Viesnicu miilestiiba

Esat viesniicaa kaadreiz palagu paceelushi?nu tas jautaajums daargajzzm sievieteem kuras pie dabas mashiinaa negrib..varu atklast nosleepumu..paceljat to palagu..no vienas vietas fiziologisko skidrumu paliekas..forshi guleet taads vai ne? Vai arri esat tik naivika pirms katra klienta tiek matracis maniits?.bet tas skaiaataas kruti..viirietis viesnīcu peerk..varbuut izvirtulis kursh liek jums elpot sveshys fiziologiskis skidrumus iesuukushos matracii?bet ja saku ka uz mezhu..tad atsaka..sievieteem uzbudinishi to visu viesniicaas ostiiit?

VECA_PIEPE  Seks ir labs!

Saprātīgi domājošs, sevi cienošs vīrietis, neaicinās sievieti uz Tevis piedāvātajām, lētajām bordeļbūdām- tādas tikai tirliņi izvēlas randiņiem.

Nemēri visus vīriešus pēc sava prāta, pēc savu spēju/iespēju un sava maka biezuma mēra skalas!

Reezija22  Kur tik riebīgu tekstu var uzrakstīt!!! Slima fantāzija!!!

rokons  Ja sex auto, tad zigulis ir diezgan ērts, priekšējais sēdeklis atlocāms. Patreizējos modeļos tikai parketdžipi( ne visi) vai mikrobusi der - ar ne visi. Vieglajos var jau mēģināt iespiesties, bet neērti tomēr.
Nav jau problēmu atrast normālu numuriņu uz stundām, kas tomēr ir ērtāk par jebkuru braucamverķi

VECA_PIEPE  Paši saraksta visādas lētības: piedāvājas uz fikso pabakstīties lētā bordeļbūdā, netīrā autiņā vai ģimenei piederošā mājvietā,...uz brīdi ta kamēr sieva darbā, ta i vēl sāk kaulēšanos ar sievieti par to, kurš no abiem par kafiju maksās vai kurš no abiem vīnu un kompetes pirks, kurš par taksi maksās. Tirliņi gatavie,...bet cer uz randiņu. Āksti.:D

gertrude  kādus tik argumentus cilvēks aiz sava skopuma neizdomā? :) vēl vajadzēja pieminēt svaigo gaisu, putniņu čivināšanu un varžu kurkstēšanu fonā.

valmierietis333  Svaigā gaisā ir atbalstāmi (kad odi kož dupsī , tad abiem ir motivācija kustēties - nebūs nekāda baļķu atdarināšana) ,
bet ne mašīnā , man tad ar saviem parametriem vajadzētu autobusu vai vilciena vagonu (mašīna , tas nav romantiski , bet mežā pie koka ,klausoties dzeguzi, gan !)

Ērtību alkstošie nesapratīs ...

Tessa  man patiik, kadu dazhs labs sheit sevi pasniedz, tantas irla ieraudziis un bus sirctrieka, uz to mes arii ejam un diezgan veiksmiigi))

autoram. varbut, tomer, klosterii?..

0_0  deģenerāts, dibini normālas attiecības, lai nav pa viesnīcām jāslabstās, a jaatrod kādu duru, bet nevari normālu viesnīcu atļauties, tad sēdi mājās situ kulaka un tik raksti tupības oho

ne_meklejumos  Trako mājai izlaidums, ko tādu normāls cilvēks nerakstīs.

Felde  16.36 te nu var piekrist,ir romantiski,un feini arii mezzaa,bet nejau randinam vai kaa tiksanas vieta! Mana pieredze arii ir loti dazada,pati esmu nelabojama romantike un neraatna.... bet!-tas ir savs virietis,un nejau randina vai draudzesanas perioda.... driizak-neratnas,spontalas idejas...brauc ar auto,un pekssni paluudz saveejam-nogriesties pa kreisi... :) iebraukt mezzinaa.... tas jaa,ir normali.... tapat ka pludmales neratnibas un citas draiskuliibas.

Geisha  Vislabāk tomēr ir vīrieša dzīvoklī uz jaunā dīvāna kuru ir uzkopusi palīdze. Un gultas veļai arī ir jābūt nelietotai.

DanaL  Tad jau sanāk, ka, ja gultā, tad tikai mēbeļu veikalā. Un arī bez garantijas, jo arī tur kāds jau varbūt paspējis nokniebties.

inhema  Hm,,ko nu?Bagāžniekā līdzi Dormeo matracīti un gultas veļas komplektu,oriģināliepakojumā!

neko  "Vislabāk tomēr ir vīrieša dzīvoklī uz jaunā dīvāna kuru ir uzkopusi palīdze."
Tad sanāk, ja kalpotājai iedodu atvaļinājumu uz mēnesi un kopju pats es visu mēnesi bez seksā palikšu?:)

Geisha  22.26
.... loģiski, ka bešā. Nenodezinficēsi un ķīmisko tīrīšanu matracītim neveiksi.
Labi būtu vēl skafandru uzvilkt...

Edgars37  22:26

...no kurienes nemi, ka palidze var but tikai aufetrene;)? Galgala, ta var but ari sieva, cita milaka, galgala...;), visas tak viena raviena atvalinajuma neaizsutisi;)...tape i bezsekss diez vai draud;D!

23:40

Geisha, tu esi nezeliga;D, nu kas var but labaks par sekspartneres sacubinatu midzinu;D???

Geisha  Edgar! Man nav probļemu uz kādu exšenu (piem. šķūnī svaigā sienā), bet ir cilvēki kuri satraucas par sterelitāti. Tad jau vajag dezinficēt gan palagus, gan pakaļgalu, bet drošāk uzvilkt skafandru.

peonoija85  Nu es neteiktu, ka man būtu tāda sevišķa mīlestība tieši uz viesnīcām. Hosteļi, viesu mājiņas arī ir diezgan omulīgas vietas, kur pavadīt laiku ar ģimeni.

Geisha  Ja baidies saslapināt kājas tad nelien ūdenī.

aquaserpente  Ja uz PK raksti tik pat pusanalfabētiskus tekstus kā tēmas pieteikumā, tad jābrīnās, ka vispār kāda atbild.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu