Viesnicu miilestiiba

Esat viesniicaa kaadreiz palagu paceelushi?nu tas jautaajums daargajzzm sievieteem kuras pie dabas mashiinaa negrib..varu atklast nosleepumu..paceljat to palagu..no vienas vietas fiziologisko skidrumu paliekas..forshi guleet taads vai ne? Vai arri esat tik naivika pirms katra klienta tiek matracis maniits?.bet tas skaiaataas kruti..viirietis viesnīcu peerk..varbuut izvirtulis kursh liek jums elpot sveshys fiziologiskis skidrumus iesuukushos matracii?bet ja saku ka uz mezhu..tad atsaka..sievieteem uzbudinishi to visu viesniicaas ostiiit?

Kurts69  atļaušos tomēr iebilst autoram, ka viesnīcas ir dažādas un standarti būtiski atšķiras. bet protams - tie pāris stundām domātie seksadromi nekas labs nebūs.
Droši laikam būs tikai stāvus:D

VecmeitaARrunci  Vienreiz viesniicaa gultu ar uudeni pieleeju-glaaze apgaazaas,fiksi raavu visu nost,matracis bija smuks un jauks.pavadonis aiz skopuma taadu topiku ielicis.mezaa eerces var iekost:))))

engeliteS  Un kur problēma aicināt pie sevis mājās mīļoto sievieti (bet laikam diezvai to meklē) ? Dzīvo pie mammas?

Edgars37  14:22

...a ta ir 👍 doma- seksadroms ir double, bet, ja mammu uz viesnicu aizsutit - single😃, letak👍😃. Ekonomiski pareizi doma😃😃😃

av2  Daargaakos iestaadiijumos , ar visaam zvaigzneem , nav nekaadi plekki . Arii tarakaani , blusas, blaktis nav, nessmu maniijis .

adamsone  Zemcilvēks.
Starpstadija starp slieku un kurmi.

rokons  Var dzīvot kaut pieczvaigžņu viesnīcā, bet arī tur nav garantija, ka pirms tam kāds tur nolējis mazu šlurciņu kādā, kas to nav varējusi saturēt pienācīgi iekšā....:)

Piparkuka  Nu kas tur ko ostīt... Palagi taču ir mainīti!
Taču jā- Londonā vienā viesnīcā pat palags otrai gultai bija ar reāliem pleķeim!:) Hi, drausmīgi. Un tur bija 16! gaisa atsvaidzinātāji. Kaut kāda kreisā viesnīca 1x gadījās.
Tā visur citur, ir ok. Matračus nepētu nekad. Ja palagi, pārvalki tīri, viss kārtīgs- nav problēmu. Man vispār, piem., viesnīcas patīk, jo ir komforts- brokastis, nekas nav jādara...

furnitura  Vienreiz ierados pie džeka ar saviem tīrajiem palagiem, jo jau paredzēju, ka nebūs gultu saklājis, viss būs saburzīts un piesmacis. Džeks bija stāvus mēms, ko tādu nebija piedzīvojis. Teica, ka es viņu apvainojot! Bija tomēr speciāli man palagus nopircis un vēl čībiņas piedevām.

Labrador  Ko dariit , ja matracis pilns ar prusakiem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu