Kā lai saņēmās?

Es tik sen neesmu bijusi uz randiņu, ka tagad vairs nevaru saņemties un aiziet. It kā ir čalis, ar kuru varētu aiziet. Bet kaut kā ērta un pierasta jau tā pozīcija - ka man nevienu nevajag un tā. A tagad uzreiz stress, kad jāiet uz randiņu un gribas izdomāt visādus aizbildinājums lai tikai atliktu. It kā taču nevajadzētu stresot, bet ja nu izjūk mans miers tā rezultātā? Atkal visādas uztraukšanās, tak agrāk vai vēlāk atkal piekrāpis ar kādu citu, kā sāc domāt, nemaz negribas neko sākt.

aivars915  pareizi,kaadi veel randini,paklacho piredzes apmainaa un guleet!!!

janka42  Vai nav tā, ka dažreiz sajūta rodas procesā!?

Labrador  Aizmirsti ,tu nekad ne uz vienu randinju neiesi!

Eurika  labrAdors šeit ir ar vienu mērķi izgāzt savu žulti un naidu uz sievietēm ! Labrador tu arī neiesi uz randiņu un būsi viens vienmēr !!! Jo neviena adekvāta sieviete nekad negribēs ar tevi tikties kur nu vēl saistīt savu atlikušo mūžu !

Hbbs  Vecām bekām nav jāiet uz randiņiem, pareizi ir, sēdi mājās un tamborē.

dodekaedrs  Es saņēmos, aizgāju un gandrīz dabūju insultu, jo mans teorētiskais vienaudzis bija manāmi nosirmojis un novecojis. :)

Jurijs55  Negribas nekur iet, aicini mājās, tavs čalis noteikti labi audzināts.

Jurijs55  Izravi rozeti no ligzdas - būs iemesls ka aicini, lai viņš saremontētu :)))

Jurijs55  19:28 būs tātad drīz reālais insults, ja sirmu matu skatiens gandrīz izraisīja viņu

Torpedo  Es gan ietu, ja kāda man uzsauktu vakariņas kādā zolīdā restaurācijā (ehh, šito, liekas, esmu jau te rakstījis) - tikai uz seksu gan pat neceriet!

una32  Ieteicu mammai 77. gadi, pievienoties draugiem.lv, ielikām arī labu bildi, tagad viņa ļoti aizņemta...daudz ceļo un dodas uz randiņiem, jo vīrieši paši viņai raksta un vēlas iepazīties. Agrāk auklēja mazbērnus, tagad atsaka, jo esot sava dzīve un nav laika.

C_hloe  oj vīrieši :D varēt domāt, ka slinkums ir IET :D, bet patiesībā nemaz negribas iespringt, lai piedzīvotu kartējo aplauzienu....
iet jau var, bet jums ar reizēm tik dīvaina uzvedība u domāšana
man viens draugs - vīrietis, teica, ka mūsdienās cilvēki pieklājību uztver kā simpatīju izrādīšanu - nu tik būs
man viens jautāja pēc - ka es tev vizuāli? zoklis atkarās - ja jau es tikos, tad laikam vizuāli ir ok, bet.... mani jau vairak interesēja ko un ka runās
nu arvienvārdsakot, nev vēlmes tērēt laiku kaut kam, kam ticība zūd....
un vispār, es tomēr sliecos domat, ka dzīvē iepazīties ir reālāk

Arabica  Zem guloša akmens ūdens netek... un neviens princis baltā zirgā nepieklauvēs pie durvīm... tā kā, ja vēlas komunicēt (iesākumā) ar vīrieti, ir jāpieceļ dibens, jāuzzīmē face un aiziet! Pat, ja tas vīrietis pēc tam rādīsies murdziņos, ir jāiet... :)

C_hloe  21:33
meikaps uz vietas tāpat kā viss pārējais
un cilvēki ikdienā man apkārt ir :)
Arabica, nevajag dramatizēt! :D

peonoija85  riebjās šitādas govis, kas kā dezirē, kas bez aprēķina pankūku šķīvi neuzsauks, bet pamanot/uzskatot, ka ieguldījums atmaksāsies, naski pārpērk vīrišķi D:) Kā jau iepriekš teicu, skaists inteliģents jauns bezbērnu puisis pie tādām var cerēt uz pāris štukām, bet trīs bērnu tēvam celtniekam sulas glāzi nepiedāvās. Un tad savaņģoto dvēslīti nolaiž uz kliņķi kā sūdiņu -lai ctām riebtos paskatīties uz to sapuvušo tomātģīmi.

janka42  Dzīvē iepazīties tiešām ir reālāk un interesantāk...

draboss  Tas tāds normāls funktieris - neiet uz randinu, jo izdomā ka tas rands jau ir baigais kopdzīves garants un tai kopdzīvē šama obligāti tiks nokrāpta :D Ar tādu ķīseli paurī tiešām neej :) Ja kādriez vnk gribas kaut ko sadarīt ar simpatizējošu vīrieti un galvā nerēgojas apokaliptiski dramatiskas nākotnes ainas, tad mierīgi ej.

Pilskungs  Re, Labdiene piedāvā savu veco autiņu - nopērc un laid uz randiņu, i viesnīcu nevajadzēs !

minkalove  tak agrāk vai vēlāk atkal piekrāpis ar kādu citu !

Ja tā domā tad labāk nesākt attiecības. Vispirms tikt skaidrībā ar sevi un iegūt ticību +.
Jāsakārto galva , domāšana !

EsparTevi  Ja konkrētais kadrs nelasa PA tad ej, bet ja ir lasījis, arī Jūsu atzińas, tad labāk pasē!. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu