Iedomājaties, ka jūs esat Skalbes kaķītis un dabūjat atpakaļ dzirnavas.

Tagad uzmanīgi-divi absolūti atšķirīgi jautājumi, kuri tikai izskatās vienādi! 1. Vai vajag piedot meitām? 2. Vai jūs paši piedotu? 2. jautājumu lūgums neatbildēt vispār, vai atbildēt turot roku uz Bībeles.

Ladybug123  Vai nav tā, ka bieži piedodam ne jau tāpēc, ka pāridarītājs to būtu pelnījis, bet gan piedošana ir savam sirdsmieram.
Piekrītu abiem "neko" viedokļiem.

runcizs  Vecs koments:
Jā, latvietim mīļas ir kaķīša dzirnaviņas: kad Kaķītis ar zīmēšanos gribēja izdot meitas pie vīra, viņš aizgāja pie Melnā Runča un paņēma ātro kredītu. Kad naudas kredīta atmaksai nebija, Melnais Runcis, atbilstoši aizdevuma līgumam, savāca dzirnavas, bet Kaķītis gāja pie Ķēniņa Taisnību meklēt. Ķēniņš atņēma dzirnavas sliktajam Melnajam Runcim un atdeva labajam Kaķītim. Ģeniāli!!!

adamsone  Un no šīs vietas detalizētāk (13:36) - ko tev atņēma, kas atņēma un kāda pārbīļa pēc piedevi ??
"Un tur bija miltu gaņģi un mandeļu gaņģi...." Savām rokām izveidotu labklājību kāds atņem, bet piedod, jo "ar smagumu uz sirds grūti dzīvot". Vai tā?
Mde.
Kaķīša dzirnavas ir ideoloģiski kaitīgs teksts, kas satur naivas ilūzijas ka nepretošanās ļaunumam un bezprincipu piedošana novedīs pie tā, ka "...labāk vairojas prieks". Tā nenotiek.

Torpedo  nu, es izietu no loģikas, ka meitas arī ir sievietes, tādēļ viņu rīcība nav adekvāta un ko vispār no viņām var gribēt. Uz slimajiem jau nedusmojas, bet vnk pieņem viņu rīcību zināšanai, lai citrreiz vairs tik lēti neiekristu

miers2  diezgan slims jautājums tematā :( Interneta komentāros cilvēki tur roku uz alus kausa, uz vīna glāzes, uz klavieres galu galā - bet šī par Bībeli te iečeko..bože moj..gore fai :( Ja runa par piedošanu, tad bērniem noteikti piedotu vairāk nekā kaimiņiem- bet visam ir savas robežas..

Geisha  Bērniem un vecākiem piedod to ko nepiedod svešiem.

Piparkuka  Piedot, jeb pareizāk teikt ir- Atvainot, vajag visiem. Jo no tavas piedošanas vai nepiedošanas izdaritais nemainās.

Sarkangalvite23  Esmu aizmirsusi notikumu secību Kķīša dzirnavās, bet viedoklis man ir: piedosi, ja mīlēsi. Tad tāds jautājums vispār nerodas.

alvis25  Mūsu bērnu izdarības ir mūsu pašu vaina . Arī līdzcilvēki ir vecāki un bērns skatās uz vecākiem . Ja kaimiņš ir nešpetns tad lielākoties viņa bērns arī būs nešpetns . Ja piedod saviem bērniem tad piedod arī sev .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu