Kā lai saņēmās?

Es tik sen neesmu bijusi uz randiņu, ka tagad vairs nevaru saņemties un aiziet. It kā ir čalis, ar kuru varētu aiziet. Bet kaut kā ērta un pierasta jau tā pozīcija - ka man nevienu nevajag un tā. A tagad uzreiz stress, kad jāiet uz randiņu un gribas izdomāt visādus aizbildinājums lai tikai atliktu. It kā taču nevajadzētu stresot, bet ja nu izjūk mans miers tā rezultātā? Atkal visādas uztraukšanās, tak agrāk vai vēlāk atkal piekrāpis ar kādu citu, kā sāc domāt, nemaz negribas neko sākt.

C_hloe  06:56 ja lasa un aicina, tad jau patīk
Kāpēc varims nolaižas līdz apvaonojumiem, bet neatbild pa tēmu?

Vaukskis  Uz randiņu var iet, var neiet- atkarīgs, vai ir vai nav sajūtas, ka baigi gribās seksu, varbūt pietiek ar mantām, kad tas ar cilvēku nav nepieciešams ! Jo kas tad ir mērķis- randiņš randiņa dēļ vai lai varētu ar kādu simpātisko pasūkties/ nogrūzties ?!

Epifanija  protams, ka vajag aiziet un ierēkt par kārtējo galanto kungu, vēlāk izstāstīsi, kā viņš tevis dēļ svīda un skaitīja kapeikas!

008  Pievienojos viedoklim, ja negribas un trūkst motivācijas, tad nav ko iet! ;)

Kurts69  njā, motivācijas trūkums. pazīstama situācija.

anis  Nja,motivācijas trūkums-ar rītarosmi arī tāpat! Bet kad iekustējies-gluži apmierināts...

vilks28  Nākošā tēma. Saņēmos aizgāju uz randiņu, baigi iepatikās čaļs , bet nezinu sekot ,vai neseksot. Un mēs tev noteikti pateiksim kas jādara.

vilks28  Tu laikam zini to stāstu, kā Pēterītis pie Anniņas pēc gludekļa gāja.

Edgars37  09:51

...es Tevi vairs pazit nevaru;D, kas noticis, ka tadi teksti;0;)??? Man pat jau sermuli sak piemeklet, ka viendien atklasies, ka pat onkuli ar attiecibu pieredzi vairs nav tie labakie;0...skiet, poli sak vietam mainities;D

10:18

...tad es esu galigi uz D;D...kads tad tev bija ieprieksejais;0;0;0???

av2  iessauj sotaku. Nopietni.
Bet taa, ja padomaa, nu ir jau taa, ka piessaujies forssi dziivot vienatnee, un tad...bail , ka nebuus freedoma vairaak. Taa saka tauta.
Bet, un te ir tas "bet..atkal. Paaraak daudz toeer zaudee taa...vienatnee dziivojot.
Tev patiik/tu buut vienai vissu laiku?

C_hloe  Drabosa domas vienmēr šķita ok, bet ne šoreiz :)
Kas īsti ir randiņoša? Meklē kādu ar ko/kā tauta runā/ veselību uzlabot, vai tomēr kaut ko vairāk?
Stāsts iz personīgās pieredzes. Eju reti uz randiņiem, tā viļņveidīgi. Jādaka, ka satikusi esmu firšus vīriešus, bet- bez klikšķa. Uzturējām pēc tikšanās saraksti vai pa draugsm kkur izgājām. Man it kā ok, bet tad tas viss nonāk pie seksa no viņu puses. Tas laikam domāts - sekss pa draugam? Nu kas man atliek? Finišs. Ir piemērots arī block.
Labāk vienam kā ar tādu, kura klātbūtnē tu neesi tu. Vnk lai būtu? Kādam arī tā ir ok.
Un vēl viena nianse - vīrieC vairākumu gadījumā uz randiņu nāk acīmredzami cerību spārnots, bezmaz uzreiz gatavs uzsākt kopdzīvi. Bet man tik vuen gribas, lai iepazīst mani un lai es patīku. Es kā personība, nevis es kā brunči virtuvē vai sabiedrībā atrādīt.

Piparkuka  Man gan tieši Drabosa viedoklis patika, šoreiz! Jo- kā var tā domāt- piekrāps?!:(( Jau uzreiz, nemaz nezinot, nemaz neredzot un vispār- kā var tādu teikumu izdomāt vai uzrakstīt. Jocīgi....

Un- protams, ir slinkums. Taču- ir jāiet tagad un jāatrod vīrs! Vēlāk nebūs vieglāk/vienkāršāk!:)

C_hloe  11:26 :D
Sasmējos! Paldies! :D
Es kaut kā ticu tam, kas ir lemts.... tam garām nepaies pat nemeklējot :)

Labrador  Autore , nekad neej ne uz vienu randinju , jo neviens viirietis pasaulee nav Twvis cieniigs!)))

Epifanija  nu protams, neesam jau pašnāvnieces!:D
un nauda arī it kā pietiek!

quimera  Izdupset tevi vajag !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu