopšanas paradumiem.

Vēl aizmirsu telefonu. Ja dāma izvelk savu nobružāto astoto vai devīto aifonu, man aiz kauna jāsarkst. Tur tālāk nekas ar tādu nevar sanākt.

Aukstums  Batiskaf...a kā vērtēsi, ja dāma norēķinās nevis ar banknoti, bet ar bankas zelta karti un Tu nespēj saskatīt atlikumu????? :D :D :D

pusmuuzhs  Dod vai nedod...tad arī štuko...par otro randiņu😜

neko  Aukstums: ja norēķinās ar karti un dzeramnaudu neatstāj - tad tas ir baigi skops cilvēks:) Uz "astes uzsēsties" nesanāks un par katru centu būs jāatskaitās:)
/Ja tā paskatās kādas tagad problēmas ar tiem radiņiem, tāds prieks ka man uz viņiem jāskraida, tur tikai nervus sabojāt un gastrītā uz stresa pamata iedzīvoties var/

Batiskafs  Aukstums, tad man ir dažas citas viltības, kā noskaidrot dāmas finanšu stāvokli. ;)

Neko - gastrītā var iedzīvoties ne tikai uz stresa pamata, bet arī tad, ja gadās tāda skopīga dāma un nepasūta normālu ēdamo. :(

Edgars37  12:56

A vot tas jau vinai ir minuss;D;D;D. Pluss ir tad, ja maka banknotes ir dazadas valutas - bez eiro jabut ari dolariem, Sveices frankiem...Australijas dolari ari ir vertejams ka pozitivs bonuss attiecibu talaikai nopietnizacijai;D;D;D

Labrador  Oho sievieti nav iespeejams uz to randinju aizvilinaat pat ar Caterpillar buldozeru.Ja arii pasaakums kopiigi ieplaanots, piemeeram koncerts , nopirktas biletes , izbriiveets laiks , tante neieradiisies , vinjas sakaru ieriice buus izsleegta.

Vaukskis  Vizuālo izskatu un to, kā ir būt tā cilvēka klātienē- vai ar viņu ir tā, ka man visu laiku jārunā un pretī ir tikai klusums un "jā" vai "nē", "ak tā" un tamlīdzīgas īsas atbildes, vai arī tā ir ieinteresēta abpusēji raita saruna, kur arī es kaut ko jaunu bez tiešas prasīšanas uzzinu no otra cilvēka. Neveiklo klusuma sajūtu ar svešu cilvēku randiņā ir grūti izturēt, jo jau drīz var gadīties pieķert pie domas, kādu atrunu izdomāt, lai vairāk nesatiktos, bet arī neaizvainotu, iespējams, augsto pašapziņu. Ja pats jūtos un manu, ka otrs ir sasaistīts un mums abiem pat nav ko parunāt, atrodoties tuvu vienam otram iztrūkst itin kā skudriņu skriešanas sajūta pār augumu, tad negribu veidot nopietnas un stabilas attiecības, pat tikties vēlreiz, jo to sanāk darīt ar sevis piespiešanu, bet tas nav tā vērts, jo ilgi tā nevarēs turpināties.

Epifanija  prātu, izskatu, attieksmi, pārējo visu var mainīt, pēc saviem ieskatiem!:)

fargo  "prātu, izskatu, attieksmi, pārējo visu var mainīt, pēc saviem ieskatiem!:)"

savu vai tā otra cilvēka?

Edgars37  13:33

Labrador, kurs pirmaja randina liek naudu, pa ebrejiskam izsakoties, - uz banem;0;D???????!!!!! Pirmaja randina visu maksa pec fakta, un, ja tante;D neierodas, ak tu Dievs - pats vari paest forsas pusdienas un pat tur ar kadu iepazities;D, nakosajos jau var veikt kaut kadus ieprieksejus ieguldijumus - noiret seksadromu;D utt;D. Tev vnk strategija jamaina un bus OK;)!

jadore  Kā es jūtos ar konkrēto cilvēku, vai raisās dialogs, vai ir kopīgas intereses. No vizuālā augums, koptēls.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu