KO jūs pirmajā randiņā vērtējat ?

Ko jūs pirmajā randiņā vērtējat otrā ? Un kas nosaka vai būs arī otrais randiņš ? Un vispār vēlme veidot ar to otru stabilas,nopietnas attiecības ?

Felde  09.06 Tu pat domu nespej saprast,tad par ko var but runa. Cilveks ir buutne,kurs nepartraukti pilnveidojas,nekad attistiba neapstajas! Dziivnieciskie instinkti-lai paliek lopinniem,..

Labrador  Latvijas sievietes arii vientuljaas maates ar lieko svaru un riebiigu raksturu , spriezhot peec komentaariem , izbraakjees arii visdaargaakajos brendos gjeerbtu , smarzhojoshu Bredu Pitu , kursh ieradies uz randinju ar Astoni Martini.Atradiis pie kaa piesieties , taapat , kaa chekists atradiis pie kaa piesieties telefona stabam.

Laila14  Miers...Apsēžoties blakus ir labi. Labi būt blakus. Tas ir liels retums.

Edgars37  14:41

Labrador, neskaties uz komentariem;), tur ar tiem gulta neliksies;D;D;D

ne_meklejumos  Ne reizi mūžā neesmu uz randiņu gājusi, ar vīru skolā sapazinos un pat nevaru pateikt, kāpēc tieši viņš manu to sirdi aizņēma, tas tā dabiski notika.
Ar patreizējo draugu iepazinos kopīga hobija dēļ, tā pamazām kļuvām tuvi un nav ne jausmas kas tieši piesaistija, patīk tai cilvēkā vis kopums.

JurisK  Cik atminu no jauniibslaikiem, man kaut kaa tie pirmie randinji parasti bija peec pirmaas nakts, taa kaa veerteeju tikai iespeejamaas draudzenes buutiibas gariigaas komponentes.

RSQuattro  Vienkārši vai nu vizuāli patīk vai nē. Ja kaut kas vizuālajā nav pieņemams, tad pārējam nav nozīmes.
Tā pat tas, ka katrs cenšas sevi parādīt no labākās puses... Ja kāds pie tā piedomā nevis ir tāds kā ir, tad viņš/a ir pilnīgs Idiots/e. Kā Tu vari zināt, ko tas otrs uzskata par labāko? Tādēļ arī rodas ilgtermiņā visas problēmas, ka cenšas parādīt kaut kādu iedomāto labāko pusi.

valmierietis333  Es uz pirmo nekad neeju - eju pa taisno uz otro vai trešo !

drufulis  Kad gaidu sievieti pirmajā randiņā kādā norunātā vietā mēģinu jau iztālēm sazīmēt ir tā vai nav. Kad jau saprotu ka ir tad sāku salīdzināt vai ir labāka nekā bildēs vai nav. Ja ir tas jau ir pirmais klikšķis.. Tikko viņa pienāk tuvāk tā sākās īstā izjūtu lavīna viņas smarža (kliks) vai smaka viņas drēbes(kliks) vai kankari.. Tas vai viņa sāk uzvesties kā tirgus sieva vai patīkams sarunu biedrs (kliks) sēžot kefūzī pirmajā randiņā. Visi tie klikšķi un es viņā sāku iemīlēties..

kuuliitis  Vai ir gana smukiņa.

Leica  To kā šis cilvēks liek man justies.

C_hloe  Solvitas visu jau uzrakstīja :)
neko nevērtē, ja nokliksķ :D
principā ir divaina lieta, ja nokliksķ, tad ievēro to - pats sev norādi uz to, kas nepatīk, bet taja brīdī pieņem visu, .... jo tas ciilvēks vnk sķiet perfekts ar visiem saviem trūkuemiem
A ja pievērs kaut kam uzmanību, tad anketē un liek ķekšus atbilstības testā - principā pierunā sevi

Ievinjata  Bika - cik lieliski uzrakstīts!

Ievinjata  Vaukšķi! Tādai, kas nespēj veidot normālu komunikāciju, uzreiz vari pateikt "Uzredzēšanos!" Ja jau esi satasījies un atnācis, tad abiem vajadzētu vismaz veidot patīkamu randiņa atmosfēru. Mēs taču mazāk vai vairāk cenšamies būt patīkami arī tad ja satiekamies citās vietās un lietās. Vai randiņā! Vismaz nesabojāt otram garastāvokli, pat ja saproti, ka nav īstais!

Torpedo  Tulkoju vīriešu valodā, ko C_hloe uzrakstīja - ja sievietei noklikšķ - tas ir analogs tam, ka vīrietis saka, ka _viņam uz viņu saceļas_ - abiem tas no dzīvieku pasaules kā vairošanās instinkts. Un tam nav nekāda sakara ar otras puses cilvēciskajām vērtībām, vienīgi fizisko pievilcību

neratni_stasti  Torpēdi, nebūs taisnība. Klikšķis ir uz personu kopumā, nevis viņa rumpi atsevišķi. Var būt nez cik smuks rumpis, bet, ja tur klāt nebūs kādas personīgas īpašības, neklikšķēs un cauri.

C_hloe  22:54
Sasmējos! Nu ne tikai fizisko. Tur ir viss- izskats, prāts, uzvedība- jā, vai es gribētu ar viņu novecot, vai es gribētu no viņa bērnu... jā! Tikai sidvietes neizvēlas smukos dzīvei. Sievietes izvēlas citas vērtības :)

janka42  Pirmajā randiņā lielu lomu spēlē izskats, kā sieviete sevi pasniedz, kā jūtās blakus man, ne mazsvarīgu lomu spēlē iekšējais skaistums..es skatos acīs un vēroju vai tur ir "dzīvība" tāpat arī, kā raisās domas, ir vēl citi faktori...
Vai būs otrs randiņš, tas atkarīgs no abiem...kā pagāja pirmais...

peonoija85  vai kāda ir pamēģinājusi tā-dzīvot ar džeku-topmodeli un tikties ar pelēko pelēnu? D((

peonoija85  speciāli mauku mājas speciem-man randiņošana nav ne hobijs, ne darbs, eju tad, kad vērtēšana jau notikusi, un daru to vienreiz dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu