Klausīt mammu vai neklausīt, kad ir jau 40+?

Tieši šāds jautājums ir radies tieši tagad, nevis ektrēmajā jaunībā, kad mierīgi varēju pasūtīt mammu dillēs. Kaut arī par nepaklausību mani sūtīja uz psiheni, sauca policiju, tiklīdz ar kādu džēku biju iesēgusies istabā, neļāva iet pat uz izlaidumu, kad gribēju precēties ar zemākas kārtas vīrieti (datoriķi) pateica "tikai pār manu līķi" "tad tu mantojumu nekādu nedabūsi"... Jaunībā (20+) tas vēl viss ir pieciešams.
Ilgu laiku mums sakrita domas pa lielam, taču tagad radušies pilnīgi pretēji uzskati, kā man būtu jādzīvo. Viņa uzskata, ka man būtu jānodarbojas ar lauksaimniecību viņas dārzā, kaut arī vairākkārt esmu teikusi, ka mani tas neinteresē.
Bet kad ieminos par savām interesēm - saku, ka gribētu mazu sunīti, gribētu izremontēt un izīrēt dzīvokļus, kas stāv tukši un par kuriem es maksāju, brīvdienās atpūsties (paceļot, pie jūras) nevis rukāt dārzā - tā uzreiz kategorisks nē.
Nesaprotu, ko darīt?

Edgars37  14:45

...nestasti man pasakas;D;D;D. Pirmkart ar darzu var loti smuki noreducet ikdienas nammas izmaksas, bez tam uz urra var sist gaisa dilles, lokus, salatus, par zemenem, saldajiem zirniem, pupam, rabarberiem nerunajot;D, ogas, auglus - marinet, konservet, saldet, pardzit vina. Ja tev darza ir smiltserkski, tad tu vispar uz aderes sedi;D;D;D!!! Ja siltumnica veca - to jajauc nost - neekonomiska;D. Par pukem nezinu - bet a noteikti var varities;D. Ta ka oho brutgani sarosas - te ir djela;D!!!!!!!!!!!

AGATE9  Edgar, tad jau tiem oho vīriešiem pie reizes jāprec arī mamma, ne tikai meita!

Jurijs55  Nevar atstāt PAVISAM bez mantojuma, 50% var atņemt.
Ej uz labāku no dzīvokliem un dzīvo pašu dzīvi, par mammu protams neaizmirstot kad REĀLI tai vajādzīga Tava palīdzība.

Jurijs55  Pierādi, vispirms sev, ka neesi nekāda "infantīla"

C_hloe  Ja nopietni. Tad atmet visu to liriku. Nu - vēlmi nebūt slijtai.
Informē viņu, ka jums katrai sava dzīve un sava dzīve pašam jādzīvo. Šobrīd māte grib dzīvot arī tavu dzīvi.

Jurijs55  c_hloe pamodījusies :))

Aukstums  nevienam NAV TIESĪBU norādīt kā otram dzīvot, pat ja tā ir sava mamma... ja ir jau 40+ , tad sen, bija jābūt neatkarīgai, un ar savu nostāju un loģisko saprātu jāpierāda mammai, ka tev ir pašai savas domas, savs viedoklis utt.. Ja dzīvokļi ir uz tava vārda,dari kā gribi, ja uz mātes vārda, lai pati dara un maksā utt... ja nespēj savu pieaugušo bērnu cienīt un respektēt viņa dzīvi. Dzīve mums ir viena un tā ir jānodzīvo tā, lai būtu kauns (dažreiz) stāstīt mazbērniem, bet būt patīkami atcerēties.

ne_meklejumos  Ja dzīvo mammai uz kakla, tad klausi vien.

bika  nē, nē...tagad nedari neko tādu, ko mamma negrib.
Pagaidi, kad pienāks Tavi - 50 un tad varēsi , un gribēsi Savu dzīvi.
Protams, mamma arī tad būs ar mieru, jo Tev jau būs 50 !

C_hloe  Aukstums, mamma ir manipulators. Pļavai tāda audzināšana, kabaidās ko nepateizu izdarīt.
Nu pajautāja plašai publikai, bet “sliktai” vien pašai būs jābūt.
Jurij, nepatīk manipulatori un tie, kas daudz runā par to, ko varētu darīt, tā vietā, lai darītu.

Tessa  nav ticiibas nevienam vardam.

Aukstums  16:45, protams, ka mamma manipulaors... tikai kad mamma nomirs, tad manipulējamajam aŗī būs jāmirst, jo nespēs patstāvīgi izdzīvot, jo nekad tas nav darīts...

puuuka  skumji...bet tev tas patīk,ir pieņemami,tapēc labāk nezūdies!!!!Es pat domāju,ka tu savu dzīvi savādāku pat nevari iedomāties!Atvaino,ja man nav taisnība...bet ,ja man nav taisnība,tad tu jau sen pati būtu dzīvojusi savādāk!Jo... nav vārda ´´nevaru´´....ir vārds ´´negribu"!!!!!

C_hloe  16:59 tik traki nav. Reizēm tie manipulèjamie atplaukst un sàk dzīvot

elsa  Un ko mamma saka psr tavu laika atsēdēšanu ohujā?

Ieva4040  Ir jau arī veči memmīši,kas pēc 40+vēl klausa mammīti un pat sievu meklē tādu lai būtu mātei pa prātam...

valmierietis333  Klausi māti ,viņai taisnība , ar laiku arī pati sapratīsi ,ja būs pietiekami daudz pelēkās vielas atlicis!

Lai gan tēma izskatās kārtējo reizi no pirksta izzīsta!

Vēlētos dzirdēt mammas domas par atrašanos šeit , iespējams arī tur viņa palīdzētu atrisināt daudz problēmu , izklausās pēc gudras mammas !

marmorakaraliene  14:43 "Smalkás aprindas" un bagáti? Tad jau puķu tirgoņi! Uzminēju?
Pie velna, ko tie dzīvokļi tukši stāv? Noslēdz līgumu ar firmu, kas nodarbojas ar īpašumu pārvaldīšanu, tie i īrniekus piemeklēs, i laikus apmaksu iekasēs, i uzmanīs, lai komunālie pakalpojumi būtu samaksāti, nevajadzēs pašai laiku tērēt. Sūtīs vēl atskaites par visu. Kas traucē nopirkt sunīti? Māte viņu nomušīs? Dari visu pakāpeniski, nenoliec māti "pa sitienam" uzreiz!
Ja vien tā ir taisnība, ko te raksti

EzitisMiglaa  Ti esi pietiekami liela , lai pati dzīvotu kā vēlies un darītu to , ko pati vēlies . Otra dzīvi nav jādzīvo ..

Leica  Būt godīgai pret sevi. Tik vienkārši un reizē sasodīti grūti..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu